Pret redus!
FOLIGAIN MINOXIDIL 2% Spuma regenerare par pentru Femei (177ml) 3 luni tratament Mărește

FOLIGAIN MINOXIDIL 2% Spuma regenerare par pentru Femei (177ml) 3 luni tratament

Minoxidil: dovedit științific că regrupează părul scalpului: un flacon (177ml) (aproximativ trei luni de tratament), pentru femeile care au o subțiere generală a părului deasupra scalpului, 2% solutie pe baza de spuma topica minoxidil.

Mai multe detalii


Pret: 159,00 lei Pret: 268,00 lei Pret: -109,00 lei

Produs nou

Foligain-2456

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

FOLIGAIN MINOXIDIL 2% Spuma regenerare par pentru Femei (177ml) 3 luni tratament

 

FOLIGAIN MINOXIDIL FOAM pentru Femei este o spumă albă care conține 2% minoxidil pentru a fi utilizată numai pe scalp pentru a ajuta la regenerarea părului la femei.

Un ajutor simplu si fără durere, dovedit clinic impotriva pierderii părului la femei.

 

De ce se utilizează FOLIGAIN MINOXIDIL SPUMA?

Este ușor de utilizat: FOLIGAIN MINOXIDIL SPUMA se utilizează de două ori pe zi, o dată dimineața și o dată pe timp de noapte. FOLIGAIN MINOXIDIL SPUMA durează câteva secunde și se usucă repede.

MINOXIDIL a fost demonstrat în studiile clinice pentru regenerarea părului.

 

Minoxidil: dovedit științific că regrupează părul scalpului

• Un flacon (177ml) (aproximativ trei luni de tratament)

• Pentru femeile care au o subțiere generală a părului deasupra scalpului

• 2% solutie pe baza de spuma topica minoxidil

 

Este "FOLIGAIN MINOXIDIL SPUMA pentru femei" potrivita pentru tine?

"FOLIGAIN MINOXIDIL SPUMA pentru femei" vă poate ajuta și pe cele peste 30 de milioane de alte femei ca tine care se confruntă cu subțierea ereditară a părului.

 

Lista de verificare de mai jos vă va ajuta să determinați dacă FOLIGAIN MINOXIDIL SPUMA pentru femei este potrivita pentru dumneavoastră.

• Vă descrieți părul ca fiind fragil sau subțire.

• Ți-ai schimbat coafura sau ți-ai tăiat părul mai scurt pentru că ești nemulțumita de plinătatea părului tău.

• Coada ta este mai mică decât de obicei.

• Veți observa mai mult păr decât de obicei în scurgerea de la duș, pe pernă sau în peria de păr.

• Membrii familiei dvs. apropiate sau extinse, bărbați sau femei, au prezentat căderea părului.

• Dacă vă împărțiți părul pe mijlocul scalpului, lățimea părții prezintă mai mult scalp decât în mod obișnuit.

 

Dacă două sau mai multe dintre aceste afirmații sunt valabile pentru dvs., s-ar putea să vă confruntați cu pierderea ereditară a părului. FOLIGAIN.F2® MINOXIDIL SPUMA pentru femei poate fi potrivit pentru dvs.

 

Cum funcționează FOLIGAIN MINOXIDIL SPUMA pentru femei?

Gândiți-vă la pierderea ereditară a părului ca "contracția foliculilor de păr" și la Minoxidil 2% ca "revitalizant foliculicar". Minoxidil 2% funcționează prin obținerea în interiorul scalpului revitalizarea foliculilor și să stimuleze regenerarea părului. Folosind Minoxidil 2% de două ori pe zi, în fiecare zi, foliculii cresc în dimensiune, iar faza de creștere devine mai lungă. Rezultatul: regenerarea parului.

 

Într-un studiu efectuat în 48 de săptămâni cu peste 300 de femei, cercetătorii au comparat aplicarea de două ori pe zi cu Minoxidil 2% cu administrarea de două ori pe zi a unui placebo (soluție fără medicație) la femeile cu căderea ereditară a părului.

