Opti'Male 60 comprimate Mărește

Opti'Male 60 comprimate

Beneficii Opti'Male: imbunătățirea performanței sexuale, ajuta fertilitatea masculină, ajuta erecția.

Mai multe detalii


Produs nou

Nu mai face parte din oferta

Optiuni Valabile:

Opti'Male 60 comprimate

Beneficii Opti'Male

- Îmbunătățirea performanței sexuale

- Ajuta fertilitatea masculină

- Ajuta erecția

 

Opti'Mâle este un produs complet, bazat pe substante active, care ajută la îmbunătățirea performanței sexuale masculine.

Produsul nostru Opti'mâle conține Enostim ™, un ingredient activ care mărește performanța sexuală a oamenilor. Acest ingredient activ constă din polifenoli din struguri și mere, dar și șofran. Combinația acestor ingrediente a făcut obiectul unor studii clinice care au subliniat faptul că Enostim ™ acționează pe mai multe niveluri.

În primul rând, crește sinteza de NO (oxid nitric), responsabilă de vasodilatație. În timpul unei erecții, vasele se dilată pentru a crește fluxul sanguin. În cazurile de disfuncție erectilă, creșterea vasodilatației poate oferi o soluție pentru îmbunătățirea performanței sexuale.

Polifenolii, pe de altă parte, sunt cunoscuți a fi antioxidanți foarte buni, care luptă împotriva radicalilor liberi. Prezența polifenolilor protejează NO-ul, care este ușor degradat de radicalii liberi. În acest fel, vasodilatația este îmbunătățită.

În cele din urmă, șofranul a fost folosit de mai mulți ani ca un afrodisiac. Studiile au aratat ca stimuleaza libidoul si imbunatateste erectia.

Opti'Mâle conține, de asemenea, zinc și seleniu. Zincul contribuie la fertilitate și reproducerea normală, ajută, de asemenea, la menținerea unui nivel normal de testosteron în sânge. Seleniul, între timp, are proprietatea de a permite spermatogeneza normală.

Astfel, ca tratament de o lună, suplimentul nostru Opti'Mâle le permite oamenilor să-și recapete tonusul și să se împlinească mai mult sexual.

Prospect Opti'Male

Mod administrare: 2 comprimate pe zi

Ingrediente

Ingrediente

Pentru 1 comprimat

Pentru 2 comprimate

Celuloza microcristalina (agent de incarcare)

 

 

Fosfat dicalcic (antiaglomerant)

 

 

Enostim ™: extract de struguri (vitis vinifera), extract de mere (malus pumila) și pudră de șofran (Crocus Sativa L.)

150

300

Fibre de Acacia

110mg

220,5mg

Agent de acoperire a comprimatelor: hidroxipropilmetilceluloză (agent de acoperire), hidroxipropilceluloză (agent de acoperire), acid stearic (agent de acoperire), Talc (agent antiaglomerant), carbonat de calciu (colorant) Indigo (colorant)

 

 

Săruri de magneziu din acizi grași legați (agent antiaglomerant)

 

 

Zinc (sulfat)

5mg

10mg (50%)

Dioxid de siliciu (antiagglomérant)

 

 

Seleniu (sodium)

27.5 µg

55 µg (100%)

 

Contraindicatii

Acest produs conține sulfuri.

Nu este recomandat femeilor însărcinate și persoanelor care primesc antidepresive.

 

Enostim ™ este un brand Nexira

Fără OMG și fără gluten

Spune-ne părerea ta!

Opti'Male 60 comprimate

Opti'Male 60 comprimate

Beneficii Opti'Male: imbunătățirea performanței sexuale, ajuta fertilitatea masculină, ajuta erecția.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Livrare Discreta 

La noi livrarea discreta nu este o gluma, nu se poate mai discreta de atat.

Pachetele sunt atat de discrete incat nici noi nu mai stim ce produse sunt in ele dupa ambalare.

- are forma de cutie simpla.

- expeditorul este o persoana juridica.

- pe awb nu apare nicio referire la denumirea produsului sau continut sau vreo alta denumire care ar duce cu gandul la anumite produse.

- numele si datele dumneavoastra NU raman in nicio baza de date comuna cu alte magazine (fara mesaje spam, fara alte neplaceri, cu exceptia cazului in care sunteti de acord sa primiti mesaje publicitare cu ofertele noastre, doar daca va abonati pesite la rubrica newsletter)

Noi protejam intimitatea clientului!


Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi