Marca Vegavero

Marca Vegavero

"

Povestea noastră

Istoria Vegavero a început în urmă cu aproximativ opt ani. La acea vreme, noi, fondatorii Vegavero, lucram amândoi în industria telecomunicațiilor, stând deseori în avioane de mai multe ori pe săptămână, participând la nenumărate întâlniri, mâncând prost și nefăcând suficientă mișcare. Drept urmare, la un moment dat, nu ne-am mai simțit bine în corpul nostru și am început să ne concentrăm mai intens asupra sănătății, nutriției și exercițiilor fizice.

Odată cu implementarea treptată a unui stil de viață mai bun și mai sănătos, interesul nostru pentru suplimentele alimentare a crescut. Mai întâi, ne schimbasem dieta în vegetariană și apoi în una complet bazată pe plante, așa că eram în căutarea unor suplimente de înaltă calitate, cum ar fi tabletele de vitamina B12. Dar nu ne doream doar produse de înaltă calitate, ci și să le cumpărăm de la o companie care să ne inspire; una care să ne împărtășească pasiunea! Am vrut ca acest lucru să se reflecte în calitatea materiilor prime, în serviciul clienți competent și în prețurile rezonabile.

 

Din păcate, așteptările noastre au fost dezamăgite din nou și din nou. În căutările noastre, am găsit produse care conțineau aditivi ieftini și chiar de origine animală, precum și producători care nu au vrut sau nu au putut să ne răspundă la întrebări și care, aparent, nu erau interesați de satisfacția clienților lor. Cu cât ne ocupam mai mult de suplimentele alimentare, cu atât dobândeam mai multe cunoștințe despre materii prime, aditivi, vitamine și minerale. Am descoperit că firmele vând produse standard din comerț în loc de oferte individuale și, bineînțeles, produc cât mai ieftin posibil. Ceea ce nu puteam să înțelegem era că pur și simplu nu exista niciun furnizor care să fie capabil să ne îndeplinească dorința noastră de calitate și servicii.

Și astfel, s-a născut ideea Vegavero: să fondăm propria noastră companie și să dezvoltăm cele mai bune produse cu cei mai buni oameni, conform propriilor noastre idei și pasiuni. De la ideea inițială a unui produs, achiziționarea materiilor prime și producția, până la vânzări și servicii pentru clienți, am vrut să oferim totul de la o singură sursă de încredere.

 

Iubim natura și ne angajăm să respectăm mediul înconjurător, motiv pentru care toate suplimentele noastre sunt vegane. Căutăm materii prime în întreaga lume, ținând cont de țara lor tradițională de origine și asigurându-ne de calitatea lor. Folosim ingrediente de origine vegetală ori de câte ori este posibil și nu adăugăm suplimentelor noastre aditivi artificiali inutili, cum ar fi stearatul de magneziu, arome sau conservanți.

Lucrăm cu dăruire și pasiune pentru a dezvolta suplimentele noastre, combinând cu atenție ingredientele și dozele, astfel încât vitaminele, mineralele și enzimele să își ofere efectele optime. Nu veți găsi niciodată soluții de serie în produsele noastre. Ne bazăm doar pe furnizori de încredere pe care îi cunoaștem de mai mulți ani și care asigură cu rigurozitate standardele de calitate pe care le căutăm. Respectarea mediului nu este doar un slogan pentru noi: lucrăm cu parteneri locali ori de câte ori este posibil, alegem surse de energie regenerabilă și oferim bilete de transport public în locul mașinilor de serviciu.

 

Dezvoltăm produse în funcție de nevoile dumneavoastră și le oferim la prețuri corecte. Investim în siguranță și transparență, producând produsele noastre în Germania, în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate. În plus, toate produsele sunt analizate de laboratoare germane independente pentru a vă oferi liniște sufletească. Clienții și partenerii sunt la fel de importanți pentru noi ca și angajații noștri; ne gândim la Vegavero ca la o mare familie. Ne pasă de dumneavoastră; suntem alături de dumneavoastră, de la început până la sfârșit, pentru a vă sfătui, sprijini și crește împreună cu dumneavoastră.

"

 

Produse recomandate

Referinta: Vegavero-CoQ10-27ml

Marca: Vegavero

Vegavero Coenzima Q10 spray (27 ml)

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Beneficii Coenzima Q10 - este un supliment alimentar usor de administrat, poate imbunatati sanatatea inimii, poate reduce migrenele, poate atenua efectele secundare ale statinei, are un rol de catalizator in procesele de refacere energetica a celulelor, reduce stresul oxidativ, neutralizand radicalii liberi, intareste imunitatea si functia de aparare a...

Pret: Pret 99,00 lei Pret de baza 119,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: Vegavero-Q10Complex120

Marca: Vegavero

Vegavero Q10 Complex 120 Capsule

0 1 2 3 4 1 Pareri 

Beneficii Coenzima Q10 - este un supliment alimentar usor de administrat, poate imbunatati sanatatea inimii, poate reduce migrenele, poate atenua efectele secundare ale statinei, are un rol de catalizator in procesele de refacere energetica a celulelor, reduce stresul oxidativ, neutralizand radicalii liberi, intareste imunitatea si functia de aparare a...

Pret: Pret 126,00 lei Pret de baza 140,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: Vegavero-D3&K2-120caps

Marca: Vegavero

Vegavero Vitamina D3 & K2 oil (ulei) - 120 Capsule

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Beneficii Vitamina D3&K2: mentine sanatatea oaselor, ajuta la reducerea stresului si a depresiei, ajuta la reducerea greutatii corporale suplimentare, scade tensiunea arteriala, sustine sanatatea inimii, imbunatateste sanatatea dentara.

Pret: Pret 135,00 lei Pret de baza 148,00 lei
Vezi produs
Ultimele produse in stoc

Referinta: Vegavero-OrganicLecitin120

Marca: Vegavero

Vegavero Organic Lecitina 120 Capsule

0 1 2 3 4 0 Pareri 

BENEFICII LECITINA poate imbunatati starea generala a corpului, poate contribui la scaderea colesterolului ldl odata cu cresterea colesterolului hdl, poate intarzia procesul de imbatranire a corpului, sustine concentrarea si alte functii cognitive, prezinta efect protector hepatic si intestinal, faciliteaza imbunatirea memoriei, sporeste capacitatea de...

Pret: Pret 127,00 lei Pret de baza 140,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Articole asemanatoare

Setari cookie-uri