Marca Swanson

Marca Swanson

Istorie

Swanson Health a început în 1969 în inima Americii cu misiunea de a oferi produse de sănătate pure și puternice la un preț avantajos. Peste cincizeci de ani mai târziu, continuăm să inovăm vitaminele și suplimentele susținute de știință, produse sănătoase pentru casă, cămară și îngrijire personală, oferind soluții de wellness pentru minte, corp și casă.

Programul de control al calității: Calitatea este pe primul loc

Calitate. Valoare. Servicii. Acestea sunt principiile care ne ghidează la Swanson Health Products. Din 1969, aducem starea de bine în lume cu suplimente de cea mai bună calitate, la cel mai bun preț și cu servicii experte și personalizate. Totul începe prin a oferi numai produse de calitate superioară, realizate cu ingrediente superioare. Ne controlăm produsele de la concept până la capsulă pentru a vă oferi produse de sănătate pe care vă puteți baza. Atunci când achiziționați un produs marca Swanson®, știți că primiți ceea ce este mai bun. De asemenea, participăm la recenzii ale ConsumerLab.com și ale altor organizații independente pentru a asigura cea mai bună calitate și cea mai bună valoare în materie de suplimente de sănătate și nutriție. Citiți mai multe despre garanțiile noastre.

Cele mai bune ingrediente

Pentru a produce suplimentele noastre de înaltă calitate, selectăm cele mai pure ingrediente de pe piață. Lucrăm cu dezvoltatori și producători de renume care și-au dovedit abilitățile de a îndeplini standardele noastre rigide de producție de calitate, puritate și potență. Facilitățile noastre de ultimă generație ne permit să producem produse în cantități adaptate la volumul de vânzări, asigurând astfel un timp de depozitare minim, o prospețime optimă și o durată de viață maximă în casa dumneavoastră.

Puritate și potență garantate

Toate ingredientele utilizate în suplimentele marca Swanson necesită documente din partea furnizorului, inclusiv un certificat de analiză, care să asigure că acestea respectă specificațiile produselor noastre. Ingredientele sunt testate în diferite etape pe parcursul procesului de producție pentru a verifica puritatea și potența. Toate produsele finite sunt inspectate de către specialiștii noștri în controlul calității și testate pentru puritate și potență de către laboratoare terțe independente, pentru a ne asigura că fiecare supliment conține exact ceea ce este menționat pe etichetă.

Produse recomandate

Referinta: Swanson-5HTP100mg60

Marca: Swanson

Swanson 5 HTP 100 mg Extra Strength 60 Capsule (Supliment depresie si anxietate, somn linistit)

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Beneficii 5 HTP: imbunatateste sanatatea mintala si calitatea somnului, poate ajuta in pierderea de greutate, poate ajuta in caz de depresie, este benefic pentru ameliorarea starilor de anxietate, supliment alimentar usor de administrat. L-5 hidroxitriptofanul este o substanta chimica naturala din organism pe care oamenii o pot lua si ca supliment...

Pret: Pret 43,00 lei Pret de baza 60,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: Swanson-Tocotrienols60caps

Marca: Swanson

Swanson Tocotrienols - 50mg - 60 Capsule (suport antioxidant)

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Beneficii Tocotrienols: sustine diviziunea celulara, protejeaza inima, ficatul si creierul, protejeaza circuitele cerebrale vitale, protejeaza ADN-ul de daunele oxidative, mentine colesterolul in limitele normale, promoveaza sanatatea cardiovasculara.

Pret: Pret 139,00 lei Pret de baza 160,00 lei
Vezi produs
Ultimele produse in stoc

Referinta: Swanson-CalciumCitrate60

Marca: Swanson

Swanson Calcium Citrate 200mg 60 Capsule

0 1 2 3 4 1 Pareri 

Beneficii Calciu Citrat: sustine oasele și dinții puternici, nutrient necesar pentru o coagulare sanguină sănătoasă, poate susține nivelurile de colesterol sănătoase, este necesar pentru funcția musculară normală, reglează transmiterea impulsurilor nervoase, ajuta la reducerea arsurilor la stomac.

Pret: Pret 39,90 lei Pret de baza 59,90 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: Swanson-CarbuneActivat120cps

Marca: Swanson

Swanson Activated Charcoal (Carbune activat) 260 mg - 120 Capsule

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Beneficiile carbunelui activat: ajuta in detoxifiere, suport pentru sanatatea rinichilor, ajuta la perturbarea gazelor intestinale, benefic impotriva diareei, poate ameliora anumite afectiuni ale tesuturilor moi precum infectiile cutanate, usor de administrat.

Pret: Pret 59,00 lei Pret de baza 69,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: Swanson-Q10Tocotrienols60

Marca: Swanson

Swanson CoQ10 with 10mg Tocotrienols, 100mg - 60 Capsule (suport cardiovascular)

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Beneficii CoQ10: sustine sistemul cardiovascular, imbunatateste sanatatea inimii, amelioreaza migrenele, atenueaza efectele secundare ale statinei, protejeaza inima, ficatul si creierul, protejeaza circuitele cerebrale vitale, mentine colesterolul in limitele normale, sustine diviziunea celulara.

Pret: Pret 98,00 lei Pret de baza 110,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Articole asemanatoare

Setari cookie-uri