Scitec BCAA Glutamine Xpress 600 grame, SCITEC

Beneficii BCAA + Glutamine Xpress: ajuta la cresterea masei musculare, impiedică descompunerea musculaturii, creste eficient forta si rezistenta, adaos de Glutamina de 5 grame pe portie, BCAA raport 2:1:1.

Mai multe detalii


Produs nou

SC0032

Optiuni Valabile:

SCITEC - BCAA GLUTAMINE XPRESS - 600 grame

BCAA Glutamine Xpress 600 grame, SCITEC

Beneficii BCAA Glutamine Xpress:

- Ajuta la cresterea masei musculare

- Impiedică descompunerea musculaturii

- Creste eficient forta si rezistenta

- Adaos de Glutamina de 5 grame pe portie

- Scade catabolismul

- Scade epuizarea si oboseala

- Ajuta la o recuperare mai rapida

- BCAA raport 2:1:1

 

BCAA sunt cei trei aminoacizi cei mai importanți pentru fiecare sportiv care protejează mușchiul de degradare, își îmbunătățesc capacitatea de lucru și măresc puterea

Aminoacizii cu catenă ramificată au, de asemenea, un efect puternic anti-catabolic deoarece împiedică distrugerea musculară și furnizează energie pentru celule.

 

Glutamina adăugată îmbunătățește recuperarea după o sarcină fizică grea și face ca formula să fie completată.

Sa demonstrat că combinația dintre BCAA și glutamină este cea mai bună pentru orice atlet activ care se află sub presiune fizică puternică. BCAA Xpress conține cantitatea necesară de aminoacizi necesară pentru o recuperare cu adevărat "expresă"!

Leucina, izoleucina și valina fac parte din lanțul ramificat de aminoacizi (BCAA). BCAA-urile sunt între cele 9 aminoacizi esențiali, ceea ce înseamnă că organismul nostru nu le poate produce. Singurele surse rămân alimentația zilnică și suplimentele nutritive. 35% din proteinele musculare sunt alcătuite din BCAA.

Glutamina este unul din cel mai popular aminoacid în lumea sportivilor, prin urmare aceasta nu poate lipsi din acest produs. În plus, BCAA GLUTAMINE XPRESS conține și taurină! Doza ridicată de glutamină și BCAA în rată de 1:1 asigură recuperarea eficientă a musculaturii după antrenamente intense și împiedică descompunerea musculaturii.

Lângă aceste ingrediente importante, BCAA GLUTAMINE XPRESS are un gust foarte plăcut!

Într-o singură doză de BCAA Xpress veți găsi:

10 grame de aminoacizi per doză - 5 grame de BCAA și 5 grame de glutamină!

Dozare mare și eficientă!

BCAA și glutamină într-un raport 1: 1!

Întărită cu taurină!

Formula fără zahăr!

Gust - mere verzi, lamaie verde, guma de mestecat!

Prospect BCAA Glutamine Xpress

Instrucțiuni de administrare: Zilnic 1-3 x 1-3 porţii (înainte, în timpul, şi după antrenament, mai ales dacă te antrenezi pe stomacul gol, şi fără băutură sporită, sau împărţite în cursul zilei). Fiecare 5 grame se amesteca cu 250 ml apa, sau lichid (împreună cu tablete efervescente, lichide, proteine, pentru dizolvare mai bună şi gust plăcut).

Compozitie:

Valori nutriționale

1 doză (12g)

Glutamină

5000 mg

Taurină

300 mg

BCAA

5000 mg

L-leucină

2500 mg

L-izoleucină

1250 mg

L-valină

1250 mg

 

Spune-ne părerea ta!

Scitec BCAA Glutamine Xpress 600 grame, SCITEC

Scitec BCAA Glutamine Xpress 600 grame, SCITEC

Beneficii BCAA + Glutamine Xpress: ajuta la cresterea masei musculare, impiedică descompunerea musculaturii, creste eficient forta si rezistenta, adaos de Glutamina de 5 grame pe portie, BCAA raport 2:1:1.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Scitec BCAA Glutamine Xpress 600 grame, SCITEC

Scitec BCAA Glutamine Xpress 600 grame, SCITEC

lei142.20 out_of_stock! Beneficii BCAA + Glutamine Xpress: ajuta la cresterea masei musculare, impiedică descompunerea musculaturii, creste eficient forta si rezistenta, adaos de Glutamina de 5 grame pe portie, BCAA raport 2:1:1. SCITEC NUTRITION
Mergi