Scitec 100% Whey Isolate, 700 grame, ciocolata

Beneficii 100% Whey Isolate: creste masa musculare si forta, mentine masa musculara pe timpul dietelor, mentine sanatatea, rezerve de proteina de înalta concentratie, este bogata în aminoacizi BCAA, transportor activ de proteina, continut scazut de lactoza, se dizolvă instantaneu.

Mai multe detalii


Pret: 89,00 lei Pret: 138,00 lei Pret: -49,00 lei

Produs nou

SC0242

Optiuni Valabile:

100% Whey Isolate, 700 grame, ciocolata, Scitec Nutrition

 

Beneficii 100% Whey Isolate:

• Creste masa musculare si forta

• Mentine masa musculara pe timpul dietelor

• Poate fi administrata ca si inlocuitor de mese

• Mentine sanatatea

• Rezerve de proteina de înalta concentratie

• Este bogat în aminoacizi BCAA

• Transportor activ de proteina

• Continut scazut de lactoza

• Se dizolvă instantaneu

 

Vă prezentăm izolatul din zer 100% Whey Isolate

100% Izolatul din zer are o cinetică unică de absorbție a aminoacizilor, peptidele din zer sunt transportate activ în sânge și în mușchi. O absorbție mai rapidă, mai bună și recuperarea aminoacizilor reprezintă o creștere mai mare!

100% Whey Isolate - Formula de proteine WHEY ISOLATE a fost dezvoltată să ofere cea mai înaltă concentraţie de proteine într-un produs aromat, şi care oferă cea mai mare şi rapidă pătrundere a aminoacizilor, care garantează maxima creştere a muşchilor. Proteinele 100% WHEY ISOLATE au caracteristici speciale de absorbţie în muşchi prin proteine predigerate, care cu transport activ pătrund în circulaţia sângelui şi muşchi.

 

De ce să alegeți izolatele Scitec?

100% Izolatul din zer are un nivel foarte scazut de lactoză, grăsimi și carbohidrați. Se poate amesteca ușor cu o lingură sau pur și simplu într-o sticlă, fără a fi nevoie de mixer sau blender.

 

Prospect 100% Whey Isolate

Mod administrare:

După antrenament, ca reâncărcător de proteină.

Oricând pentru completare a conţinutului de proteine a meselor

In cazuri speciale ca dietă sau înainte de culcare se poate consuma şi separat.

În funcţie de greutatea corporală, se poate folosi 1-4 doze pe zi. În general pentru culturişti este recomandat 1,7 g proteină pe kilocorp.

Cu apă sau lapte.

Spune-ne părerea ta!

Scitec 100% Whey Isolate, 700 grame, ciocolata

Scitec 100% Whey Isolate, 700 grame, ciocolata

Beneficii 100% Whey Isolate: creste masa musculare si forta, mentine masa musculara pe timpul dietelor, mentine sanatatea, rezerve de proteina de înalta concentratie, este bogata în aminoacizi BCAA, transportor activ de proteina, continut scazut de lactoza, se dizolvă instantaneu.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Scitec 100% Whey Isolate, 700 grame, ciocolata

Scitec 100% Whey Isolate, 700 grame, ciocolata

lei81.65 in_stock! Beneficii 100% Whey Isolate: creste masa musculare si forta, mentine masa musculara pe timpul dietelor, mentine sanatatea, rezerve de proteina de înalta concentratie, este bogata în aminoacizi BCAA, transportor activ de proteina, continut scazut de lactoza, se dizolvă instantaneu. SCITEC NUTRITION
Mergi