Rezultatele au arătat că:

Minoxidil 2% a promovat în mod eficient regenerarea părului

• Femeile din studiu au raportat beneficii psihologice și de stil de viață cu utilizarea Minoxidil 2%

• Au fost raportate efecte secundare ușoare cum ar fi mâncărime la scalp și iritație

 

Ce să așteptați de la FOLIGAIN MINOXIDIL SPUMA pentru femei:

Pentru a profita la maxim de FOLIGAIN MINOXIDIL SPUMA pentru femei, este important să o aplicați corect, de două ori pe zi, în fiecare zi.

Iată câteva lucruri de rutina pe care le puteți aștepta când începeți FOLIGAIN MINOXIDIL SPUMA pentru femei.

În primele câteva săptămâni, deoarece Minoxidil începe să lucreze, este posibil să aveți mai multă pierdere de păr decât de obicei. Acest lucru este temporar și o parte așteptată a procesului Minoxidil. Dacă această pierdere a părului continuă după 6 săptămâni cu Minoxidil, discutați cu medicul dumneavoastră.

Aparitia părului nou este moale și incolor, ca un piersic fuzz; totuși, cu utilizarea continuă, firele de păr noi ar trebui să aibă aceeași culoare și aceeași grosime ca si restul firelor de par.

Este necesară continuarea utilizării sau pierderea părului va începe din nou. Dacă nu vedeți o regenerare a parului în 4 luni, nu mai utilizați acest produs.

 

Prospect:

Mod intrebuintare: Aplicați o pompă de două ori pe zi pe scalpul din zona de păr care doriti o regenerare (Pe zona depierdere a parului).

Masați în scalp cu degetele, apoi spălați bine mâinile.

Utilizarea mai mult sau mai des nu va îmbunătăți rezultatele.

Utilizarea continuă este necesară pentru a crește și menține re-creșterea părului sau căderea părului va începe din nou.

 

Precauții:

• Doar pentru uz extern

• Adresați-vă unui medic înainte de utilizare dacă aveți boli de inimă

• Nu aveți istoric familial de cădere a părului

• Pierderea parului este bruscă și / sau neregulată

• Pierderea parului este asociată cu nașterea

• Nu știți motivul pentru căderea părului

• Sunteți sub 18 ani. Nu utilizați la copii și pe copii.

• Scalpul este roșu, inflamat, infectat, iritat sau dureros

• Utilizați alte medicamente pe scalp

• Sunteți gravidă sau alăptați

 

Referinţă:

1. Lucky AW, Piacquadio DJ. Un studiu clinic randomizat, controlat cu placebo, de 5% și 2% soluții locale de minoxidil în tratamentul caderii parului feminin. J Am Acad Dermatol. 2004 Apr; 50 (4): 541-53.

(Http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15034503)

 

Ingrediente active: Scop Minoxidil USP 2% greutate / greutate (fără propulsor) tratament de re-creștere sau regenerare a părului.

 

Ingrediente inactive: Apă purificată, propilenglicol, Oleth-20, acid lactic, etanol.

Spune-ne părerea ta!

FOLIGAIN MINOXIDIL 2% Spuma regenerare par pentru Femei (177ml) 3 luni tratament

FOLIGAIN MINOXIDIL 2% Spuma regenerare par pentru Femei (177ml) 3 luni tratament

Minoxidil: dovedit științific că regrupează părul scalpului: un flacon (177ml) (aproximativ trei luni de tratament), pentru femeile care au o subțiere generală a părului deasupra scalpului, 2% solutie pe baza de spuma topica minoxidil.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
FOLIGAIN MINOXIDIL 2% Spuma regenerare par pentru Femei (177ml) 3 luni tratament

FOLIGAIN MINOXIDIL 2% Spuma regenerare par pentru Femei (177ml) 3 luni tratament

lei145.87 in_stock! Minoxidil: dovedit științific că regrupează părul scalpului: un flacon (177ml) (aproximativ trei luni de tratament), pentru femeile care au o subțiere generală a părului deasupra scalpului, 2% solutie pe baza de spuma topica minoxidil. Foligain
Mergi