Pret redus!
Original Moringa Oleifera 5000 mg 120 Capsule, prospect, pret, beneficii, efecte Mărește

Vitabay Original Moringa Oleifera 5000 mg 120 Capsule

Mai ales în sezonul rece, sistemul nostru imunitar este expus la numeroși factori de stres și, prin urmare, necesită îngrijire specială și sprijin bogat în vitamine. În mod similar, mulți factori nocivi de mediu (pesticide, metale grele etc.) au un impact negativ asupra sistemului nostru imunitar.

Mai multe detalii


Pret: 115,00 lei Pret: 135,00 lei Pret: -20,00 lei

Produs nou

VB1271

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Original Moringa Oleifera 5000 mg 120 Capsule

Mai ales în sezonul rece, sistemul nostru imunitar este expus la numeroși factori de stres și, prin urmare, necesită îngrijire specială și sprijin bogat în vitamine. În mod similar, mulți factori nocivi de mediu (pesticide, metale grele etc.) au un impact negativ asupra sistemului nostru imunitar. În plus, din cauza lipsei de timp, de multe ori ne hrănim singuri, ceea ce se adaugă vitalității noastre. În căutarea celor mai prețioase și hrănitoare surse de plante din lume, Vitabay.net a dat peste Moringa Olefeira planta și este mândru să vă ofere una dintre cele mai hrănitoare plante din lume într-o doză incredibilă de 5000 mg - Original Moringa Oleifera Extract de la Vitabay
Convinge-te! Vedeți ce spun vedetele TV despre efectul Moringei. Experimentul realizat de Frank Elstner și Ranga Yogeshwar în această emisiune TV este absolut uimitor și arată ce poate face planta Moringa:
Melanie Wenzel, autoare și naturopat NDR Talk Show - 10.05.2013 Ora 22:00 Deja în copilărie, Melanie Wenzels este interesată de medicina naturală. Între timp, este naturopat, autor și ca expert văzut în mod regulat la televiziunea WDR.
Raport Moringa la Pro Sieben Galileo din 21.05.13.
Moringa sau arborele de hrean (Moringa oleifera) aparține familiei Bennussgewächse (Moringaceae) și este originar din regiunea Himalaya din nord-vestul Indiei. Numele copac de hrean este derivat din conținutul de glicozide din ulei de muștar, care fac ca rădăcinile sale să miroasă asemănătoare cu hreanul și frunzele au un gust picant. Deci s-a întâmplat că conducătorii coloniali englezi au folosit rădăcinile comestibile pentru o lungă perioadă de timp ca înlocuitor de hrean. Moringa Oleifera conține atât de multe vitamine, minerale, proteine, aminoacizi, oligoelemente, compuși ai plantelor și clorofilă ca aproape orice alt soi de legume sau fructe. Prin urmare, Moringa Oleifera este una dintre cele mai bogate surse de nutrienți și este menționată chiar și în Africa ca o „sursă infinită de vitamine”.
Proprietățile suplimentului alimentar:
    Conține hormonul vegetal Zeatin
    Spectrul unic de nutrienți naturali
    Câștigat ușor din întreaga planta
    100% natural și fără efecte secundare
    Oferă 46 de antioxidanți dovediți
    Furnizarea optimă de substanțe nutritive către celule
    Fără conservanți, lactoză, zahăr și gluten
    Fără arome, culori și conservanți
Vitabay vă oferă zilnic 5000 mg de plantă nutritivă Moringa Oleifera. Extractul nostru Moringa Oleifera 5000 mg conține, de asemenea, numeroși antioxidanți pentru neutralizarea radicalilor liberi.
Datorită procesului nostru de fabricație de înaltă calitate și sensibil, toate substanțele vitale importante ale acestei plante sunt păstrate aproape complet, ceea ce subliniază proprietățile naturale ale extractului nostru original de Oleifera.
Bucurați-vă de vitalitatea dvs. și dați-vă sănătății un fundament puternic.

Prospect Original Moringa Oleifera

Mod de administrare: Adulții iau 1 până la 3 capsule zilnic cu apă dupa o masă. Copiii peste 12 ani pot lua 1 capsulă pe zi.

Acest produs nu este un medicament.
Aportul recomandat de 1 capsulă conține:
Date nutritive
Consumul zilnic Procentul cantității de referință în funcție de LMIV *
Extract de Moringa Oleifera (din Extractul de Moringa Oleifera Extract 10: 1 - 500 mg) 5000 mg.
* Regulamentul informații din domeniul alimentar
Ingrediente: Extract de Moringa Oleifera 10: 1 (83%), gelatină de bovine capsula, agent de eliberare săruri de magneziu ale acizilor grași.
Nu sunt incluse: drojdie, grâu, gluten, sare, zahăr, amidon sau conservanți.
Aportul zilnic recomandat nu trebuie depășit. NEM nu trebuie utilizat ca substitut pentru o dietă echilibrată și variată. Depozitați la îndemâna copiilor mici.

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruUnisex
Utilizat pentruSanatate zilnica
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate120
Ingrediente principaleMoringa Oleifera

Spune-ne părerea ta!

Vitabay Original Moringa Oleifera 5000 mg 120 Capsule

Vitabay Original Moringa Oleifera 5000 mg 120 Capsule

Mai ales în sezonul rece, sistemul nostru imunitar este expus la numeroși factori de stres și, prin urmare, necesită îngrijire specială și sprijin bogat în vitamine. În mod similar, mulți factori nocivi de mediu (pesticide, metale grele etc.) au un impact negativ asupra sistemului nostru imunitar.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Vitabay Original Moringa Oleifera 5000 mg 120 Capsule

Vitabay Original Moringa Oleifera 5000 mg 120 Capsule

lei105.50 in_stock! Mai ales în sezonul rece, sistemul nostru imunitar este expus la numeroși factori de stres și, prin urmare, necesită îngrijire specială și sprijin bogat în vitamine. În mod similar, mulți factori nocivi de mediu (pesticide, metale grele etc.) au un impact negativ asupra sistemului nostru imunitar. Vitabay
Mergi