Hepatic+ 60-200 capsule Mărește

Hepatic+ 60-200 capsule

25,00 lei

Produs nou

Beneficii Hepatic+: protejeaza ficatul, detoxifica organismul, elimina toxinele, promoveaza confortul intestinal.

Mai multe detalii

Optiuni Valabile:

  • 60 Capsule
  • 200 Capsule

Hepatic+ 60-200 capsule

Hepatic+ este un supliment alimentar pe baza de mai multe plante cu efecte benefice asupra sanatatii si functiei ficatului.

Beneficii Hepatic+:

- protejeaza ficatul;

- detoxifica organismul;

- elimina toxinele;

- promoveaza confortul intestinal.

Complexul de plante pe care il contine suplimentul Hepatic+ este ideal pentru a imbunatati functia de detoxifiere a ficatului, promovand astfel confortul si sanatatea acestuia.

Hepatic+ contine plante cu proprietati de detoxifiere, care stimuleaza functia ficatului si ajuta la elimineare deseurilor si toxinelor prezente in organism.

Suplimentul Hepatic+ contine anghinare, Cynara scolymus denumirea stiintifica, care stimuleaza productia de bila, esentiala pentru buna functionare a ficatului si bunastarea lui.

Administrati suplimentul Hepatic+ timp de o luna, iar acesta va ajuta organismul la eliminarea toxinelor din ficat si va imbunatati semnificativ functia acestuia.

Prospect Hepatic+

Mod de administrare: 4-6 capsule pe zi.

Mod de prezentare: flacon a cate 60 de capsule sau 200 de capsule.

Ingrediente

Pentru o capsula

Baccharis (Baccharis Trimera)

50 mg

Armurariu (seminte)

50 mg

Extract de anghinare (frunze)

42 mg

Chrysanthellum planta

25 mg

Ridiche neagra (radacina)

25 mg

Papadie (radacina)

25 mg

Fumaria (Fumaria officinalis)

25 mg

Antiaglomerant dioxid de siliciu

 

Ambalaj capsula - gelatina din clorofila naturala

 

 

Fara OGM si fara gluten.

Spune-ne părerea ta!

Hepatic+ 60-200 capsule

Hepatic+ 60-200 capsule

Beneficii Hepatic+: protejeaza ficatul, detoxifica organismul, elimina toxinele, promoveaza confortul intestinal.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi