Pret redus!
Promeril (Omega 7 si Vitamina B2) 30 Capsule Mărește

Promeril (Omega 7 si Vitamina B2) 30 Capsule

Beneficii Omega 7 si Vitamina B2: contribuie la menținerea vederii normale, susține menținerea mucoaselor normale, este bun pentru piele, conține singura sursă de acid palmitoleic purificat pe piață.

Mai multe detalii


Pret: 75,00 lei Pret: 113,00 lei Pret: -38,00 lei

Produs nou

Nutrisan-Promeril30

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Promeril (Omega 7 si Vitamina B2) 30 Capsule

Promeril este o combinație de ulei de pește pur omega-7, care este foarte scăzut în grăsimi saturate și are un adaos de 100% din necesarul zilnic de vitamina B2.

Beneficii Omega 7 si Vitamina B2:

- Contribuie la menținerea vederii normale

- Susține menținerea mucoaselor normale

- Este bun pentru piele

Conține singura sursă de acid palmitoleic purificat pe piață.

Concentrat si brevetat de omega-7 (acid palmitoleic) care conține <1% grăsimi saturate (acid palmitic) care este prezent în alte surse de omega-7.

Ulei de pește provenit din hamsia peruană gestionată durabil.

Sinergie bine gândită cu 100% din necesarul zilnic de vitamina B2.

Vitamina B2 ajută la susținerea pielii sănătoase, a mucoasei și a vederii.

Omega-7 ajută în cazurile de mucoasă uscată.

Acizii grași Omega7 sunt acizi grași monoinsaturați unde nesaturația (dublă legătură) 7 atomi de carbon este îndepărtată de la capătul lanțului.

Acidul palmitoleic

Un acid gras monoinsaturat cu un lanț de 16 atomi de carbon

Este cel mai frecvent acid gras monounsaturat din majoritatea grăsimilor din sânge și este important pentru sinteza trigliceridelor (sinteza de grăsimi).

Frecvent în ficat

În comparație cu alți acizi grași liberi prezenți în sec, are cea mai mare activitate antimicrobiană, importantă pentru sistemul imunitar

Influența pozitivă asupra receptorului activat al proliferatorului peroxisom al adipocitului (PPAR) la proliferarea celulară și diferențierea celulelor

Forma saturată este acidul palmitic

Un studiu dublu-orb, controlat cu placebo:

60 de pacienți suferind de dislipidemie a utilizat fie 420 mg ulei de pește omega-7 (52%, acid palmitoleic), fie placebo (ulei MCT).

După 30 de zile: nivelurile CRP ale participanților au scăzut cu 44% față de grupul placebo.

Proteina reactivă CRP sau C este o proteină în fază acută care este un indicator pentru inflamație în organism.

Administrarea uleiului de pește omega-7 are un efect antiinflamator clar.

Unii acizi grași saturați sunt aterogeni:

Acidul miristic (C14: 0), acidul lauric (C12: 0), acidul palmitic (C16: 0).

Aportul ridicat de acizi grași saturați aterogen crește riscul cardiovascular. Recomandat este să menținem aportul de acizi grași saturați aterogeni sub 8% din necesarul total de energie. Cel mai bine este o sursă de omega-7 care conține aproape acizi grași saturați aterogen.

Treizeci de femei sănătoase cu o vârstă medie de 61 de ani au luat un supliment de omega-7 de două ori pe zi, timp de 3 luni.

Hidratarea, elasticitatea și rugozitatea pielii au fost măsurate după 1

si 3 luni. O îmbunătățire substanțială a stării pielii a fost observata.

După trei luni, hidratarea pielii a crescut cu 48,6%, elasticitatea a crescut cu 25,8% și ridurile profunde au fost reduse cu 9,2%.

Prospect Promeril:

Mod de administrare: 1 gelula pe zi.

Ingrediente per gelula:

Ulei de pește omega-7, purificat standardizat la ≥50% omega-7, 420 mg

Vitamina B2 (riboflavină) 1,4 mg (100% RI *)

Alergeni: pește
Nota: Nu depășiți doza zilnică recomandată. Promeril este un supliment alimentar și nu ar trebui să înlocuiască o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos. Păstrați la rece și uscat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Consultați medicul înainte de utilizare în caz de sarcină sau alăptare.

Forma Capsule
Pentru Unisex
Utilizat pentru Piele
Tip administrare Cale orala
Tip ambalaj Flacon
Set Nu
Beneficii Absorbtie rapida
Proprietati 100% NATURAL
Cantitate 30
Tip produs supliment alimentar
Forma/Textura Capsule
Ingrediente principale Omega 7
Numar bucati/set 30

Spune-ne părerea ta!

Promeril (Omega 7 si Vitamina B2) 30 Capsule

Promeril (Omega 7 si Vitamina B2) 30 Capsule

Beneficii Omega 7 si Vitamina B2: contribuie la menținerea vederii normale, susține menținerea mucoaselor normale, este bun pentru piele, conține singura sursă de acid palmitoleic purificat pe piață.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Mergi