Promotie!
Konjac Bio, Glucomannan Bio, 60-200 capsule Mărește

Konjac Bio, Glucomannan Bio, 60-200 capsule

Beneficii Konjac Bio, Glucomannan Bio: ajuta la slabire, proprietăți digestive, bogat în fibre, ofera sentiment de sațietate rapid, opreste foamea.

Mai multe detalii


Pret: 19,00 lei 40,00 lei -21,00 lei

Produs nou

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

  • 60 Capsule

Konjac Bio, Glucomannan Bio, 60-200 capsule

Beneficii Konjac Bio

- Ajuta la slăbire

- Proprietăți digestive

- Bogat în fibre

- Ofera sentimentul de sațietate rapid

Konjacul este cunoscut pentru capacitatea sa de a ocupa un volum mare prin absorbția apei, în special în stomac. Acesta permite să aibă un sentiment de sațietate foarte rapid.

Konjac este o plantă originară din Asia, utilizată atât în gătit, cât și în medicina tradițională. Rădăcina sa este cunoscută pentru conținutul ridicat de glucomanan, o fibră foarte solubilă. Această fibră are o viscozitate ridicată și o capacitate mare de reținere a apei. Astfel se va umfla în stomac și apetitul va fi moderat, ceea ce limitează pofta de gustare și prin urmare consumul caloric excesiv.

 

Suplimentul nostru alimentar Konjac Bio este un aliat in curele de slăbire, în special bogat în glucomanan. Konjac pe care îl folosim conține glucomanan 90%, pentru acțiune optimă. Vă ajută să vă reglați mai ușor consumul de alimente și vă ajuta să scăpați de kilogramele in plus.

 

Astfel, ca o perioada de slabire sau dieta regenerabilă de o lună, Konjac Bio vă va ajuta să reduceți senzația de foame și să contribuiți la scăderea în greutate, ca parte a unei diete cu conținut scăzut de calorii.

Prospect Konjac Bio

Mod administrare: 3 capsule, de 3 ori pe zi înainte de mese.

A se lua cu un pahar mare de apă.

Compozitie: Konjac pulbere *90% glucomannan (A.Konjac Koch)

Spune-ne părerea ta!

Konjac Bio, Glucomannan Bio, 60-200 capsule

Konjac Bio, Glucomannan Bio, 60-200 capsule

Beneficii Konjac Bio, Glucomannan Bio: ajuta la slabire, proprietăți digestive, bogat în fibre, ofera sentiment de sațietate rapid, opreste foamea.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi