Promotie!
Oemine Sat (satietate) 200 grame Mărește

Oemine Sat (satietate) 200 grame

60,00 lei 130,00 lei -70,00 lei

Produs nou

Ultimele 3 bucati in Stoc.

Fibre naturale de mazare pentru a controla apetitul si pentru satietate, ofera o senzatiae de plin si o senzatie de saturatie.

Mai multe detalii

Optiuni Valabile:

Oemine Sat (satietate) 200 grame

Fibre naturale de mazare pentru a controla apetitul.

 

Supliment alimentar cu extract de fibre naturale de mazare. Pentru a favoriza satietate si efectul de satul, creste senzatia de satietate si prin urmare, pentru a reduce dietele care induc foame. Acest supliment alimentar scade gustarile si aportul caloric.

 

Acest ingredient activ extras din fibre vegetale naturale a fost testat clinic. Acesta functioneaza pe trei niveluri:

 

Pentru satietate: Scade nivelul de glerina, un hormon intestinal care produce senzatia de foame.Acest lucru evita sentimentul de foame care apare atunci cand urmezi o dieta pentru slabire. Actiunea maxima este observata dupa 15 zile. Acest lucru ajuta la prevenirea gustarilor si meselor in graba pentru a compensa lipsa hranei.

 

Senzatia de plin: OEMINE SAT are fibre care scad dorinta de mai ingera alimente, deoarece acestea dau senzatia de umplere a stomacului. Adesea aceasta lipsa de plenitudine da perceptia ca oamenii au tendinta de a continua sa manance, fara a fi satui.

 

Senzatia de foame: ultimul efect observat se refera la foamea în sine, care poate fi modulata chiar si oprita în timpul absorbtiei fibrelor. Acest lucru limiteaza aportul alimentar si prin urmare aportul de calorii.

Excesul de greutate si obezitatea sunt o problema majora, deoarece acestea cresc riscul de boli cardiovasculare, diabet zaharat si hipertensiunea arteriala. Este o epidemie la nivel mondial.

 

Dietele de azi pentru pierderea în greutate sunt toate bazate pe reglarea balantei energetice. Cu alte cuvinte, trebuie sa controleze atat consumul de energie cat si de ingestia de alimente. A fost mult timp cunoscut faptul că exista o inegalitate în dieta.

Recent a fost descoperit interesul fata de hormonii care regleaza satietate. Aceasta este o abordare inovatoare si se pare ca acest lucru este cheia problemei. Luand în greutate este într-adevar legat de procesul de foame si mai ales a lipsei de satietate. Daca ne putem corecta controlul anomaliilor ingestia de alimente, reduce aportul alimentar si aportul caloric.

 

Fibrele naturale din Oemine SAT actioneaza asupra hormonilor poftei de mancare.

Studiile recente au aratat valoarea anumitor fibre: oligosaccaharides galactooligozaharide (GOS) continute în oemine SAT. Ei au descoperit ca aceste fibre induc o satietate naturala. Acestea cresc senzatia de satietate a stomacului si prin urmare, va reduce foamea care induce planurile imperative. Faptul de a absorbi o cantitate necesara va reduce gustarile si aportul caloric.

Fibrele de mazare sunt fibre solubile care nu au nici un efect de umplere "fizica" a stomacului, contrar fibrelor insolubile de konjac tip pectina etc. Actiunea se face prin ghrelin si microbiotei intestinali, care vor, prin acizii grași cu lanț scurt reglementează, de asemenea, mecanisme hormonale care influenteaza satietate.

 

Prospect Oemine SAT

Mod administrare: 2 lingurite cu un pahar mare de apa, sau intre orele 10:00 si 16:00, cu cateva minute înainte de mese, sa nu depaseasca 4 lingurite pe zi.

 

Sfaturi pentru administrare Oemine SAT

Produsul poate fi absorbit în diferite momente ale zilei și după cum este necesar:

 

* Dacă cineva simte o pofta convingătoare, poate fi luat în jurul orei 11:00 și 17:00.

* În caz contrar, chiar înainte de mese sau în timpul meselor.

În toate cazurile, trebuie să se bea în același timp un pahar mare de apă.

* Deoarece rolul sau este de a umple stomacul oferind un sentiment de satietate, este posibil ca la început poate provoaca greutate pe stomac, sau chiar un sentiment de disconfort. În acest caz, este recomandabil să se administreze în timpul mesei.

De asemenea, este recomandat să se înceapă cu o doză de 1 linguriță pe zi, apoi se titrează până la 3 sau 4 lingurite pe zi pentru a gasi doza eficace, care este de obicei de 2 lingurite pe zi.

 

Ingrediente: mazăre sub formă de pulbere de fibre naturale.

 

Compoziție: melibioză, manninotriose, verbascotetraose (naturale galacto-oligosaccaharides mazăre).

Oemine sat cuprinde 98% fibre naturale

există mai puțin de 0,5% din proteine și carbohidrați numai urme de lipide

3 lingurite pe zi aduce doar 15 kcal

Fiecare flacon conține 200 de grame de pulbere de fibră de mazăre: care livreaza 50 lingurite de nivel sau 40 linguri de cafea curbat. este recomandabil să se ia lingurite de nivel.

Notă 
06/05/2017

fibre pentru a slabi

Imi taie pofta de mancare dupa 15 minute de la administrare, foarte bune.

Spune-ne părerea ta!

Spune-ne părerea ta!

Oemine Sat (satietate) 200 grame

Oemine Sat (satietate) 200 grame

Fibre naturale de mazare pentru a controla apetitul si pentru satietate, ofera o senzatiae de plin si o senzatie de saturatie.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi