Swanson Ultra MCT ulei Pur 1,000 Mg 90 Gelule

Beneficii MCT ulei: ajuta in arderea grasimilor si in regimul de slabire, eficient in dieta ketogenica, sursa de energie naturala, inhiba eficient foamea.

Mai multe detalii


Pret: 111,00 lei Pret:

Produs nou

ITEM-RE-064999

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Swanson Ultra MCT ulei Pur 1,000 Mg 90 Gelule

Beneficii MCT ulei:

• Taie si suprima foamea

• Arde grasimea repede si eficient

• Ajuta in cazul de dietă ketogenică

• Efect antibacterian si antimicrobian

• Sursă eficientă de energie

• Ajuta la menținerea nivelului normal al colesterolului

• Sprijină absorbția nutrienților

Combustibil pentrul corpul și mintea noastra, pentru o performanță optimă cu nutriție naturală energizantă a Pharmaceutical Grade MCT Pure, derivată exclusiv din ulei de nucă de cocos. Antrenorii de fitness din întreaga lume se luptă pentru uleiul de nucă de cocos, salutat ca o sursă superioară de energie rapidă pentru a sustine performanța fizică. Acest lucru se datorează faptului că uleiul de nucă de cocos prezintă trigliceride cu lanț mediu (MCT), care sunt transformate direct în energie pentru a alimenta rapid creierul și corpul. Dar este important să înțelegeți că nu toate sursele MCT sunt aceleași.

MCT-urile primare care se găsesc în uleiul de cocos sunt acidul lauric, acidul capric și acidul caprilic, acidul lauric reprezentând aproximativ jumătate din conținutul total de MCT. Cu toate acestea, majoritatea beneficiilor pentru sănătate atribuite uleiurilor MCT sunt asociate cu porțiunile capricilor și acidului caprilic. Motivul pentru aceasta este că, în organism, acidul lauric acționează mai mult ca o trigliceridă cu catenă lungă și trebuie defalcat în ficat și, prin urmare, este mai puțin adecvat ca sursă de energie rapidă. Gradul nostru farmaceutic MCT Pure este fabricat din ulei de nucă de cocos cu aproape toate acidulul lauric eliminat, oferind minimum 500 mg acid caprilic și 340 mg acid capric per gelula moale.

Prospect Ulei ultra pur MCT

Informatii nutritionale

Doza de servire: 1 gelula moale

Porții pe container: 90

Compozitia pe servire:

Calorii: 10

Calorii din grăsimi: 10

Grăsime totală: 1 gram

Grăsimi saturate: 1 gram

Grăsimi Trans: 0 grame

Colesterol: 0 mg

Ulei trigliceride cu lanț mediu (din ulei de nucă de cocos): 1 gram

Oferind minim:

Acid caprilic: 500 mg

Acid capric: 340 mg

Alte ingrediente:

Gelatină, glicerină, apă purificată.

Utilizare recomandată

Ca supliment alimentar, luați o gelula moale de trei ori pe zi cu alimente și apă.

Avertismente:

Adresați-vă medicului dumneavoastră înainte de utilizare, dacă luați medicamente pe bază de prescripție medicală sau dacă aveți o afecțiune medicală. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Spune-ne părerea ta!

Swanson Ultra MCT ulei Pur 1,000 Mg 90 Gelule

Swanson Ultra MCT ulei Pur 1,000 Mg 90 Gelule

Beneficii MCT ulei: ajuta in arderea grasimilor si in regimul de slabire, eficient in dieta ketogenica, sursa de energie naturala, inhiba eficient foamea.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Swanson Ultra MCT ulei Pur 1,000 Mg 90 Gelule

Swanson Ultra MCT ulei Pur 1,000 Mg 90 Gelule

lei101.83 in_stock! Beneficii MCT ulei: ajuta in arderea grasimilor si in regimul de slabire, eficient in dieta ketogenica, sursa de energie naturala, inhiba eficient foamea. Swanson
Mergi