Promotie!
Cordyceps Extract CS-4 - 5000 mg 90 capsule Vegan, prospect, pret, beneficii, efecte, pareri, indicatii Mărește

Vitabay Cordyceps Extract CS-4 - 5000 mg 90 capsule Vegan

Beneficii Cordyceps: imbunătățește energia, imbunătățește sănătatea inimii, echilibrează nivelul colesterolului, reglează funcția respiratorie, opreste cancerul, intărește sistemul imunitar, proprietăți anti-îmbătrânire, tratament disfuncție sexuala, detoxifică corpul.

Mai multe detalii


Pret: 89,00 lei Pret: 114,00 lei Pret: -25,00 lei

Produs nou

VB1332

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Cordyceps Extract CS-4 - 5000 mg (oferă 40% polizaharide) - 90 capsule Vegan

Cordyceps: tonic chinezesc pentru rezistență

 

Beneficii Cordyceps

• Îmbunătățește energia

• Îmbunătățește sănătatea inimii

• Echilibrează nivelul colesterolului

• Reglează funcția respiratorie

• Opreste cancerul

• Întărește sistemul imunitar

• Proprietăți anti-îmbătrânire

• Tratament disfuncție sexuala

• Detoxifică corpul

 

Ce este Cordyceps?

 

Cordyceps (Cordyceps sinensis) este una dintre cele mai apreciate suplimente tonice ale populatiei din china straveche. Potrivit textelor tradiționale chinezești, cordiacepsul a fost folosit pentru a "întări energia vieții", și în special pentru a "construi poarta vitalității". Astăzi se câștigă mult recunoașterea ca tonifiant premium al sportivilor de clasă mondială. Cordyceps a primit recent o atenție deosebită când alergătorii chinezi, după ce au luat acest ingredient tradițional, au depasit înregistrările mondiale de 1.500 și 10.000 de metri distanță, atât într-o perioadă scurtă de timp.

 

A fost descoperit la altitudinile mari din China de Vest, acest produs original, Biovea Cordyceps folosește micelia cordieceps preparată special. Biovea Cordyceps furnizează aceeași cantitate de extract de cordieceps CS-4 (standardizat la adenozină 0,1%) utilizat în studii farmacologice. Acesta este combinat cu cordicceps mycelia, cultivat pe orez brun organic din porii inițial adunați în Himalaya. Această combinație asigură un spectru complet de constituenți de cordiocași importanți.

 

Crearea și menținerea obiectivelor dvs. de înaltă performanță prin completarea dietei dvs. cu Biovea® Cordyceps vă poate ajuta să vă mențineți standardele ridicate - indiferent de provocările cu care vă confruntați. Cordiecepsurile sunt benefice prin faptul că ajută la scăderea efectelor colesterolului în organism. Este evident că Cordyceps este benefic pentru organism atunci când este luat în mod regulat și pentru că este folosit pentru efectele sale curative.

 

Beneficii importante Cordyceps

 

Îmbunătățește energia

Unul dintre beneficiile cele mai incontestabile pentru sănătate ale cordicepsului este capacitatea sa de a spori în mod semnificativ nivelul de energie și de mult timp a fost cunoscut sportivilor pentru izbucnirea energiei pe care o poate oferi. Aceasta crește cantitatea de absorbție de oxigen din organism și îmbunătățește producția de energie celulară, asigurând astfel o forță suplimentară pentru persoanele care au nevoie de o energie electrică!

 

Îmbunătățește sănătatea inimii

Studiile de cercetare privind efectele cordiacceps au venit cu multe rezultate interesante, în special în ceea ce privește sănătatea cardiovasculară. Un studiu a arătat că pacienții cărora li sa administrat un supliment sub formă de pulbere de cordieceps au fost semnificativ mai puțin susceptibili de a suferi de insuficiență cardiacă. Acest lucru se datorează în principal proprietăților antiinflamatorii și antispastice ale plantei medicinale, care pot preveni aritmii cardiace și alte complicații.

