Pret redus!
Vitamina B12 (Metilcobalamină) 1000 mcg 100 comprimate (dizolvare rapida) Mărește

Vitamina B12 (Metilcobalamină) 1000 mcg 100 comprimate (dizolvare rapida)

Beneficii Vitamina B12: este un analgezic eficient, este esențială pentru creier, îmbunătățește somnul, reduce depresia, este un antiinflamator, pentru o piele sanatoasa, are efecte pozitive în sarcină și lactație

Mai multe detalii


Pret: 99,00 lei Pret: 123,00 lei Pret: -24,00 lei

Produs nou

Biovea-4753

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

VITAMIN B12 (Methylcobalamin) 1000mcg 100 Fast Dissolve Tablets

Vitamina B12 (Metilcobalamină) 1000 mcg 100 comprimate (dizolvare rapida)

Beneficii Vitamina B12

- Vitamina B12 este un analgezic eficient

- Vitamina B12 este esențială pentru creier

- Vitamina B12 îmbunătățește somnul

- Vitamina B12 reduce depresia

- Vitamina B12 este un antiinflamator

- Vitamina B12 pentru piele

- Vitamina B12 are efecte pozitive în sarcină și lactație

 

Vitamina B12 face parte din complexul de vitamina B. Se consideră a fi o "vitamină care inhiba durerea". Ajută la producția de ADN, la suportul cardiovascular și la metabolismul energetic. În acest post, aflați mai multe despre vitamina B12, funcțiile sale, cauzele de deficiențe, precum și alimente și alte surse, astfel încât să puteți încorpora mai bine B12 în viața dumneavoastră.

Vitamina B12 este un marker foarte important pentru monitorizare, mai ales dacă nu ați condus cel mai bun stil de viață sau ați cunoscut probleme cronice de sănătate. Cu analizorul de testare Lab puteți urmări nivelurile de vitamină B12 și asigurați-vă că acestea sunt întotdeauna în intervalul optim. De ce să așteptați până când problemele vor ieși din mână și vor interfera cu munca și viața de zi cu zi? Analizorul de testare Lab te-a acoperit - îți urmărește sănătatea și îți oferă sfaturi cu privire la modul în care o îmbunătățești.

Vitamina B12, denumită și cobalamină, este o vitamină solubilă în apă.

Contribuie la sinteza cu succes a ADN-ului, funcționarea normală a sistemului nervos și producția de energie.

Ficatul este locul principal de depozitare a vitaminei B12 în corpul uman. Oamenii pot obține vitamina B din surse dietetice, alimente fortificate și suplimente.

Poate lua forma de ciano-, hidroxil, metil și deoxi-adenosil-cobalamină.

Cyanocobalaminul, forma cea mai stabilă și mai nenatură a vitaminei B12, este cel mai frecvent utilizat în suplimente și nu are un rol cofactor direct în metabolismul celular.

Cele mai semnificative forme biologice ale vitaminei B12 sunt metilcobalamina și coenzima B12 (5'-deoxi-5'-adenosilcobalamina).

Vitamina B12 a fost considerată "Painkilling Vitamin-Ucigasul durerii" în unele țări încă din anii 1950.

Beneficii de sănătate ale Vitaminei B12

 

1) Vitamina B12 este un analgezic eficient

Metilcobalamina, o formă de vitamina B12, reduce simptomele clinice în picioare, cum ar fi parestezii (o senzație anormală, cum ar fi furnicăturile sau pricking-ul), dureri de arsură și durere spontană.

Într-un studiu, metilcobalamina a îmbunătățit semnificativ simptomele, cum ar fi durerea și senzația de înțepătură, la pacienții cu dureri de gât.

Intramuscular injecția de cobalamină este eficientă în ameliorarea durerii de spate scăzută la pacienții fără deficiențe nutriționale.

Cobalamina asigură o gestionare eficientă a durerii pentru ulcerele la nivelul gurii.

Tratamentul cu metilcobalamină reduce simptomele durerii la nevralgie, neuropatie diabetică și dureri de spate inferioare.

Metilcobalamina îmbunătățește durerea neuropată.

 

2) Vitamina B12 este esențială pentru creier

Metilcobalamina (MeCbl) este cea mai eficienta forma de vitamina B12 in organele neuronale.

Cobalamina poate avea un rol în prevenirea tulburărilor dezvoltării creierului și tulburărilor de dispoziție, precum și a demenței vasculare și a Alzheimer la vârstnici.

Suplimentarea cobalaminei este utilă în regenerarea neuronală. Repară, de asemenea, efectele negative ale ischemiei asupra neuronilor .

