Optimum Nutrition Multivitamine Opti-Women 60 capsule

Beneficii Opti-Woman: complex de multivitamine si minerale, contine acid folic, fier si calciu, destinat exclusiv pentru femei, creste sistemul imunitar, previne si scade oboseala, peste 30 de ingrediente speciale.

Mai multe detalii


Pret: 85,00 lei Pret: 121,00 lei Pret: -36,00 lei

Produs nou

ON8855

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

OPTIMUM NUTRITION - OPTI-WOMEN

Multivitamin Opti-Women 60, 120 capsule, Optimum Nutrition

Beneficii Opti-Woman

- Complex de multivitamine si minerale

- Contine acid folic, fier si calciu

- Destinat exclusiv pentru femei

- Creste sistemul imunitar

- Previne si scade oboseala

- Peste 30 de ingrediente speciale

Opti-Women a castigat in 2013 si 2015 premiul pentru cel mai bun Supliment pentru femei la concursurile prestigioase Supplement Awards, organizate de Bodybuilding.com.

 

Suplimentul Opti - Women se află într - un flacon de 60-120 capsule. Alegerea unei forme de capsulă este cu siguranță cea mai potrivită și opțiune benefica gastrică, spre deosebire de tablete. Acest lucru îl face deosebit de potrivit pentru femeile care au probleme de sănătate, cum ar fi colita, gastrită sau ulcer. Capsulele se descompun mult mai repede.

 

Este întotdeauna bun atunci când luați un produs similar, sub formă de tabletă sau capsulă, pentru a consuma mai multă apă odatacu el. Echipa Optimum Nutrition a selectat cel mai optim complex vitamino-mineral care este potrivit pentru femei.

 

Să vorbim puțin despre amestecul propriu-zis. Doza zilnică este de două capsule și oferă: O acoperire minimă de 100% a cerințelor zilnice ale fiecărei vitamine. Spun cel puțin pentru că doza de vitamina D este ridicată, de 250 mg, dar asta nu-l face periculos, dimpotrivă. Aceste 250 mg asigură o bună protecție antioxidantă, garantând o luptă eficientă împotriva radicalilor liberi. Vitaminele din grupul B au procente și mai mari. Ei, la rândul lor, acționează împotriva stresului. De asemenea, cresc energia. Este important de menționat că vitamina B6 are o acțiune diuretică. Acest lucru asigură de asemenea că mai multe lichide sunt descărcate de pe corp.

 

Este bine să măriți puțin aportul zilnic de apă, deoarece în această formulă se adaugă și boar, care este de asemenea un diuretic natural. Optiwomen are, de asemenea, un bogat complex mineral. O impresie imediată este făcută de Selene, a cărei concentrare de 100% acoperă nevoile zilnice. Este un antioxidant extrem de puternic care împiedică formarea celulelor canceroase. Cromul se găsește și se adaugă la formulă, ceea ce la rândul său ajută la normalizarea zahărului din sânge. Împreună cu adăugarea de Garcinia Cambodia și acidul alfa lipoic, aceasta va fi o combinație excelentă pentru pierderea în greutate. Formula este îmbogățită cu luteină și licopen, care acționează pozitiv asupra vederii, ajutând la îmbunătățirea acesteia, în special în combinație cu vitamina A.

 

Prospect Opti-Woman:

Instrucțiuni de utilizare: 2 capsule zilnic cu alimente.

Compozitie:

Valori nutriţionale

1 doză (2 caps)

Vitamina A

800 µg

Vitamina D

10 µg

Vitamina E

30 mg

Vitamina K

80 µg

Vitamina C

225 mg

Tiamină

4 mg

Riboflavină

4 mg

Niacină

20 mg

Vitamina B6

5,4 mg

Acid folic

400 µg

Vitamina B12

9 µg

Biotină

180 µg

Acid pantotenic

18 mg

Calciu

150 mg

Magneziu

75 mg

Fier

14 mg

Zinc

12 mg

Cupru

2 mg

Mangan

3,5 mg

Seleniu

70 µg

Crom

80 µg

Molibden

75 µg

Iod

100 µg

Acid alfa-lipoic

20 mg

Licopen

260 µg

Luteină

260 µg

Extract din sâmburi de struguri

10 mg

Extract din usturoi

10 mg

Flavonoide citrice

3,5 mg

 

Vă sfătuiesc să luați suplimentul alimentar deoarece unele dintre ingrediente sunt solubile în grăsimi.

Luarea acestui produs va crește în mod semnificativ imunitatea.

Spune-ne părerea ta!

Optimum Nutrition Multivitamine Opti-Women 60 capsule

Optimum Nutrition Multivitamine Opti-Women 60 capsule

Beneficii Opti-Woman: complex de multivitamine si minerale, contine acid folic, fier si calciu, destinat exclusiv pentru femei, creste sistemul imunitar, previne si scade oboseala, peste 30 de ingrediente speciale.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Optimum Nutrition Multivitamine Opti-Women 60 capsule

Optimum Nutrition Multivitamine Opti-Women 60 capsule

lei77.98 in_stock! Beneficii Opti-Woman: complex de multivitamine si minerale, contine acid folic, fier si calciu, destinat exclusiv pentru femei, creste sistemul imunitar, previne si scade oboseala, peste 30 de ingrediente speciale. Optimum Nutrition
Mergi