Oemine FEB (Extract musetel) - 60 capsule

Beneficii extract de musetel: ajuta in caz de raceli pe timpul iernii, sustine un somn relaxant si linistit, puternic anti-inflamator, ajuta in caz de boli de stomac. Musetelul lupta si ajuta in perioada timpului rece

Mai multe detalii


Pret: 46,00 lei Pret:

Produs nou

Oemine-FEB-60Capsule

Optiuni Valabile:

Oemine FEB (Extract musetel) - 60 capsule

Supliment alimentar natural impotriva racelilor de sezon, lupta impotriva efectelor secundare din cauza oboselei si frisoanelor.

 

Beneficii pentru sanatate oferite de extractul de musetel:

- Ajuta in caz de raceli pe timpul iernii

- Sustine un somn relaxant si linistit

- Puternic anti-inflamator

- Ajuta in caz de boli de stomac

 

Musetelul lupta si ajuta in perioada timpului rece.

 

Anti-bacterien si cu proprietati de stimulare a imunitatii, musetelul poate reduce durata de raceala. El ajuta la o transpiratie mai abundenta, care la randul său poate avea un efect benefic asupra febrei, racelei si gripei.

 

Reduce migrenele si durerile de cap cauzate de anxietate si stresul din mediul inconjurator. Musetelul are un efect usor sedativ si relaxeaza musculatura, o alegere excelenta in cazul insomniilor.

 

Extractul de musetel are un efect benefic de calmare asupra sistemului nervos central. Actioneaza la fel ca si un medicament pentru anxietate, datorita continutului de substante naturale benefice. Ajuta la ameliorarea stresului si ajuta la mentinerea unui somn sanatos.

 

Prospect Oemine FEB

Mod administrare:

2 capsule de 3 ori pe zi, raspandite pe tot parcursul zilei.

 

Ingrediente:

musetel, gentiana; capsula vegetala: polizaharide (pululan).

Oemine FEB este garantata fara coloranti sau conservanti, fara produse sintetice si adaosuri.

Notă 
Marta 07/31/2017

musetel

somn relaxant si puternic anti-inflamator

  Spune-ne părerea ta!

  Spune-ne părerea ta!

  Oemine FEB (Extract musetel) - 60 capsule

  Oemine FEB (Extract musetel) - 60 capsule

  Beneficii extract de musetel: ajuta in caz de raceli pe timpul iernii, sustine un somn relaxant si linistit, puternic anti-inflamator, ajuta in caz de boli de stomac. Musetelul lupta si ajuta in perioada timpului rece

  Disclaimer medical

  Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

   

  Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

  INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

  Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

  Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

   

  Transport si Livrare.

  Fan Curier 

  Fan Courier:

  Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

  Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

  Costul transportului este intre 0-20 de lei.

  Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

  Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

  Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

  Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

  > > >
  Oemine FEB (Extract musetel) - 60 capsule

  Oemine FEB (Extract musetel) - 60 capsule

  lei42.20 in_stock! Beneficii extract de musetel: ajuta in caz de raceli pe timpul iernii, sustine un somn relaxant si linistit, puternic anti-inflamator, ajuta in caz de boli de stomac. Musetelul lupta si ajuta in perioada timpului rece Oemine Franta
  Oemine FEB (Extract musetel) - 60 capsule 4 5 1
  Mergi