Marca Belle&Bio

Marca Belle&Bio

Cine suntem noi?

Frumos și Organic, Frumusețe pentru cei adevărați! Pentru cei adevărați…

În anul 2000, brandul Belle&Bio s-a născut din voința unei mici echipe din sud-vestul țării, (Franta) pasionată de plante și de beneficiile lor pentru organism. În laboratorul partener și vecin din sud-vestul Franței sunt concepute și dezvoltate toate produsele Belle&Bio, dintre care marea majoritate sunt certificate Ecocert sau Cosmos. Belle&Bio, în versiunea 2.0, dorește să vă ofere răspunsuri complete la problemele actuale, de exemplu printr-o abordare nutricosmetică.

 

Iar nutrientul cosmetic - Késako?...

Suntem cu toții de acord că dacă plantezi o floare în stâncă, chiar dacă o uzi regulat, aceasta va sfârși inexorabil într-o tulpină uscată și brună numai bună pentru a decora un potpourri... Ei bine, iată-l! Iată de ce am ales să combinăm beneficiile "externe" ale cosmeticelor topice (aplicarea pe piele) cu acțiunea "în profunzime" a suplimentelor alimentare care vor aduce tot ce este mai bun din ingredientele active ale plantelor pentru a ne atinge obiectivele.

 

Pentru cei adevărați... dependenți de natură și de puterile ei

Belle&Bio este alcătuită dintr-o echipă de Super-Experți și de Medici-Naturopați-minune care selectează ingredientele active naturale adaptate nevoilor noastre.

Produse recomandate

Referinta: Belle-B053

Marca: Belle&Bio

Belle&Bio Eleutherococcus Organic 200 mg - 120 Capsule

0 1 2 3 4 1 Review(s) 

Beneficii Eleuterococ: cresterea energiei si reducerea oboselii, imbunatatirea functiei cognitive, exercitiu de imbunatatire, ameliorarea ranilor, cresterea tensiunii arteriale scazute, reducerea osteoporozei, gestionarea menopauzei, reducerea sau limitarea infectiilor tractului respirator si altele.

Pret 99,00 lei Pret de baza 121,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: Belle-B042

Marca: Belle&Bio

Belle&Bio Bardane Bio, brusture organic, (detox natural pentru ten) 120 capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Belle&Bio brusture organic: 100% radacina de brusture organic, ajuta in ameliorarea eczemelor si diverselor afectiuni ale pielii, sustine purificarea si curatirea naturala a tenului, minimizeaza acneea, este eficient in remedierea problemelor asociate tenului gras, reduce imperfectiunile pielii, sustine din interior sanatatea si frumusetea...

Pret 39,00 lei Pret de baza 49,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: Belle-C074

Marca: Belle&Bio

Belle&Bio Bronzage, (capsule de bronzare sau capsule autobronzante), 120 capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Belle&Bio Bronzage, Bronzare: contine 7 ingrediente active sinergice pentru bronzare naturala, sanatoasa, rapida si bronz intens, de lunga durata; stimuleaza si accelereaza pigmentarea naturala a pielii; activeaza, intensifica si fixeaza bronzul natural, sustine si protejeaza frumusetea naturala a pielii; are proprietati antioxidante.

Pret 49,00 lei Pret de baza 78,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Articole asemanatoare