Biovea L-LYSINE (L-Lizina) 500mg 100 Capsule

Beneficii L-Lizina: ajută la producerea de enzime, hormoni și anticorpi, componentă importantă pentru formarea colagenului, imunitară sănătoasă, important pentru absorbția calciului, aminoacizi esențiali pentru creșterea și repararea țesuturilor.

Mai multe detalii


Pret: 79,00 lei Pret: 109,00 lei Pret: -30,00 lei

Produs nou

Biovea-1230

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

L-LYSINE (L-Lizina) 500mg 100 Capsule

L-Lizina: este esențială pentru o absorbție bună a calciului și pentru construirea proteinei musculare!

 

Beneficii L-Lizina:

• Ajută la producerea de enzime, hormoni și anticorpi

• Ajuta in cazul persoanelor cu herpes

• Previne pierderea decalciu din organism

• Creste masa musculara

• Componentă importantă pentru formarea colagenului

• Poate susține funcția imunitară sănătoasă

• Important pentru absorbția adecvată a calciului

• Aminoacizi esențiali pentru creșterea și repararea țesuturilor

 

Ce este L-Lizina?

L-Lizina este unul dintre cei nouă aminoacizi esențiali. Aceasta înseamnă că organismul uman nu poate produce L-lizină și acest aminoacid important trebuie obținut din consumul alimentar. Corpul are nevoie de o creștere adecvată și reparații tisulare. Deoarece este atât de important pentru creștere, copiii au nevoie de 3-4 ori mai multă lizină decât adulții. Este un blocaj pentru proteine și este important pentru producerea anumitor enzime, hormoni, anticorpi și colagen. Lizina este implicată în absorbția calciului, deci este importantă pentru sănătatea oaselor și a dinților. Lizina, împreună cu metionina, furnizează materiile prime pentru sinteza carnitinei, care promovează sinteza acidului gras la nivel celular.

Lizina poate fi găsită în alimente precum iaurt, pește, brânză, drojdie de bere, germeni de grâu, carne de porc și alte tipuri de carne.

 

De ce să luați L-Lizina?

• Pentru Herpes și herpesul zoster: Există un număr substanțial de dovezi care susțin afirmația că Lizina poate fi benefică pentru cei cu virus herpes simplex (HSV). Cercetatorii au descoperit ca HSV are nevoie de arginina sa se reproduca; Lizina concurează cu arginina pentru absorbție. Când este prezentă Lizina, inhibă creșterea HSV prin ștergerea argininei. Într-un studiu de șase luni de peste cincizeci de persoane, sa concluzionat că suplimentarea Lizinei a fost mult mai eficace decât un placebo în prevenirea rănilor cauzate de HSV. Luarea de suplimente de lizină poate accelera, de asemenea, timpul de recuperare de la eruptii.

• Osteoporoza: L-lizina ajută la îmbunătățirea absorbției calciului din tractul digestiv și previne pierderea de calciu în urină. In acest sens, unii cercetatori speculeaza ca L-lizina poate ajuta la prevenirea pierderii osoase asociate cu osteoporoza. În plus, studiile cu persoane de testare, se sugerează că L-lizina în combinație cu L-arginina (un alt aminoacid) mărește activitatea celulelor osoase și îmbunătățește producerea de colagen

• Funcția musculară: Lizina funcționează cu alți aminoacizi esențiali pentru a menține creșterea, masa corporală slabă și depozitul de azot al organismului.

 

Care sunt dozele de admnistrare?

Dozajul tipic variază de la 500 la 3000 mg pe zi.

 

Există contraindicații sau efecte secundare?

• Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați medicul dumneavoastră înainte de a utiliza L-Lizina.

• În cazuri rare, au fost raportate crampe abdominale și diaree la doze foarte mari de lizină, mai mari de 10 grame pe zi. Dacă aveți aceste simptome, reduceți sau întrerupeți utilizarea și consultați un medic.

 

Prospect L-Lizina:

Mod administrare: Luați 1 capsulă, de până la șase ori pe zi, de preferință pe stomacul gol.

Portie de servire: 1 capsulă vegetariană

Porții pe container: 100

Compozitia pe servire

• L-Lizină (sub formă de l-lizină HCI) 500 mg

 

Alte ingrediente: hidroxipropil metilceluloză, făină de orez, celuloză, stearat de magneziu vegetal.

 

Atenție: Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un specialist în domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.

 

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruUnisex
Utilizat pentruSistemul imunitar
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate100
Ingrediente principaleL-Lizina

Spune-ne părerea ta!

Biovea L-LYSINE (L-Lizina) 500mg 100 Capsule

Biovea L-LYSINE (L-Lizina) 500mg 100 Capsule

Beneficii L-Lizina: ajută la producerea de enzime, hormoni și anticorpi, componentă importantă pentru formarea colagenului, imunitară sănătoasă, important pentru absorbția calciului, aminoacizi esențiali pentru creșterea și repararea țesuturilor.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Biovea L-LYSINE (L-Lizina) 500mg 100 Capsule

Biovea L-LYSINE (L-Lizina) 500mg 100 Capsule

lei72.48 in_stock! Beneficii L-Lizina: ajută la producerea de enzime, hormoni și anticorpi, componentă importantă pentru formarea colagenului, imunitară sănătoasă, important pentru absorbția calciului, aminoacizi esențiali pentru creșterea și repararea țesuturilor. Biovea
Mergi