Top 10 motive pentru a iubi Krill Oil

Top 10 motive pentru a iubi Krill Oil

Top 10 motive pentru a iubi Krill Oil

Bogat in EPA, DHA, antioxidanti, si stimularea creierului colina, ulei de krill a fost demonstrat de a sustine sanatatea inimii si a creierului, controlul glicemiei, ajuta la articulatii sa ramana suple si chiar de a calma mai multe simptome usoare, ocazional fizice, ale ciclului menstrual.

1. Structura unica

Spre deosebire de uleiul de peste, omega-3 din uleiul de krill vine in forma de fosfolipide. Fosfolipidele se dizolva cu usurinta in grasimi si apa, care ajuta cu digestibilitate lor; in plus ei pot merge direct la membranele celulare si de a creste absorbtia de omega-3.

2. Factorul Colina

Va ajuta si sprijina o memorie sanatoasa si o comunicarea eficienta intre celulele creierului, colina se gaseste de obicei in carnea de vita, ficat si de pui, astfel incat cei care nu consuma o multime de carne de multe ori le lipseste colina.

3. O sursa Pura

Deoarece este derivat de la mici crustacee, fiind la cel mai de jos nivel din lant de alimente, se gasesc in cel mai curat ocean de pe pamant, Antarctica, krill are niveluri daunatoare non-detectabile de contaminantii si toxine care se pot face uneori simtite in ulei de peste.

4. Pa, pa ragaieli

Omega-3 din fosfolipide sunt solubile in apa, astfel incat acestea sa nu ramana pe partea de sus a stomacului, fapt care a determinat inexistenta unui reflux si gust de peste in gura dupa administrarea krill-ului, diferita fata de unele suplimente din ulei de peste.

5. Mare Impact in doze mici

Cercetarile sugereaza ca organismul foloseste omega-3 de la krill mai eficient decat alte surse, ceea ce inseamna ca puteti obtine efecte mai bune si in cantitati mai mici de capsule sau gramaj, luate de mai putine ori pe zi.

6. Un impuls de Astaxantina

Acest antioxidant rosu este dovedit a fi de 300 de ori mai puternic decat vitamina E si A si ajuta la protejarea membranelor celulare de daune ale radicalilor liberi. Este, de asemenea, un conservant natural care pastreaza uleiul de krill proaspata mai mult timp.

7. Beneficii de top

Omega-3, EPA si DHA, sprijina sanatatea inimii si a tensiunii arteriale. Unele cercetari au aratat ca krill are un avantaj atunci cand vine vorba de optimizarea colesterolului sanatoas si scaderea trigliceridelor. In plus fata de beneficiile de sanatate ale inimii, mai mult de 8.000 de studii umane pe omega-3 au arata un sprijin pentru sustinerea sanatatii la ochi, creier, articulatii, piele si sanatatea la femei.

8. O absorbtie mai buna

Un studiu a constatat ca oamenii care obtin EPA si DHA din Neptune Krill Oil, au vazut nivelul de omega-3 in celulele rosii din sange cum a sarit de 67 la suta adica de 2,5 ori mai mult decat cei care au administrat ulei de peste.

9. O sursa abundenta

Exista intrebari despre dezvoltarea durabila? De notat ca intre 420 de milioane si 700 de milioane de tone metrice de krill populeaza apele Antarcticii, fiind unul dintre cele mai mari biomasa din lume. Doar 0,06% din biomasa totala de kril a fost recoltata in 2013-2014.

10. Recoltarea ferm Reglementata

Marea majoritate provine din Oceanul de Sud din Antarctica, controlata de catre Comisia pentru conservarea resurselor marine vii din Antarctica (CCAMLR). Conventia de 25-o tara terta necesita fiecare barca de pescuit care urmeaza sa fie licentiata si stabileste limite stricte cu privire la modul in care pestii si cat de mult au voie sa pescuiasca si sa prinda.