Sprijina sanatatea inimii, cu o doza zilnica de ulei de krill.

Sprijina sanatatea inimii, cu o doza zilnica de ulei de krill.

Sprijina sanatatea inimii, cu o doza zilnica de ulei de krill.

Pentru a trai viata la intregul potential, aveti nevoie pentru a mentine si a proteja sanatatea inimii.

Dieta tipica Americana este o reteta pentru toate tipurile de probleme de sanatate. Aceasta include mai multe probleme legate de inima, cum ar fi colesterolul ridicat si hipertensiunea arteriala. De fapt, bolile de inima sunt principala cauza de mortalitate in Statele Unite. Deci, cum puteti pastra propria inima sanatoasa? Incepeti cu o dieta sanatoasa si cu suplimente care trebuie.

Ajuta la prevenirea si tratarea epidemiei de boli cardiovasculare.

Studiile au aratat ca un mare beneficiu de acizi grasi omega-3 este faptul ca scad mai multi factori de risc care duc la un plus de boli. In bolile cardiovasculare, acestea sunt legate de scaderea nivelului de colesterol bun si cresterea nivelului de trigliceride nesanatoase, precum si scaderea tensiunii arteriale si cresterea riscului de infarct. Ulei de krill este bogat in omega-3, care sunt usor de absorbit de corpul uman. Acest lucru inseamna ca ei pot ajunge sa lucreze in protejarea si repararea sistemului cardiovascular.

Contribuie la normalizarea nivelului de zahar din sange.

Stiinta este la inceput, dar unele cercetari sugereaza ca, datorita capacitatii sale de a afecta in mod pozitiv nivelul zaharului din sange, ulei de krill ar putea juca un rol in normalizarea dezechilibrelor de zahar din sange. Un studiu mic, recent a constatat ca pacientii care au luat 1-1,5 grame de ulei de krill vazut nivelul de zahar din sange scadea cu 6,3 la suta - de doua ori la fel de mult ca si cei care au luat 3 grame de ulei de peste. Un alt studiu din 2013 pe 2200 de oameni au urmat timp de 19 ani, a constatat ca cei cu cele mai ridicate niveluri sanguine de EPA / DHA au avut un risc de 33 la suta mai mic de a avea diabet zaharat.

Mai bun decat uleiul de peste pentru sanatatea inimii.

Conform The Thrill of Krill „O serie de studii au descoperit uleiul de krill a fi mult mai eficient decat uleiul de peste, la reducerea nivelurilor sanguine ale trigliceridelor, colesterolului total si LDL-colesterol.“ EPA si DHA - doi acizi grasi de omega-3 din ulei de krill - au fost mult timp dovedit pentru a scadea tensiunea arteriala, pentru a preveni coagularea si ritmul cardiac anormal si riscul de atac de cord fatal. Dar pentru imbunatatirea colesterolului si a trigliceridelor in scadere, cercetarile sugereaza ca ulei de krill are un avantaj fata de uleiul de peste. Un studiu de 12 saptamani, publicat in revista Medicina Alternativa Opinii pe un numar de 120 de persoane cu nivel ridicat de colesterol si trigliceride ridicate si care au primit 1 gram de ulei de krill pe zi a avut de doua ori reducerea colesterolului total decat cei care au luat 3 grame de ulei de peste. Grupul cu ulei de krill a avut, de asemenea, o scadere a nivelului de colesterol rau si trigliceride, in timp ce grupul cu ulei de peste nu a avut nici o schimbare semnificativa.

Daca luati o doza zilnica de ulei de krill, puteti sa va pastrati inima fericita, impreuna cu multe alte beneficii de sanatate.