Konjac View larger

Konjac

20,00 lei

Produs nou

Eficacitatea konjac pentru pierderea in greutate se bazeaza pe capacitatea sa de a absorbi pana la douazeci de ori propria greutate in apa. Glucomannan

Mai multe detalii

Optiuni Valabile:

  • 60 capsule
  • 200 capsule

Konjac | 60-200 capsule

Konjac este cunoscut a fi atat foarte bun pentru a topi caloriile cat si pentru ca ajuta la moderarea apetitului.

Rădăcină are capacitatea de a absorbi un volum mare de apă și de a umple stomacul oferind astfel un sentiment de satietate.

Konjac este o plantă perenă de origine japoneza. În special cu un nvel scăzut în calorii, aceasta planta este folosita in mod traditional in bucataria asiatica. Mai mult decât atât, konjac este compus dintr-o fibră hidrofilă comparabila cu un agent de gelifiere, glucomananne. Componenta principală a konjac are capacitatea de a absorbi un volum mare de apă și de a umple stomacul, oferind o senzație de sațietate.

Suplmentul nostru Konjac este extrem de bogat în glucomannan (peste 3 g la 9 capsule). Un impuls este uneori necesar pentru a pierde kilogramele dorite. Konjac este un aliat de slăbire de alegere contribuie la pierderea in greutate si cu un conținut caloric scăzut și indice glicemic mic.

Consumul de glucomanan de 3 grame este recomandat pentru a asigura eficacitatea.

Prospect Konjac

Mod administrare: 3 capsule de Konjac de 3 ori pe zi, cu 45 de minute inainte de mese, cu 1-2 pahare de apa.

Ingrediente

1 capsula

9 capsule

Konjac (pudra din radacina)

420 mg

3 780 mg

Glucomannan

336 mg

3 024 mg

Stearat de magneziu vegetal

 

 

Gelatina naturale capsulă de 100% cu clorofila

 

 

Non-OMG și fara gluten

Ce contine Konjac?

 

Konjac este o planta perena din genul Amorphophallus, care creste in regiunile tropicale si subtropicale din Asia de Est, din Indonezia in India, Japonia si China.

Cea mai mare parte planta Konjac creste in zonele muntoase sau de deal subtropicale, cu o altitudine de 800 de metri si o temperatura medie de 16 .

O astfel de locatie geografica si altitudinea face glucomananul in konjac foarte mare si pur. Aerul, solul si apa sunt, in esenta, nu sunt poluate, astfel incat produsele pot indeplini cerintele de alimente ecologice.

Konjac este foarte nutritiv, cu peste 45% din Glucomanan, 9,7% proteina bruta, 16 tipuri diferite de aminoacizi de pana la 7,8%, 7 aminoacizi esentiali pana la 2,5% Contine minerale precum calciu, fosfor, fier, zinc , mangan, crom si cupru si este scszut de calorii, grssimi si bogate in fibre.

Konjac este utilizat in principal ca sursa de glucomanan, o fibra dietetica. Glucomannan este utilizat ca aditiv alimentar pentru proprietatile sale de ingrosare si de emulsionare, si ca un supliment nutritiv pentru tratamentul obezitatii, constipatie, valori crescute ale colesterolului, diabet si acnee. Acesta ofera o sursa bogata de fibre solubile, considerate a fi de interes general pentru sistemul digestiv, in timp ce aproape nici un continut de calorii.

Recomandat ca adultii ar trebui sa consume cel putin 20 pana la 35 de grame de fibre in fiecare zi.Glucomanan cuprinde cel putin 40% din konjac in greutate uscata, ceea ce face konjac cea mai bogata sursa de fibre solubile in natura.

 

Ca supliment nutritiv, konjac este disponibil sub forma de tablete, capsule si sub forma de pulbere. Dozare consta din echivalentul a 500 pana la 1500 miligrame luate inainte de mese cu la multa apa. Daca se utilizeaza pulberea, trebuie agitat brusc in apa.

Beneficii KonjacBeneficii Konjac

 

Astazi, konjac este folosit in doua scopuri distincte, dar legate de: pierderea in greutate si suplimentarea de fibre dietetice. Ambele utilizeaza gasi sprijin in literatura medicala, dar konjac a fost, de asemenea, obiectul unor revendicari nedovedite, care au dus la interventia guvernului.

