Pure Nutrition USA Vitamina B1 HCI, Tiamina HCI 100 mg 100 capsule

Beneficii Vitamina B1: 8.333% Doza zilnica intr-o singura tableta. Sprijină producerea de energie din carbohidrați, menține rezistența sistemului nervos, mărește focalizarea și concentrarea, reglează tensiunea arterială, creste imunitatea, garanție de calitate

Mai multe detalii


Pret: 55,00 lei Pret: 76,00 lei Pret: -21,00 lei

Produs nou

PN2002

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

Vtamina B1 HCI, Tiamina HCI 100 mg 100 capsule

Beneficii Vitamina B1:

• Sprijină producerea de energie din carbohidrați

• Menține rezistența sistemului nervos

• Mărește focalizarea și concentrarea

• Reglează tensiunea arterială

• Creste imunitatea

• Garanție de calitate

Ce este Vitamina B1 de la Pure Nutrition?

Vitamina B1 de la Pure Nutrition, cunoscuta ca tiamina, face parte din vitaminele esentiale ale grupului B, care îmbunătățesc funcția sistemului nervos, protejează creierul de daune, stimuleaza producerea de energie la nivel celular, creste imunitatea și sunt responsabile pentru o serie de procese.

 

Studiile au arătat că nivelurile scăzute de vitamina B1 pot perturba metabolismul glucozei și pot duce la hipoglicemie. În plus, persoanele care consumă în mod regulat alcool au un risc mai mare de deficit de vitamina B1. Persoanele care suferă de obezitate și de diabet zaharat de tip I sau de tip II au mult mai multe șanse de a avea niveluri scăzute ale acestei vitamine.

 

De ce ar trebui să luați vitamina B1?

Vitamina B1 (tiamina) joacă un rol central în menținerea funcției unui sistem nervos sănătos, metabolismul glucidelor, functionarea creierului, nivelul tensiunii arteriale, imunitate si multe alte procese fiziologice. Este deosebit de important să luați Vitamina B1 de la Pure Nutrition, în cazul în care consumă regulat băuturi alcoolice sau au diabet zaharat, deoarece în aceste condiții nivelurile de vitamina B1 din organism este limitat.

Prospect Vitamina B1

Instrucțiuni de utilizare: Un comprimat pe zi consumat cu alimente.

Vitamina B1 de la Pure Nutrton este produsă cu certificare cGMP în Statele Unite. Produsul nu conține grâu / gluten, soia, lapte, ouă, nuci, culori artificiale și OMG-uri.

Fiecare comprimat conține: 100 mg Tiamină HCI, 8.333% Doza Zilnica.

Spune-ne părerea ta!

Pure Nutrition USA Vitamina B1 HCI, Tiamina HCI 100 mg 100 capsule

Pure Nutrition USA Vitamina B1 HCI, Tiamina HCI 100 mg 100 capsule

Beneficii Vitamina B1: 8.333% Doza zilnica intr-o singura tableta. Sprijină producerea de energie din carbohidrați, menține rezistența sistemului nervos, mărește focalizarea și concentrarea, reglează tensiunea arterială, creste imunitatea, garanție de calitate

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Pure Nutrition USA Vitamina B1 HCI, Tiamina HCI 100 mg 100 capsule

Pure Nutrition USA Vitamina B1 HCI, Tiamina HCI 100 mg 100 capsule

lei50.46 in_stock! Beneficii Vitamina B1:  8.333% Doza zilnica intr-o singura tableta. Sprijină producerea de energie din carbohidrați, menține rezistența sistemului nervos, mărește focalizarea și concentrarea, reglează tensiunea arterială, creste imunitatea, garanție de calitate Pure Nutrition USA
Mergi