Pret redus!
MgZB ultra, Magneziu, Zinc, B6 120 Tablete Mărește

OstroVit MgZB ultra, Magneziu, Zinc, B6 120 Tablete

Componentele produsului ajută la menținerea oaselor sănătoase, susține procesul de anabolism, imbunătățește regenerarea post-antrenament a corpului, ajută la reducerea oboselii și la buna funcționare a funcțiilor cognitive, are un efect pozitiv asupra sistemului nervos, asigură un somn profund, regenerativ.

Mai multe detalii


Pret: 29,00 lei Pret: 40,00 lei Pret: -11,00 lei

Produs nou

OstroVit-MgZB

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

OstroVit MgZB ULTRA este un supliment alimentar de înaltă calitate, format din trei compuși necesari corpului uman, adică magneziu, zinc și vitamina B6 (pirodoxină). Supliment destinat adulților activi fizic, în special sportivilor.

Există 120 de comprimate într-un singur pachet
Forme extrem de biodisponibila
Nouă formulă

MAGNESIUM, ZINC și VITAMINA B6 (MgZB)

Magneziul conținut în preparat ajută la buna funcționare a mușchilor și la menținerea echilibrului electrolitic și ajută la menținerea oaselor și a dinților sănătoși. Magneziul și vitamina B6 contribuie la menținerea unui metabolism energetic adecvat și ajută la buna funcționare a sistemului nervos. În plus, aceste componente contribuie la reducerea oboselii și oboselii și ajută la menținerea funcțiilor psihologice normale.

Zincul găsit în OstroVit MgZB ULTRA ajută la menținerea unui echilibru adecvat acid-bază și ajută la menținerea părului, pielii și unghiilor sănătoase. În plus, zincul contribuie la menținerea metabolismului normal al acizilor grași și vitamina A. Zincul și vitamina B6 ajută la buna funcționare a sistemului imunitar.

Vitamina B6 ajută la sinteza corectă a cisteinei și la menținerea metabolismului adecvat al homocisteinei. Vitamina B6 contribuie la menținerea metabolismului normal al proteinelor și glicogenului și contribuie la reglarea activității hormonale. Suplimentul destinat adulților care sunt activi fizic, în special sportivii. Produsul este recomandat în perioadele de efort crescut.
PROPRIETĂȚI OstroVit MgZB

Componentele produsului ajută la menținerea oaselor sănătoase,
Susține procesul de anabolism.
Îmbunătățește regenerarea post-antrenament a corpului.
Ajută la reducerea oboselii și la buna funcționare a funcțiilor cognitive.
Are un efect pozitiv asupra sistemului nervos, asigură un somn profund, regenerativ.

Mod de administrare: Consumați 1 porție (3 tablete) zilnic înainte de culcare.

supplement facts

 
For a portion
%RI*
Magnesium 375 mg 100 %*
Zinc 15 mg150 %*
Vitamin B62 mg143 %*
Tip produsVitamine si minerale
Forma/TexturaTablete
PentruUnisex
Utilizat pentruSistemul osos
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate120
Ingrediente principaleMagneziu

Spune-ne părerea ta!

OstroVit MgZB ultra, Magneziu, Zinc, B6 120 Tablete

OstroVit MgZB ultra, Magneziu, Zinc, B6 120 Tablete

Componentele produsului ajută la menținerea oaselor sănătoase, susține procesul de anabolism, imbunătățește regenerarea post-antrenament a corpului, ajută la reducerea oboselii și la buna funcționare a funcțiilor cognitive, are un efect pozitiv asupra sistemului nervos, asigură un somn profund, regenerativ.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
OstroVit MgZB ultra, Magneziu, Zinc, B6 120 Tablete

OstroVit MgZB ultra, Magneziu, Zinc, B6 120 Tablete

lei26.61 in_stock! Componentele produsului ajută la menținerea oaselor sănătoase, susține procesul de anabolism, imbunătățește regenerarea post-antrenament a corpului, ajută la reducerea oboselii și la buna funcționare a funcțiilor cognitive, are un efect pozitiv asupra sistemului nervos, asigură un somn profund, regenerativ. OstroVit
Mergi