BCAA 240 Capsule (Branched Chain Amino Acids)

Beneficii BCAA: poate intensifica rezistența în timpul exercițiilor fizice, sprijină menținerea și creșterea mușchilor scheletici, utilizarea înainte și după efort poate reduce scăderea musculară provocată de efort, poate promova sinteza proteine-mușchi, creste arderea grasimilor, creste rezistenta la efort si scade oboseala, reduce catabolismul muscular.

Mai multe detalii


Produs nou

Biovea-7296

Optiuni Valabile:

BCAA (Branched Chain Amino Acids) 240 Capsule

BCAA: poate intensifica rezistența în timpul exercițiilor fizice

• Sprijină menținerea și creșterea mușchilor scheletici

• Utilizarea înainte și după efort poate reduce scăderea musculară provocată de efort

• Poate promova sinteza proteine-mușchi

• Creste arderea grasimilor

• Creste rezistenta la efort si scade oboseala

• Reduce catabolismul muscular

 

Dintre cei nouă aminoacizi esențiali, valina, leucina și izoleucina au lanțuri laterale ramificate; aceștia sunt numiți aminoacizi cu catenă ramificată sau BCAA. Aceste BCAAs joacă roluri importante în timpul exercițiilor și în menținerea și creșterea mușchilor scheletici.

 

În timpul exercițiilor fizice, BCAA sunt utilizate ca sursă de energie și joacă, de asemenea, un rol important in gliconeogeneza - un mecanism de reutilizare a glucozei folosite pentru energie în mușchi. Deoarece organismul necesită cantități crescute de energie în timpul exercițiilor fizice, oxidarea BCAA este crescută; prin urmare, suplimentarea cu BCAA suplimentare va conserva țesutul muscular de la a fi defalcate pentru a obține BCAAs. BCAA sunt bogate în energie în sensul că oxidarea lor produce cantități crescute de adenozin trifosfat sau ATP. ATP este utilizat de celule ca un purtător de energie. Este adesea denumită "monedă moleculară" și este responsabilă pentru transportul de energie în celule pentru metabolism.

 

BCAA nostru oferă leucină, izoleucină și valină în raportul ideal de 3: 1: 2 cu puterea unei mărimi de 8 capsule.

 

BCAA sporesc sinteza proteinelor musculare pentru hipertrofie musculară mai mare (creștere) și menținerea masei musculare slabe în timpul perioadelor de non-antrenament, cum ar fi recuperarea dupa rănire. Acest lucru se întâmplă mai ales atunci când este consumat cu un pool de aminoacizi constând din alanină, aspartat și glutamat.

Amestecurile de BCAA îmbogățite cu leucină sporesc dezvoltarea musculară a stagiarilor mai în vârstă, care intenționează să pună masa musculara. Raportul cel mai eficient pentru creșterea musculară este considerat a fi 2:1:1 de Leucină la Valină și Isoleucină.

BCAA creste arderea grasimilor (Leucina) si toleranta la glucoza (Isoleucina) pentru o compozitie mai slaba a corpului. În timpul perioadelor de antrenament pentru pierderea de grăsimi, atletul ar trebui să crească alimentele și suplimentele cu un conținut ridicat de BCAA.

BCAA îmbunătățesc echilibrul hormonal pentru o mai mare rezistență, putere și rezistență prin creșterea testosteronului și scăderea cortizolului în plus față de reducerea inflamației.

BCAA pot îmbunătăți dezvoltarea rezistenței prin antrenament atunci când se consumă mai mult de 4g pe zi de Leucină, datorită creșterii eficiente a coordonării neuromusculare.

BCAA sporesc rezistenta la efort si scade oboseala, pentru ca BCAA-urile pot fi arse ca energie pentru a completa nivelurile de ATP (adenozina trifosfata), principala molecula de energie din corpul uman. Ei, de asemenea, întârzie oboseala prin inhibarea receptorilor de triptofan din creier.

BCAA-urile păstrează integritatea fibrelor musculare. Acest lucru scade durerea musculară și vă permite să vă antrenați mai frecvent, ajutându-vă să vă atingeți potențialul atletic complet, în mod eficient și sigur.

BCAA reduce catabolismul muscular (degradarea) prin protejarea țesutului muscular slab. Acest lucru previne, de asemenea, reducerea masei musculare în sporturile de anduranță, unde nivelurile BCAA în plasma sanguină pot scădea semnificativ.

BCAA îmbunătățește sănătatea insulinei și viteza metabolică pentru o compoziție corporală avantajoasă. Sensibilitatea la insulină poate reduce, de asemenea, riscul de diabet.

BCAA are proprietăți anti-îmbătrânire, deoarece sunt utilizate în strategiile de cancer și în tratamentul bolilor hepatice. Acestea cresc formarea mitocondriilor noi și astfel reduc pierderea musculară asociată vârstei.

BCAA îmbunătățesc cunoașterea, datorită efectului lor sporit asupra neurotransmițătorilor și sintezei glutamatului.

 

Prospect BCAA:

Mod administrare: Consumați 1 porție de una până la trei ori pe zi. Pentru o utilizare optimă, luați între mese, 30-45 de minute înainte de antrenamente și / sau imediat după antrenamente.

Portia: Opt (8) Capsule

Porții pe container: 30

Compozitie per porție

• L-Leucină 2400 mg

• L-Valină 1600 mg

• L-Isoleucină 800 mg

 

Alte ingrediente: capsule de legume HPMC, stearat de magneziu, celuloză microcristalină.

Atenție: Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un specialist în domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs. PĂSTRAȚI COPIII. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.

Spune-ne părerea ta!

BCAA 240 Capsule (Branched Chain Amino Acids)

BCAA 240 Capsule (Branched Chain Amino Acids)

Beneficii BCAA: poate intensifica rezistența în timpul exercițiilor fizice, sprijină menținerea și creșterea mușchilor scheletici, utilizarea înainte și după efort poate reduce scăderea musculară provocată de efort, poate promova sinteza proteine-mușchi, creste arderea grasimilor, creste rezistenta la efort si scade oboseala, reduce catabolismul muscular.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
BCAA 240 Capsule (Branched Chain Amino Acids)

BCAA 240 Capsule (Branched Chain Amino Acids)

lei155.05 out_of_stock! Beneficii BCAA: poate intensifica rezistența în timpul exercițiilor fizice, sprijină menținerea și creșterea mușchilor scheletici, utilizarea înainte și după efort poate reduce scăderea musculară provocată de efort, poate promova sinteza proteine-mușchi, creste arderea grasimilor, creste rezistenta la efort si scade oboseala, reduce catabolismul muscular. Biovea
Mergi