Animal Pump 30 pliculete, Universal Nutrition

Beneficii Animal Pump: Oxid Nitric foarte puternic, pompare exploziva a muschilor, aduce mai mult oxigen in sange, complex de antioxidanti, creste masa musculara eficient, matrice de creatina (Creatina Magnezium Chelate, Tri-Creatina, Creatina Ethyl Ester), volumizeaza celula musculara, complex energizant Energy Rush, complex antioxidant, complex volumizator, complex special de transport.

Mai multe detalii


Produs nou

A3050

Optiuni Valabile:

Animal Pump 30 pliculete, Universal Nutrition

Beneficii Animal Pump

- Oxid Nitric foarte puternic

- Pompare exploziva a muschilor

- Aduce mai mult oxigen in sange

- Creste masa musculara eficient

- Matrice de creatina (Creatina Magnezium Chelate, Tri-Creatina, Creatina Ethyl Ester)

- Volumizeaza celula musculara

- Complex energizant Energy Rush

- Complex antioxidant

- Complex volumizator

- Complex special de transport

 

Animal Pump este un produs complet care include tot de ce aveți nevoie pentru a obține matricea universală de obținere de mușchi.

Animal Pump este un amplificator complex de azot care îmbunătățește alimentarea cu sânge și pomparea. De asemenea, conține o matrice de creatină multi-componentă, care include mai multe forme puternice de creatină care vă vor ajuta să câștigați puterea și masa musculară.

 

Doza zilnică de creatină sub forma unei matrice tridimensionale este garantată.

 

În fiecare pachet de UNIVERSAL NUTRITION veți găsi:

Un complex de substanțe care cresc formarea de oxid de azot în organism

Un set șocant de ingineri puternici pentru cresterea energiei

Un amestec de antioxidanți pentru a susține sistemul imunitar

Sistem special pentru transportul nutrienților

Animal Pump este un complex de suplimente nutriționale care vă vor ajuta cel mai mult și vă vor oferi atenția necesară!

"Pomparea" este, probabil, cel mai important proces fiziologic, ce stimuleaza noi creşteri de celule musculare, esentiala culturistilor si atletilor. Acest proces de volumizare a celulelor declanşează anabolismul, crucial pentru creşterea si dezvoltarea in masa musculara. Aici incepe rolul lui Animal Pump.

Cu Animal Pump, am proiectat o formula speciala, ce îmbunătăteste performanța si stimuleaza anabolismul. Animal Pump a fost prima formulă încapsulată pre-antrenament, ce conține o doză zilnică completă de creatine avansate în fiecare pachetel,  plus  ingrediente de vasodilatație, destinate să maximizeze pomparea prin stimularea producției de oxid nitric (NO).Pentru cei sensibili la cafeină sau cei care se antrenează seara, pot sa nu-si administreze capsulă roșie, care este foarte ușor de identificat, Alegerea este a ta.  Ușor de utilizat, convenabil pentru a fi trasportat în geantă sau in buzunar, la sala de sport, Animal Pump, aduce beneficii de fiecare dată. Animal Pump volumizeaza celulele musculare si sustine antrenamentele, pentru ca tu sa obtii rezultate reale. Animal Pump ... este pomparea, într-un pack.

Animal Pump este o formulă extrem de puternică, care va aduce rezultate remarcabile.

Fiecare pliculet contine :

• 3000 mg de creatina; creatina magneziu chelat MCC, tricreatina matrix (TCM) si creatina monohidrat

• 2000 mg de NO Blast (oxid nitric), arginina alfa ketoglutarat, ornitina alfa ketoglutarat, glucuronolactona, beta-alanina si extract din scoarta de pin

• 1000 mg de amestec de taurina, piper negru, radacina de ghimbir, extracte de schinduf si scortisoara

• 700 mg complex antioxidant

 

Prospect Animal Pump

 

Instrucțiuni de utilizare: 1-2 pachete înainte de antrenament, preferabil pe stomacul gol.

Compozitia nutritiva

Serving Size 1 Pack

Servings Per Container30

 

Amount Per Serving

% DV

Vitamin C (as Ascorbic Acid)

60 mg

100%

Magnesium

72 mg

18%

Selenium (as Sodium Selenate)

100 mcg

143%

 

Foundational Creatine Matrix with Creapure®

Spune-ne părerea ta!

Animal Pump 30 pliculete, Universal Nutrition

Animal Pump 30 pliculete, Universal Nutrition

Beneficii Animal Pump: Oxid Nitric foarte puternic, pompare exploziva a muschilor, aduce mai mult oxigen in sange, complex de antioxidanti, creste masa musculara eficient, matrice de creatina (Creatina Magnezium Chelate, Tri-Creatina, Creatina Ethyl Ester), volumizeaza celula musculara, complex energizant Energy Rush, complex antioxidant, complex volumizator, complex special de transport.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Animal Pump 30 pliculete, Universal Nutrition

Animal Pump 30 pliculete, Universal Nutrition

lei182.57 out_of_stock! Beneficii Animal Pump: Oxid Nitric foarte puternic, pompare exploziva a muschilor, aduce mai mult oxigen in sange, complex de antioxidanti, creste masa musculara eficient, matrice de creatina (Creatina Magnezium Chelate, Tri-Creatina, Creatina Ethyl Ester), volumizeaza celula musculara, complex energizant Energy Rush, complex antioxidant, complex volumizator, complex special de transport. Universal Nutrition
Mergi