Nou Pret redus!
MAXLife MILK THISTLE (Lapte de ciulin, Armurariu) 200mg 60 Capsule Mărește

MAXLife MILK THISTLE (Lapte de ciulin, Armurariu) 200mg 60 Capsule (400mg per doza)

Beneficii MILK THISTLE (Armurariu): sustine functia hepatica, protejeaza si reface celulele hepatice, contribuie la eliminarea toxinelor, detoxifica ficatul, are proprietati antioxidante

Mai multe detalii


Pret: 89,00 lei Pret: 120,00 lei Pret: -31,00 lei

Produs nou

MAXLife-MILK-THISTLE

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

MAXLifeMILK THISTLE ( Lapte de ciulin, Armurariu) 200mg 60 Capsule

 

Beneficii MILK THISTLE (Armurariu): sustine functia hepatica, protejeaza si reface celulele hepatice, contribuie la eliminarea toxinelor, detoxifica ficatul, are proprietati antioxidante.

 

Beneficii MILK THISTLE (Armurariu):

-          sustine functia hepatica;

-          protejeaza si reface celulele hepatice;

-          contribuie la eliminarea toxinelor;

-          detoxifi caficatul;

-          are proprietati antioxidante.

            Laptele de ciulin sau armurariul este una dintre cele mai vechi plante medicinale din lume. Acesta a fost utilizat de secole in tratamentul bolilor de ficat.

            Ingredientul sau activ este silimarina, substanta extrasa din seminte care are abilitatea de a detoxifica ficatul si asprijini sanatatea hepatica. Silimarina este un hepato protector bine-cunoscut pentru efectele sale benefice fiind utilizatatat preventiv in cazul expunerii ficatului la substante, alimente sau medii nocive cat si in tratamentul propriu-zis al unor afectiuni hepatice, renale si biliare, de exemplu hepatita etanolica.

            Principala proprietate a laptelui de ciulin pentru care este recunoscut si utilizat pe scara larga este capacitatea de a ajuta la regenerarea celulelor hepatice.

 

Prospect MILK THISTLE (Lapte de ciulin, Armurariu):

Mod de administrare recomandat : Casuplimentalimentar, 1 capsula de 2 (doua) oripezi. Pentru efecte optime se recomanda minim 3 luni de utilizare.

Compozitie pentru 2 capsule : Lapte de ciulin 400 mg, din care silimarina 320 mg.

 

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruBarbati
Utilizat pentruSanatate zilnica
Tip administrareCale orala
ProprietatiFara GMO
Cantitate60
Ingrediente principaleArmurariu
Continut pachet1
StareNou

Spune-ne părerea ta!

MAXLife MILK THISTLE (Lapte de ciulin, Armurariu) 200mg 60 Capsule (400mg per doza)

MAXLife MILK THISTLE (Lapte de ciulin, Armurariu) 200mg 60 Capsule (400mg per doza)

Beneficii MILK THISTLE (Armurariu): sustine functia hepatica, protejeaza si reface celulele hepatice, contribuie la eliminarea toxinelor, detoxifica ficatul, are proprietati antioxidante

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
MAXLife MILK THISTLE (Lapte de ciulin, Armurariu) 200mg 60 Capsule (400mg per doza)

MAXLife MILK THISTLE (Lapte de ciulin, Armurariu) 200mg 60 Capsule (400mg per doza)

lei81.65 in_stock! Beneficii MILK THISTLE (Armurariu): sustine functia hepatica, protejeaza si reface celulele hepatice, contribuie la eliminarea toxinelor, detoxifica ficatul, are proprietati antioxidante MAXLife
Mergi