Pret redus!
Tri Creatina Malat 300 grame Mărește

HS Labs Tri Creatina Malat pudra 300 grame

Beneficii Creatina: creste semnificativ forta si puterea, refacere rapida dupa antrenamente intense, intareste oasele, masa musculara mai densa, scade oboseala, sursa importanta de energie, foloseste grasimile ca sursa de energie, sporeste hormonul de crestere.

Mai multe detalii


Pret: 55,00 lei Pret: 87,00 lei Pret: -32,00 lei

Produs nou

HS0105

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Tri Creatina Malat 300 grame

TRI CREATINE MALATE - cea mai buna si unica Creatina!

Ce beneficii ne ofera Tri Creatina Malat?

- Mai mult puterea si rezistenta

- Creșterea masei musculare și a greutății

- Abilitatea de a pune în aplicare programe de antrenament mai severe și intense

- Sprijina creșterea și regenerarea

- Creste rezistenta pentru antrenamentele grele

- Creatina este însoțită de o moleculă de acid malic, care asigură o mai bună absorbție, absorbție și eficacitate a acesteia.

 

TRI CREATINA MALAT este un compus obținut prin acidul Creatina monohidrat Malic. Această combinație este specifică prin aceea că ea păstrează toate proprietățile pozitive ale creatinei monohidrat și le-a eliminat pe cele negative.

 

TRI CREATINA MALAT este rezistenta la acidul gastric si previne conversia de creatină monohidrat in creatinina, care nu are nimic de a crește rezultatele noastre sportive.

 

3 CREATINE MALATE:

Permite utilizarea completă și calitatea de creatina

Are o solubilitate mai bună

Energia crește brusc

 

Prospect

Mod de administrare:

O doză (2,5 g - ½ lingura de măsurare-o jumatate de masura) se dizolvă în aproximativ 150 ml de apă

In zilele de antrenament: Luați o doză dimineața după trezire și o doză după antrenament

In zilele fara antrenament: Luați o doză dimineața, după trezire

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaPudra
PentruUnisex
Utilizat pentruSistemul muscular
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate300
Ingrediente principaleCreatina
Greutate300 g

Spune-ne părerea ta!

HS Labs Tri Creatina Malat pudra 300 grame

HS Labs Tri Creatina Malat pudra 300 grame

Beneficii Creatina: creste semnificativ forta si puterea, refacere rapida dupa antrenamente intense, intareste oasele, masa musculara mai densa, scade oboseala, sursa importanta de energie, foloseste grasimile ca sursa de energie, sporeste hormonul de crestere.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
HS Labs Tri Creatina Malat pudra 300 grame

HS Labs Tri Creatina Malat pudra 300 grame

lei50.46 in_stock! Beneficii Creatina: creste semnificativ forta si puterea, refacere rapida dupa antrenamente intense, intareste oasele, masa musculara mai densa, scade oboseala, sursa importanta de energie, foloseste grasimile ca sursa de energie, sporeste hormonul de crestere. HS Labs
Mergi