7Nutrition

Marca 7Nutrition

Am pornit de la zero. Poate nu de la zero, dar de la 60 de lire sterline investite in site-ul web. Am inceput cu un modest magazin online de suplimente in 2005. Nu aveam masina de serviciu, asa ca, pentru a trimite chiar si un singur tub de creatina, trebuia sa luam tramvaiul pana la oficiul postal. Munca grea continua, o atitudine axata pe serviciile pentru clienti si reinvestirea aproape a tuturor profiturilor au dus la 15 magazine stationare si la o afacere cu ridicata dupa 7 ani.

In 2013 am inceput sa ne cream propriul brand cu un angajament si o pasiune si mai mare. Scopul era clar: sa cream un brand pentru culturisti si concurenti de fitness. De aceea, primul produs pe care l-am creat a fost cel mai pur izolat cu procentaj ridicat ISO P290. Urmat de BCAA si glutamina pure si fara gust. Concentrarea specifica pe cel mai exigent grup de concurenti, grija noastra obsesiva pentru materiile prime si formulele suplimentelor au dus la o dezvoltare foarte dinamica. In prezent, dispunem de o unitate de productie proprie cu masini de capsule, mixere de pulberi si moara de ulei proprie.

Sucursalele noastre se afla in tari precum Anglia, Germania,Irlanda, Spania, Scotia, Danemarca, Slovacia, Olanda si Franta. Produsele noastre sunt co-create de catre IFBB PRO Rob Piotrkowicz. In 2016 am avut, de asemenea, placerea de a primi "Business Gazelle", un premiu prestigios acordat celor mai dinamice companii in dezvoltare din Polonia. Dar lucrul crucial este - continuam sa lucram cu acelasi angajament ca in 2005. Amintindu-ne de originile noastre, ne amintim de ambalarea fiecarei bucati de creatina de catre noi insine. Prin urmare, puteti fi siguri ca, indiferent daca administrati un mic magazin online sau cel mai mic punct de suplimente din sala de sport locala, veti fi tratati cu acelasi respect ca si proprietarul unui mare lant de suplimente.

Produse recomandate

Referinta: 7Nutrition-ProbioticPRO

Marca: 7 NUTRITION

7 Nutrition, Probiotic PRO 24, 30 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii 7NUTRITION, PROBIOTIC PRO 24: contine 30 de miliarde de organisme probiotice din 24 de tulpini diferite intr-o micro capsula, ajuta la echilibrarea florei interstinale, reduce riscul tulburarilor digestive sistemice si al infectiilor tractului intestinal, amelioreaza inflamatia, regleaza sistemul imunitar, imbunatateste functiile digestive.

Pret 89,00 lei Pret de baza 99,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: 7Nutrition-MSM200caps

Marca: 7 NUTRITION

7 Nutrition MSM 750mg - 200 capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

7Nutrition MSM are un efect pozitiv asupra regenerării cartilajului articular, ajută în cazul inflamațiilor și, de asemenea: Susține funcționarea sistemului nervos, Asigură o stare bună a pielii, a mucoaselor și a părului, Asigură o recuperare rapidă după o accidentare, protejează ficatul împotriva daunelor chimice și biologice.

Pret 64,00 lei Pret de baza 80,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: 7Nutrition-NumberOne60caps

Marca: 7 NUTRITION

7 Nutrition Number One - 60 capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

BENEFICII 7Nutrition Number One - unul dintre cele mai bune suplimente de pe piata care intareste organismul la aproape toate nivelurile. Va permite sa mentineti o stare buna de sanatate si echilibru in organism atat in timpul antrenamentelor de deratizare, cat si in timpul exercitiilor fizice intense.

Pret 57,00 lei Pret de baza 70,00 lei
Vezi produs
In stoc

Articole asemanatoare