Pret redus!
Oemine Mer Forte (Lecitina marina) - 60 capsule Mărește

Oemine Mer Forte (Lecitina marina) - 60 capsule

Consumul de lecitina are numeroase beneficii: previne bolile coronariene, previne afectiunile cardiovasculare, ajuta la reglarea nivelurilor de colesterol, lucreaza impotriva depunerilor pe artere, ajuta la regenerarea celulelor ficatului in urma consumului de alcool, previne intarirea membranelor celulare.

Mai multe detalii


Produs nou

Oemine-MER-Forte-60gelule

Optiuni Valabile:

Oemine Mer Forte (Lecitina marina) - 60 capsule

Oemine Mer Fort Pc-DHA Omega-3

Lecitina naturala marina

Lecitina naturala marina extrasa din lapti de peste salbatic.

Lecitina marina este un complex lipidic care contribuie la un bun echilibru al grasimilor în organism. Acesta este un vector de omega 3 DHA în forma solubila. Acesta combina efectele lecitinei, emulgatori de grasime în organism si Omega 3. Acesta este bogat în DHA-PC.

 

Consumul de lecitina are numeroase beneficii:

-Previne bolile coronariene

-Previne afectiunile cardiovasculare

-Ajuta la reglarea nivelurilor de colesterol

-Lucreaza impotriva depunerilor pe artere

-Ajuta la regenerarea celulelor ficatului in urma consumului de alcool

-Previne intarirea membranelor celulare

 

Este cunoscut faptul ca lecitina ajuta organismul in recuperare dupa afectiuni sau in scopuri de prevenire. Persoanele care au avut antecedente de natura neurologica sau cardiovasculara pot folosi lecitina ca pe un supliment pentru a reduce riscul de aparitie sau recidivarii bolii.

 

Acidul eicosapentaenoic (EPA) si acidul docosahexaenoic (DHA), continute în Oemine Mer Forte, contribuie la o buna functionare a inimii si sustine o vedere sanatoasa: efectul benefic se obtine datorita unui aport zilnic de 250 mg EPA si DHA; continut in cel putin trei capsule pe zi.

 

Prospect Oemine Mer Forte:

Mod administrare: 1 pana la 3 capsule pe zi, în timpul meselor, cu un pahar de apa.

 

Compozitie pentru 4 capsule:

Fosfolipide: 590 mg
Omega-3: 690 mg
Pc-DHA (fosfatidilcolină): 480 mg
DHA: 330 mg
EPA: 290 mg

(Aceste valori sunt orientative si pot varia de la un lot la altul)

INGREDIENTE: Ulei de pește, lecitină marină, capsulă de gelatină marină.

Notă 
Cristina, 39 ani, Sibiu 07/31/2017

Omega 3 din lecitina

Antioxidant foarte eficient si bun

  Spune-ne părerea ta!

  Spune-ne părerea ta!

  Oemine Mer Forte (Lecitina marina) - 60 capsule

  Oemine Mer Forte (Lecitina marina) - 60 capsule

  Consumul de lecitina are numeroase beneficii: previne bolile coronariene, previne afectiunile cardiovasculare, ajuta la reglarea nivelurilor de colesterol, lucreaza impotriva depunerilor pe artere, ajuta la regenerarea celulelor ficatului in urma consumului de alcool, previne intarirea membranelor celulare.

  Disclaimer medical

  Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

   

  Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

  INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

  Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

  Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

   

  Transport si Livrare.

  Fan Curier 

  Fan Courier:

  Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

  Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

  Costul transportului este intre 0-20 de lei.

  Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

  Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

  Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

  Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

  > >
  Oemine Mer Forte (Lecitina marina) - 60 capsule

  Oemine Mer Forte (Lecitina marina) - 60 capsule

  lei54.13 out_of_stock! Consumul de lecitina are numeroase beneficii: previne bolile coronariene, previne afectiunile cardiovasculare, ajuta la reglarea nivelurilor de colesterol, lucreaza impotriva depunerilor pe artere, ajuta la regenerarea celulelor ficatului in urma consumului de alcool, previne intarirea membranelor celulare. Oemine Franta
  Oemine Mer Forte (Lecitina marina) - 60 capsule 4 5 1
  Mergi