Marca Belle&Bio

Marca Belle&Bio

Cine suntem noi?

Frumos și Organic, Frumusețe pentru cei adevărați! Pentru cei adevărați…

În anul 2000, brandul Belle&Bio s-a născut din voința unei mici echipe din sud-vestul țării, (Franta) pasionată de plante și de beneficiile lor pentru organism. În laboratorul partener și vecin din sud-vestul Franței sunt concepute și dezvoltate toate produsele Belle&Bio, dintre care marea majoritate sunt certificate Ecocert sau Cosmos. Belle&Bio, în versiunea 2.0, dorește să vă ofere răspunsuri complete la problemele actuale, de exemplu printr-o abordare nutricosmetică.

 

Iar nutrientul cosmetic - Késako?...

Suntem cu toții de acord că dacă plantezi o floare în stâncă, chiar dacă o uzi regulat, aceasta va sfârși inexorabil într-o tulpină uscată și brună numai bună pentru a decora un potpourri... Ei bine, iată-l! Iată de ce am ales să combinăm beneficiile "externe" ale cosmeticelor topice (aplicarea pe piele) cu acțiunea "în profunzime" a suplimentelor alimentare care vor aduce tot ce este mai bun din ingredientele active ale plantelor pentru a ne atinge obiectivele.

 

Pentru cei adevărați... dependenți de natură și de puterile ei

Belle&Bio este alcătuită dintr-o echipă de Super-Experți și de Medici-Naturopați-minune care selectează ingredientele active naturale adaptate nevoilor noastre.

Produse recomandate

Referinta: Belle-B053

Marca: Belle&Bio

Belle&Bio Eleutherococcus Organic 200 mg - 120 Capsule

0 1 2 3 4 1 Pareri 

Beneficii Eleuterococ: cresterea energiei si reducerea oboselii, imbunatatirea functiei cognitive, exercitiu de imbunatatire, ameliorarea ranilor, cresterea tensiunii arteriale scazute, reducerea osteoporozei, gestionarea menopauzei, reducerea sau limitarea infectiilor tractului respirator si altele.

Pret: Pret 99,00 lei Pret de baza 121,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: Belle-B042

Marca: Belle&Bio

Belle&Bio Bardane Bio - Brusture Organic 120 Capsule, purifica si curata tenul

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Beneficii Belle&Bio brusture organic: 100% radacina de brusture organic, ajuta in ameliorarea eczemelor si diverselor afectiuni ale pielii, sustine purificarea si curatirea naturala a tenului, minimizeaza acneea, este eficient in remedierea problemelor asociate tenului gras, reduce imperfectiunile pielii, sustine din interior sanatatea si frumusetea...

Pret: Pret 58,90 lei Pret de baza 68,90 lei
Vezi produs
Ultimele produse in stoc

Referinta: Belle-C074

Marca: Belle&Bio

Bronzage - Capsule pentru bronzare 120 Capsule, Belle&Bio

0 1 2 3 4 0 Pareri 

 Bronzage - Capsule pentru bronzare beneficii: contine 7 ingrediente active sinergice pentru bronzare naturala, sanatoasa, rapida si bronz intens, de lunga durata; stimuleaza si accelereaza pigmentarea naturala a pielii; activeaza, intensifica si fixeaza bronzul natural, sustine si protejeaza frumusetea naturala a pielii; are proprietati antioxidante.

Pret: Pret 59,90 lei Pret de baza 88,90 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Articole asemanatoare

Setari cookie-uri