Eficacitatea konjac pentru pierderea in greutate se bazeaza pe capacitatea sa de a absorbi pana la douazeci de ori propria greutate in apa. Glucomannan se extinde dupa ingestie, iar acest lucru tinde sa promoveze un sentiment de plenitudine in timp ce circula prin tractul digestiv. Pentru a obtine acest rezultat, konjac este, in general, luat cu apa inainte de mese.

Un beneficiu al capacitatii de a regla nivelul de zahar din sange este vazut in diabet de tip 2, in cazul in care glucomanan a demonstrat potentialul de a reduce nivelurile de glucoza din sange, insulina si a lipidelor serice dupa mese, un efect care pare a fi imbunatatit prin glucomannan relativ ridicat de vscozitate in comparatie cu alte fibre solubile.

Atasandu-se acizi biliari in sistemul digestiv si deplasandu-le din corp, suplimente de glucomannan poate ajuta la scaderea colesterolului si a reduce cantitatea de grasime prezenta in sange.

Konjac poate ajuta la prevenirea bacteriilor de la intrarea celulele gazda.

Ca un corolar la glucomannans efect benefic asupra nivelului de colesterol, un studiu a demonstrat o scadere a tensiunii arteriale sistolice la barbati, dupa un curs de patru saptamani de suplimente de glucomannan.

Fibrele solubile, in general, au fost studiate extensiv, cu o mare atentie asupra faptului ca produce acizi grasi cu lant scurt. Acesti acizi, la randul sau, ofera o serie de beneficii pentru sanatate, inclusiv:

  • Scaderea sintezei colesterolului in ficat
  • Reglementarea eliberarii de insulina de catre pancreas
  • Reglementarea absorbtiei de glucoza prin afectarea transportori ai glucozei in mucoasa intestinala
  • mbunatatirea absorbtiei de minerale, in special de calciu, in sistemul digestiv
  • Cresterea productiei de o varietate de celule si anticorpi implicate in sistemul imunitar
  • Scaderea capacitatii iritanti de a adera la stratul mucos al colonului.

Ce efecte secundare are Konjac?

 

Konjac nu este cunoscut de a avea efecte secundare nedorite atunci cand sunt utilizate in prepararea produselor alimentare sau atunci cand sunt luate ca fiind indreptate ca un supliment nutritiv, iar continutul sau caloric neglijabil, este deosebit de adecvat ca un ajutor pentru pierderea în greutate.

Acest lucru nu este de a spune ca este absolut sigur. Pericolele asociate cu glucomannan provin din capacitatea sa de a creste in volum prin absorbtia unor cantitati mari de apa.

Chiar daca caracteristicile fac konjac radacina atractiva pentru aplicatii de pierdere in greutate, in cazuri rare poate provoca viata in pericol blocaje ale esofagului, gatului sau a intestinului.

In cazul in care fibra devine introdusa in esofag inainte de a ajunge in stomac, destinatia prevazuta, atunci acesta poate deveni un pericol de sufocare, in special deoarece se umfla cu orice lichid.

Oricine cu probleme esofagiene pre-existente ar trebui sa evite Glucomananul in toate formele.

Produsele care conțin glucomannan au fost obligate sa includa informatii de avertizare a consumatorilor de pericole in cazul in care produsul nu este consumat conform instructiunilor. De exemplu, Health Canada a emis un avertisment in 2010, ca glucomannanul in tablete, capsule sau sub forma de pulbere trebuie sa fie intotdeauna luate cu cel putin opt uncii de apasi ca ar trebui evitata in intregime imediat inainte de culcare.

 

 

Notă 
01/05/2017

arde grasimile

Pe mine m-a ajutat la eliminarea grasimilor si la slabit.

Spune-ne părerea ta!

Spune-ne părerea ta!

Konjac

Konjac

Eficacitatea konjac pentru pierderea in greutate se bazeaza pe capacitatea sa de a absorbi pana la douazeci de ori propria greutate in apa. Glucomannan

Mergi