Marca HS LABS

Marca HS LABS

1. Cine suntem noi?

HealthStore este cel mai mare importator de suplimente alimentare din Bulgaria. Compania a fost înființată în 2006. Importăm aproximativ 50 de mărci de suplimente alimentare. Avem suficientă experiență în această afacere. Știm ce se caută, știm ce funcționează bine, știm cum să satisfacem nevoile utilizatorilor noștri.

 

2. De ce am decis să ne creăm propria marcă de suplimente alimentare?

De fapt, principalul motiv este - am decis să scurtăm ciclul de producție prin care trece un produs până la utilizatorul final. Iată cum arată un ciclu normal:

 

- Pasul # 1 - o companie care produce produsele în propria fabrică

- Etapa # 2 - o companie care deține o marcă și care a comandat produsele pentru marca sa pentru a fi fabricate în fabrica din etapa # 1

- Etapa # 3 - o companie care importă produsele pentru o țară/regiune.

- Etapa # 4 - o companie distribuitoare de produse sau o companie de logistică

- Etapa # 5 - un magazin sau un revânzător care vinde produsele către utilizatorul final

În acest caz, am decis să economisim pentru clienții noștri etapele 2, 3 și 4. Cu toate că fiecare comerciant cu amănuntul din lanț aplică un adaos de minim 10%. Cunoaștem foarte bine marii producători de suplimente alimentare din întreaga lume. Cei mai mulți dintre ei lucrează bine de ani de zile, ei produc majoritatea mărcilor pe care le vindem în prezent. Cu ajutorul nostru, tehnologii lor au dezvoltat produse analogice ale marilor mărci. Aceeași calitate, aceleași formule - dar la un preț mult mai mic.

 

3. De ce alegeți produsele HS Labs?

Pentru că produsele funcționează și pentru că sunt la un preț mai competitiv decât celelalte mărci. Este foarte simplu. Am decis să creăm o marcă accesibilă care să fie doar pentru consumatorul bulgar. Fapt pe care majoritatea lanțurilor din alte industrii din țara noastră și din întreaga lume îl fac deja. Prețul este mai mic cu 20-30% din piață, iar singurul motiv pentru acest lucru este că nu există comercianți cu amănuntul în aval. Iar produsele în sine sunt suficient de bune pentru a le da o șansă și pentru a judeca dacă funcționează mai bine decât cele anterioare pe care le-ați consumat și dacă merită să vă schimbați proteina actuală cu cea de la HS Labs. Înainte de a crea brandul, am făcut aceleași comparații de mostre, apoi am spus: "Aceste produse funcționează bine și cu aceste prețuri consumatorii ar fi mulțumiți.

 

4. La ce să ne așteptăm de la produsele HS Labs?

Linia de produse constă în ingrediente de bază în formă pură: proteine, creatină pură, aminoacizi în formă pură. Evităm formulele cu multe ingrediente sau formulele în care nu sunt menționate cantitățile din fiecare ingredient. Evităm formulele care se numesc super, mega sau hiperlucrătoare, deoarece știm că este vorba doar de super mega marketing. Deși cele mai multe dintre formulele noastre par simple - ele funcționează. Este exact ceea ce ne străduim să facem. Produse pure și care funcționează.

Produse recomandate

Referinta: HS0259

Marca: HS Labs

HS Labs Glucosamina + MSM + Condroitina 90 Tablete

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Trei compuși de susținere în comun, într-o formulă cu potență ridicată, sustin țesuturile și cartilajele sănătoase, sustin confortul articulației, libertatea de rigiditate și ușurința de mișcare, luați doar două comprimate pe zi, spre deosebire de trei.

Pret: Pret 49,00 lei Pret de baza 83,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: HS0303

Marca: HS Labs

Colagen Hidrolizat 1000mg 90 Comprimate, HS Labs

0 1 2 3 4 1 Pareri 

Colagen Hidrolizat beneficii: reduce liniile fine si ridurile, imbunătățește hidratarea si fermitatea pielii, restabilește strălucirea și vă oferă strălucirea pe care o pierdeți, amelioreaza acneea si cicatricile, ajută la reducerea celulitei și a vergeturilor, reduce semnele de imbatranire prin menținerea elasticității pielii, imbunătățește părul și...

Pret: Pret 39,00 lei Pret de baza 71,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: HS0005

Marca: HS Labs

HS Labs Ulei ficat cod, 500 mg, 60 Capsule moi

0 1 2 3 4 1 Pareri 

Beneficii Ulei de ficat de cod: susține buna funcționare a sistemului cardiovascular, Vitaminele A și D solubile în grăsimi, crește imunitatea generală a corpului nostru, suport pentru sistemul osos, acizi grași esențiali omega 3, scade nivelul de Colesterol rau si creste nivelul de Colesterolul bun.

Pret: Pret 49,00 lei Pret de baza 77,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Articole asemanatoare

Setari cookie-uri