 

Echilibrează nivelul colesterolului

Pe o notă similară, una dintre căile naturale afectate de cordieceps este strâns legată de nivelul de colesterol rau. Nivelul "rau" de colesterol scade, iar nivelul bun al colesterolului poate crește, protejând în mod eficient inima, precum și numeroase alte sisteme si organe care sunt afectate de colesterol, cum ar fi metabolismul și sistemul endocrin. Puteți contribui la prevenirea aterosclerozei și atacurilor de cord ulterioare și a accidentelor vasculare cerebrale, făcând parte din tratamentele pe bază de plante naturale.

 

Reglează funcția respiratorie

După cum sa menționat mai sus, cordiyceps este capabil să crească cantitatea de oxigen luată de plămâni și în timp ce acest lucru este util pentru atleți, este de asemenea benefic pentru cei care suferă de afecțiuni respiratorii, cum ar fi astmul sau bronșita cronică. Prin creșterea aportului de oxigen, ajutați la prevenirea stresului respirator și a slăbiciunii. De asemenea, creșterea nivelului de oxigen ajută la o mai bună oxigenare a extremităților organismului, astfel încât sistemele si organele în ansamblu să funcționeze mai eficient.

 

Opreste cancerul

Oamenii caută mereu o soluție mai mare si mai eficienta în lupta împotriva cancerului, iar unii dintre compușii biochimici unici găsiți în cordiurips se încadrează cu siguranță în acest context. Au existat corelații directe între consumul de Cordyceps sinensis și reducerea dimensiunii tumorii. Prin diminuarea tumorilor, poate contribui la încetinirea răspândirii cancerului și poate chiar să fie mai ușor de eliminat sau sa dispara. Acest lucru este combinat cu activitățile antioxidante ale cordieceps, care ajută la eliminarea radicalilor liberi din organism.

 

Întărește sistemul imunitar

Cordyceps stimulează direct producerea de celule NK (celulele Natural Killer), care sunt una dintre primele linii de apărare a organismului împotriva infecțiilor și a bolilor. Aceste efecte imunoprotective ajută la o gamă largă de afecțiuni, de la cancer până la raceala obisnuita.

 

Proprietăți anti-îmbătrânire

Deși mulți oameni pretind că stiu secretul anti-îmbătrânire, unele dintre cele mai fiabile cercetări se află în spatele utilizării cordicepsului, care are concentrații puternice de compuși anti-îmbătrânire care pot ajuta la întinerirea pielii, la eliminarea celulelor moarte și la îmbunătățirea apariției de pete, riduri și pete din cauza vârstei!

 

Tratamentul disfuncției sexuale

Unul dintre cele mai interesante efecte ale cordicepsului este impactul aparent asupra disfuncției sexuale la bărbați. Numeroase studii de cercetare au arătat că bărbații care suferă de niveluri scăzute de energie sexuală sau de libidou scăzut au înregistrat o îmbunătățire clară după adăugarea suplimentelor pe bază de plante in dieta lor.

 

Detoxifică corpul

Deși procesul exact a acestui fapt este neclar, studiile au arătat că sănătatea rinichilor se îmbunătățește în mod special după doar o lună de utilizare normală a cordicepsului pe bază de plante.

