Promotie!
DIM (diindolilmetan) 100mg 60 Capsule Mărește

DIM (Diindolilmetan) 100 mg 30 Tablete

DIM (Diindolilmetan): Susține echilibrul hormonal echilibrat, promovează nivelurile sănătoase de estrogen, face estrogenul să metabolizeze calea 2-hidroxi estronă, elibereaza tes-tosteronul legat, acționează ca inhibitor natural al aromatazei, ajuta la cresterea mase musculare, creste apetitul sexual la barbati, ajuta la arderea grasimilor.

Mai multe detalii


Pret: 109,00 lei Pret: 145,00 lei Pret: -36,00 lei

Produs nou

SN1520

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

DIM (Diindolylmethane) 100mg 30 Tablete

DIM (Diindolilmetan): Susține echilibrul hormonal echilibrat

• Promovează nivelurile sănătoase de estrogen

• Face estrogenul să metabolizeze calea 2-hidroxi estronă

• Elibereaza tes-tosteronul legat

• Acționează ca inhibitor natural al aromatazei

• Ajuta la cresterea mase musculare

• Creste apetitul sexual la barbati

• Ajuta la arderea grasimilor

Ce este DIM (diindolilmetan)?

DIM este un fitonutrient (nutrient vegetal) găsit în legume crucifere. Acestea includ varză, broccoli, bok choy, varză de Bruxelles, conopidă, kale, kahrrabi, muștar, rutabaga și struguri. Aceste plante au fost cultivate de mii de ani și au fost inițial utilizate pentru proprietățile lor naturale.

Ca și estrogen, DIM poate fi metabolizat numai printr-o clasă specială de enzime citocrom care se află în membranele celulare din partea non-a a celulelor. Această cale metabolică specială pentru DIM și enzimele implicate se suprapune exact cu calea necesară metabolizării sănătoase a estrogenului.

Diindolilmetanul sau DIM este un compus care se formează în organismul dvs. în timpul digestiei alimentelor care conțin indol-3-carbinol. Indol-3-carbinolul se găsește în legume crucifere cum ar fi broccoli, varză, conopidă și varză de Bruxelles. Consumul de alimente, prin urmare, vă oferă organismului DIM. Diindolilmetanul este, de asemenea, vândut sub formă suplimentară și se consideră că oferă o varietate de beneficii pentru sănătate.

Diindolilmetan și estrogenul

Mecanismul exact de actiune este necunoscut, dar doctorii Michael Zelig si Scott Connelly afirma in cartea "Totul despre DIM" ca unele beneficii sunt probabil derivate din faptul ca DIM ajuta la echilibrarea hormonilor sexuali estrogen si tes-tosteron. Acestea explică faptul că atunci când estrogenul este descompus în corpul dumneavoastră, acesta poate fie să formeze metaboliți estrogenici benefici sau nocivi, iar DIM ajută corpul dumneavoastră să descompună estrogenul în tipul benefic. Metaboliții benefici ai estrogenului au proprietăți antioxidante și ajută la protejarea inimii și a creierului de deteriorarea radicalilor liberi. Diindolilmetanul reduce, de asemenea, simultan nivelurile de metaboliți dăunători estrogeni, ceea ce este benefic deoarece acestea sunt asociate cu un risc crescut de obezitate, cancer de sân și cancer uterin. Problemele suplimentare asociate cu prea mulți metaboliți estrogeni dăunători includ starea de spirit și durerile de sân la femei și pierderea apetitului de sex la bărbați.

Beneficiile de echilibrare a tes-tosteronului

Diindolilmetanul, de asemenea, pare să promoveze un echilibru sănătos de tes-tosteron în organism. Tes-tosteronul susține energia, promovează o stare de spirit fericită și ajută la menținerea unei vieti sexuale sănătoase. În plus, Zeligs afirmă că DIM poate avea un efect anti-îmbătrânire și poate ajuta la încurajarea masei corporale slabe. Atunci când este combinat cu exercițiul fizic, acesta poate mări masa musculară.

Când dihidolilmetan DIM mărește metaboliții "buni" ai estrogenului, există o reducere simultană a nivelurilor de metaboliți estrogeni nedoriți sau "răi".