Un studiu pe șobolani cu leziuni ale nervului sciatic susține tratamentul leziunilor nervoase periferice cu Cobalamin.

B12 crește, de asemenea, regenerarea axonilor și promovează repararea neuronală.

 

3) Vitamina B12 îmbunătățește somnul

Tratamentul cu cobalamină îmbunătățește tulburările ritmului somn-tremor la subiecții umani.

Poate crește sensibilitatea la lumină a ritmurilor circadiene datorită scăderii nivelului de melatonină.

Nu este normal să te lupți cu adormirea și să te trezești dimineața să te simți mai obosită decât atunci când te-ai culcat. Insomnia atacă problemele de somn din toate punctele de vedere, inclusiv repararea sistemului limbic, nivelurile hormonale și recalificarea ritmului circadian.

 

4) Vitamina B12 reduce depresia

Într-un studiu randomizat efectuat pe pacienți cu depresie și niveluri scăzute ale cobalaminei normale, suplimentele de cobalamină au îmbunătățit simptomele depresive.

 

5) Vitamina B12 este un antiinflamator

Metil B12 suprimă producția de citokine a limfocitelor T în celule și se speculează să facă același lucru la pacienții cu poliartrită reumatoidă.

 

6) Vitamina B12 pentru piele

Cobalamina topică este o nouă opțiune terapeutică în dermatita atopică. Este bine tolerabil și prezintă riscuri scăzute de siguranță atât pentru adulți cât și pentru copii.

 

7) Vitamina B12 are efecte pozitive în sarcină și lactație

Un studiu clinic randomizat a arătat că suplimentarea cu cobalamină orală cu 250 μg / zi în timpul sarcinii și alăptării timpurii ridică nivelurile de vitamină B12 la nivel maternal, fetal și lapte matern.

 

Deficiențe de vitamina B12

Pacienții cu diabet zaharat de tip 2 (T2DM) cărora li se administrează medicamente, pot prezenta risc de deficit de cobalamină.

Deficitul de cobalamină maternă este asociat cu infertilitatea și avortul spontan recurent.

Sugarii născuți de mame cu deficit de cobalamină sau care primesc cantități insuficiente de alimente provenite din animale sunt susceptibile la deficiență între vârsta de 6-12 luni.

Controlarea hormonală a contracepției (contracepție orală și DMPA) la subiecții de sex feminin a redus nivelul B12.

Deficitul de cobalamină determină hiperhomocisteinemia, care este un factor de risc dovedit pentru boala cardiovasculară.

Persoanele cu deficit de cobalamină au o prevalență mai mare a factorilor de risc cardiovascular, cum ar fi insuficiența cardiacă, antecedentele atacului ischemic tranzitor și diabetul zaharat.

Deficitul de cobalamină inhibă transferul de melanină între melanocite și keratinocite, ceea ce poate provoca hiperpigmentarea pielii.

19% dintre subiecții dintr-un studiu clinic au manifestat hiperpigmentare cutanată care rezultă din deficiența de cobalamină

 

Prospect Vitamina B12

Mod administrare: Luați un (1) comprimat zilnic.

Pentru cele mai bune rezultate, lăsați comprimatul să se dizolve în gură înainte de înghițire.

Portie de servire: Una(1) Tabletă

Porții pe container: 100

Compozitie pe servire

• Vitamina B12 (sub formă de metilcobalamină) 1000mcg

Alte ingrediente: Sorbitol, fructoză, aromă naturală de fructe, acid stearic vegetal, stearat de magneziu vegetal, celuloză, acid citric.

Atenție: Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un specialist în domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.

Sursa text

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruUnisex
Utilizat pentruSanatate zilnica
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate100
Ingrediente principaleVitamina B

Spune-ne părerea ta!

Vitamina B12 (Metilcobalamină) 1000 mcg 100 comprimate (dizolvare rapida)

Vitamina B12 (Metilcobalamină) 1000 mcg 100 comprimate (dizolvare rapida)

Beneficii Vitamina B12: este un analgezic eficient, este esențială pentru creier, îmbunătățește somnul, reduce depresia, este un antiinflamator, pentru o piele sanatoasa, are efecte pozitive în sarcină și lactație

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Vitamina B12 (Metilcobalamină) 1000 mcg 100 comprimate (dizolvare rapida)

Vitamina B12 (Metilcobalamină) 1000 mcg 100 comprimate (dizolvare rapida)

lei90.83 in_stock! Beneficii Vitamina B12: este un analgezic eficient, este esențială pentru creier, îmbunătățește somnul, reduce depresia, este un antiinflamator, pentru o piele sanatoasa, are efecte pozitive în sarcină și lactație Biovea
Mergi