Marca Vitaviva

Marca Vitaviva

De mai bine de 20 de ani, VITAVIVA este un comerciant online de incredere si de inalta calitate de suplimente alimentare in Europa. Toate produsele noastre sunt dezvoltate in stransa colaborare cu experti in nutritie si sanatate, inclusiv medici ortomoleculari.

VITAVIVA are misiunea de a oferi suplimente puternice, de cea mai buna calitate si cu cea mai buna absorbtie, clientilor europeni preocupati de sanatate. Ne concentram, de asemenea, pe serviciul clienti si pe indrumarea individuala, deoarece credem ca nu exista doua persoane la fel.

Produsele noastre au, de obicei, o doza mai mare de nutrienti decat multe alte marci. Tineti cont de acest lucru, atunci cand comparati preturile.

 

DE CE SA ALEGETI VITAVIVA

Toate produsele noastre sunt concepute pentru nevoile dvs. specifice, in functie de obiectivele generale de sanatate si nutritionale pe care le puteti avea. Nu uitati ca suplimentele nu trebuie sa inlocuiasca niciodata o dieta sanatoasa si variata. VITAVIVA este cunoscuta pentru calitatea si dozajul ridicat, ceea ce face ca suplimentele sa fie extrem de puternice, contribuind la hranirea organismului dumneavoastra.

De la lansarea liniei noastre VITAVIVACIOUS in 2011clientii nostri sunt de toate varstele, marimile si formele. Linia VITAVIVACIOUS se concentreaza pe un stil de viata sanatos cu diverse suplimente care vizeaza detoxifierea, pierderea in greutate, imbunatatirea energiei si stimularea frumusetii naturale din interior.

VITAVIVA considera ca sanatatea ar trebui sa fie accesibila, usoara si distractiva pentru toata lumea. Ca parte importanta a strategiei noastre de afaceri, ne concentram pe serviciul pentru clienti si pe indrumarea individuala, deoarece credem ca fiecare are nevoi diferite.

 

CUM A INCEPUT TOTUL

Totul a inceput in 1999, cand un grup de profesionisti din domeniul sanatatii, inclusiv medici ortomoleculari, au decis sa afle cum sa creeze cea mai buna multivitamina, care este Vitamax - bestsellerul nostru. Rezultatul acestui proiect a fost VITAVIVA, care, de atunci, se dedica sa ajute persoanele bolnave si sanatoase din intreaga Europa cu oferta sa de suplimente naturale. Astazi, VITAVIVA are sediul in Olanda si este unul dintre cei mai importanti comercianti online de suplimente alimentare din Europa. Baza medicinei ortomoleculare este de a oferi organismului tot ceea ce are nevoie pentru a-i da organismului sansa de a se ameliora si de a se proteja singur, astfel incat sa poata fi cea mai buna versiune a sa. Pentru a realiza acest lucru, o dieta sanatoasa este combinata cu suplimente alimentare.

 

DE INALTA CALITATE SI DOZA MARE

VITAVIVA nu doreste sa faca compromisuri in ceea ce priveste calitatea si nivelul de dozare. Multe dintre produsele noastre au doze mult mai mari decat alte marci de suplimente, deoarece stim ca o dozare ridicata le face eficiente. Fiecare formula este atent conceputa pentru o absorbtie si un impact maxim.

 

INGREDIENTE NATURALE SI CU O BAZA STIINTIFICA

Abordarea VITAVIVA in dezvoltarea suplimentelor este sustinuta stiintific si ne concentram, de asemenea, pe selectarea cu atentie a ingredientelor naturale. Atunci cand dezvoltam noi produse, lucram cu experti in nutritie si sanatate.

Produse recomandate

Referinta: Vitaviva-15daycleanse

Marca: VITAVIVA

Vitaviva 15 Day Cleanse (detoxifiere timp de 15 zile)

0 1 2 3 4 0 Pareri 

BENEFICII formulă de putere maximă care conține mai multe laxative naturale și eficiente, absoarbe apa din intestin și face ca mișcările intestinale să fie mult mai ușoare, promoveaza pielea, ajuta somnul, produs de inalta calitate, usor de administrat.

Pret: Pret 109,00 lei Pret de baza 160,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: Vitaviva-SawPalmetto

Marca: VITAVIVA

Vitaviva Saw Palmetto 500mg 100 Capsule

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Beneficii Saw Palmetto: amelioreaza hiperplazia benignă de prostată, va scapa de simptomele de usturime si durere ale tractului urinar, ajuta la cresterea parului la barbatii cu chelie, îmbunătățește calitatea vieții, crește nivelul de tes-tosteron, îmbunătăți funcția sexuală.

Pret: Pret 149,00 lei Pret de baza 176,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: Vitaviva-Probiotic30miliarde

Marca: VITAVIVA

Vitaviva Probiotic 30 de miliarde de bacterii naturale 60 Capsule

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Acest probiotic contine 30 de miliarde de bacterii naturale - un spectru echilibrat de organisme vii constand din 9 tulpini bacteriene. Probiotice eficiente: Bacillus subtilis, Lactobacilus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Lactobacilus rhamnosus, Lactobacillus salivarius, Lactobacilus casei, Bifidobacterium breve, Lactobacilus...

Pret: Pret 249,00 lei Pret de baza 300,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Articole asemanatoare

Setari cookie-uri