Diindolilmetan DIM contribuie la un metabolism mai bun în cel mai natural mod posibil prin lucrul cu propriii hormoni și ajustarea acțiunii lor pentru a evita dezechilibrul hormonal. DIM produce metaboliți estrogenici mai "buni", care concurează cu tes-tosteronul pentru legarea proteinelor, ajutând la menținerea unui nivel ușor mai ridicat de "tes-tosteron" liber. Tes-tosteronul liber este tes-tosteronul care este mai activ.

Metaboliții "buni" ai estrogenului împreună cu creșterea tes-tosteronului liber promovat de către DIM măresc mobilizarea grăsimilor și un metabolism de ardere a grăsimilor.

DIM are trei beneficii principale:

-Face estrogenul să metabolizeze calea 2-hidroxi estronă

-Elibereaza test-osteronul legat

-Acționează ca inhibitor natural al aromatazei.

Deși este încă comercializat ca un supliment alimentar, se pare că I3C (indol-3-carbinol) nu este activ în corp până când nu a fost transformat în DIM. I3C este extrem de instabil și se poate transforma în multe alte substanțe ale căror acțiuni sunt nedorite.

Source Naturals DIM este deosebit de pură și prezintă o eficacitate mult mai mare în comparație cu produsele multor concurenți din cauza substanței fito-substanțiale extrem de eficiente. În plus, toate ingredientele sunt strict controlate, ceea ce reprezintă un criteriu crucial de siguranță pentru sănătatea ta. Echipa de cercetare Source Naturals de la DIM asigură, de asemenea, absorbția suplimentară de nutrienți cu ingrediente suplimentare, cum ar fi fosfolipidele, vitamina E și bioperina.

Proprietățile suplimentului alimentar:

    Mai pur
    Fitosubstanța foarte eficientă
    Fara ubstante vegetale secundare
    Vitamina E ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ
    cu Diindolilmetan (DIM), fosfatidil colină și extract de fructe de piper negru (Bioperine®)

DIM nu este un estrogen sau hormon, ci are caracteristica comună a solubilității slabe în apă. La fel ca estrogenul, DIM poate fi metabolizat doar printr-o clasă specială de enzime citocrome găsite în membranele celulare în părțile neapoase ale celulelor.

Prospect DIM (diindolilmetan)

Mod administrare: Luați 1-4 tablete pe zi, împreună cu mesele

Portii de servire: 1 capsulă

Porții pe container: 30

Compozitia pe servire

• Vitamina E (ca succinat de vitamina E) 33 mg

• Diindolilmetan (DIM) 100 mg

• Fosfatidil Colina (din lecitină de soia) 25 mg

• Extract de fructe de piper negru (BioPerine®) (Piper nigrum) 3mg

Alte ingrediente: hidroxipropil metilceluloză, făină de orez, fosfat tricalcic, stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu.

Informații despre alergeni: conține soia.

Atenție: Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un specialist în domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.

Forma Capsule
Pentru Unisex
Utilizat pentru Reglare hormonala
Tip administrare Cale orala
Tip ambalaj Flacon
Set Nu
Beneficii Absorbtie rapida
Proprietati 100% NATURAL
Cantitate 30
Tip produs supliment alimentar
Ingrediente principale Diindolilmetan
Forma/Textura Capsule
Numar bucati/set 30

Spune-ne părerea ta!

DIM (Diindolilmetan) 100 mg 30 Tablete

DIM (Diindolilmetan) 100 mg 30 Tablete

DIM (Diindolilmetan): Susține echilibrul hormonal echilibrat, promovează nivelurile sănătoase de estrogen, face estrogenul să metabolizeze calea 2-hidroxi estronă, elibereaza tes-tosteronul legat, acționează ca inhibitor natural al aromatazei, ajuta la cresterea mase musculare, creste apetitul sexual la barbati, ajuta la arderea grasimilor.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Livrare Discreta 

La noi livrarea discreta nu este o gluma, nu se poate mai discreta de atat.

Pachetele sunt atat de discrete incat nici noi nu mai stim ce produse sunt in ele dupa ambalare.

- are forma de cutie simpla.

- expeditorul este o persoana juridica.

- pe awb nu apare nicio referire la denumirea produsului sau continut sau vreo alta denumire care ar duce cu gandul la anumite produse.

- numele si datele dumneavoastra NU raman in nicio baza de date comuna cu alte magazine (fara mesaje spam, fara alte neplaceri, cu exceptia cazului in care sunteti de acord sa primiti mesaje publicitare cu ofertele noastre, doar daca va abonati pesite la rubrica newsletter)

Noi protejam intimitatea clientului!


Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi