Prostata tratament naturist Top 5 produse

Prostata tratament naturist Top 5 produse

Prostata tratament naturist Top 5 produse

Cand incercati sa gasiti suplimentele potrivite pentru a trata o afectiune de sanatate, se poate simti ca o lovitura in intuneric. De multe ori trebuie sa te bazezi pe cuvantul in gura. Dar unii barbati cu HBP au avut succes cu suplimentele naturiste pentru prostata inflamata. Si exista cel putin unele cercetari stiintifice care sa le sustina.

Cand aveti HBP (hiperplazie benigna de prostata), prostata este mai mare decat in mod normal. Poate cauza probleme precum un flux de urina slab sau nevoia de a face pipi mult pe parcursul zilei. Medicul dumneavoastra va poate sugera un medicament pe baza de prescriptie medicala pentru a va trata simptomele, dar este posibil sa descoperiti ca efectele secundare sunt prea multe de luat. Sau, ai prefera sa nu iei medicamente atat de des.

Prostata marita tratament naturist

Problema cu suplimentele pentru prostata marita

Suplimentele nu sunt la fel de testate sau reglementate precum medicamentele prescrise de medicul dumneavoastra.

Aceasta inseamna ca calitatea, siguranta si efectele lor pot varia. Cel mai bine este sa discutati cu medicul dumneavoastra inainte de a incepe administrarea oricarui supliment. Acestea pot interactiona cu medicamentele eliberate pe baza de reteta, tratamentele sau testele.

Cele mai des intalnite suplimente pentru prostata

Cele mai bine studiate, cele mai frecvent utilizate suplimente pentru tratarea adenomului de prostata sunt:

Beta-sitosterol

Pygeum

Iarba de secara

Saw Palmetto (Palmierul pitic)

Urzica

Uleiu din seminte de dovleac

Beta-sitosterol

Aceasta este o substanta care se gaseste in multe plante. Nu afecteaza dimensiunea prostatei, dar va poate ajuta sa va goleasca vezica urinara si sa va ofere un flux de urina mai puternic. Poate imbunatati si alte simptome ale adenomului de prostata marita.

Studiile cu doua suplimente care contin beta-sitosterol din iarba stargrass din Africa de Sud, s-au dovedit deosebit de promitatoare.

Pygeum

Acesta provine din scoarta prunului african. Se pare ca ii ajuta pe unii barbati cu HBP sa se trezeasca mai putin noaptea sa faca pipi, sa mearga mai putine ori in timpul zilei, sa aiba un flux de urina mai puternic si sa isi goleasca mai bine vezica urinara.

Extract de Saw Palmetto

Folosit de mult in Europa pentru gestionarea simptomelor HBP, saw palmetto este un extract de planta care protejeaza impotriva simptomelor iritante ale unei prostate marite. In timp ce saw palmetto nu micsoreaza dimensiunea totala a prostatei, pare sa micsoreze captuseala interioara care pune presiune asupra tuburilor care transporta urina.

Un studiu clinic efectuat in 2021 a concluzionat ca extractul de saw palmetto este un nutrient sigur si eficient pentru tratamentul prostatitei cronice - inflamatia glandei prostatei - asa cum a facut o meta-analiza a 27 de studii care au folosit forma de acid gras a saw palmetto.

Saw Palmetto nu micsoreaza dimensiunea totala a prostatei, dar pare sa micsoreze captuseala interioara care pune presiune asupra tuburilor care transporta urina.

Seminte de dovleac

acestea si extractul de ulei din seminte de dovleac par sa ajute cu simptomele HBP si pot micsora dimensiunea prostatei. De asemenea, poate fi util atunci cand este utilizat impreuna cu alte suplimente, cum ar fi saw palmetto.

Urzica

Acesta este un tip de planta, iar radacina sa poate ajuta la o urinare fara probleme si la reducerea trezitului noaptea pentru a face pipi. Este uneori folosit impreuna cu alte suplimente pentru a trata simptomele prostatei marite.

Sursa text: https://www.webmd.com/men/prostate-enlargement-bph/enlarged-prostate-supplements-remedies

Produse recomandate

Referinta: Swanson-SawPalmetto100

Marca: Swanson

Saw Palmetto 540mg 100 Capsule, Swanson, Prostata tratament

0 1 2 3 4 1 Pareri 

Saw Palmetto beneficii: amelioreaza hiperplazia benignă de prostată, va scapa de simptomele de usturime si durere ale tractului urinar, ajuta la cresterea parului la barbatii cu chelie, îmbunătățește calitatea vieții, crește nivelul de tes-tosteron, îmbunătăți funcția sexuală

Pret: Pret 45,90 lei Pret de baza 61,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Articole asemanatoare

Setari cookie-uri