 Extract de Cordyceps CS-4 (ciupercă omidă)
O ciupercă cu un conținut remarcabil care poate contribui la păstrarea energiei vieții?
Da, există așa ceva - numele acestei ciuperci este Cordyceps!
Ce este Cordyceps?
Cordyceps este o ciupercă omidă chineză și este originară din Tibetul Asiei Centrale. Ca mâncare originală, originală, Vitabay vă oferă un extract Cordyceps de înaltă calitate. Ciuperca își ia numele de la forma sa, pentru că arată ca un club. Numele Cordyceps provine din grecescul „kordyle” înseamnă „club”, iar în latină înseamnă „ceps” „cap”. Ciuperca are o culoare albastru-negru. Astăzi, această ciupercă și-a găsit locul în cultura noastră europeană și este cultivată. Extractul este extras din ciuperca Cordyceps sinsesis (sinsesis = chineză). Cordycepsul este un parazit al cărui habitat nu este, la fel de des cu ciupercile pe lemn, ci pe omizi, care sunt rezidente la altitudini din Himalaya de până la 5000m. Ciuperca omidă chineză infestează omida fluturelui și își formează corpul fructific în anul următor. Pentru omida în sine, acesta este sfârșitul sigur și devine complet corpul ciupercilor.
Extractele noastre de înaltă calitate Cordyceps sunt cultivate în condiții optime într-un bioreactor. De aceea, produsele noastre nu sunt în contact cu omizile și sunt vegane.
Ce face Cordyceps?
Dacă ești epuizat dintr-o zi de muncă foarte stresantă, stresantă sau stresantă, acesta nu este un semn bun pentru organism. Luând Cordyceps Extract vă poate ajuta să vă mențineți sistemul imunitar. În plus, ciuperca promovează degradarea și excreția poluanților exogeni.
Din punct de vedere al clienților nutriționali tradiționali chinezi, Cordyceps susține:
    rinichii
    organele de reproducere
    oasele
    măduvă osoasă
Ce fac diferiții nutrienți ai Cordyceps din organism?
Cordyceps conține multe ingrediente valoroase care sunt importante pentru organism. Acestea includ mineralele și oligoelementele zinc, mangan și magneziu, care sunt conținute în ciuperca vitală.
Iată o imagine de ansamblu asupra acestor minerale și a ceea ce fac în organism:
Manganul este important pentru:
    metabolismul energetic
    formarea de țesut conjunctiv
    Protecția celulelor împotriva stresului oxidativ
Magneziul este important pentru:
    dantură
    funcţia musculare
    funcția mentală
    os
Zincul este important pentru:
    Fertilitate și reproducere
    sistemul imunitar
    funcția cognitivă
    Niveluri de tes-tosteron în sânge
Proprietățile suplimentului alimentar:
    Doze mari
    vegan
    Extract pur de ciupercă de omidă, cu 40% polizaharide valoroase
    Cea mai bună calitate a materiei prime
    Fabricat în Germania, de Vitabay
    A fost folosit de mii de ani în știința nutrițională chineză

Prospect Cordyceps

Portii de servire: Trei (3) capsule vegetariene

Mod administrare: Luați 3 capsule pe zi între mese.

Atenție: Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un specialist în domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.

Compozitie pe servire

• Cordyceps CS-4 (din Cordyceps CS-4 extract 10: 1 - 1500 mg) (40% polizaharide) 15000 mg.

Ingrediente: Cordyceps CS-4 (ciupercă omidă) extract 10: 1 (86%) (polizaharide 34%), capsulă Hidroxipropilmetilceluloză HPMC (vegetală).

 

Referinta text: https://www.organicfacts.net/health-benefits/other/cordyceps.html

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruUnisex
Utilizat pentruSanatate zilnica
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate90
Ingrediente principaleAshwagandha

Spune-ne părerea ta!

Vitabay Cordyceps Extract CS-4 - 5000 mg 90 capsule Vegan

Vitabay Cordyceps Extract CS-4 - 5000 mg 90 capsule Vegan

Beneficii Cordyceps: imbunătățește energia, imbunătățește sănătatea inimii, echilibrează nivelul colesterolului, reglează funcția respiratorie, opreste cancerul, intărește sistemul imunitar, proprietăți anti-îmbătrânire, tratament disfuncție sexuala, detoxifică corpul.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Livrare Discreta 

La noi livrarea discreta nu este o gluma, nu se poate mai discreta de atat.

Pachetele sunt atat de discrete incat nici noi nu mai stim ce produse sunt in ele dupa ambalare.

- are forma de cutie simpla.

- expeditorul este o persoana juridica.

- pe awb nu apare nicio referire la denumirea produsului sau continut sau vreo alta denumire care ar duce cu gandul la anumite produse.

- numele si datele dumneavoastra NU raman in nicio baza de date comuna cu alte magazine (fara mesaje spam, fara alte neplaceri, cu exceptia cazului in care sunteti de acord sa primiti mesaje publicitare cu ofertele noastre, doar daca va abonati pesite la rubrica newsletter)

Noi protejam intimitatea clientului!


> >
Vitabay Cordyceps Extract CS-4 - 5000 mg 90 capsule Vegan

Vitabay Cordyceps Extract CS-4 - 5000 mg 90 capsule Vegan

lei81.65 in_stock! Beneficii Cordyceps: imbunătățește energia, imbunătățește sănătatea inimii, echilibrează nivelul colesterolului, reglează funcția respiratorie, opreste cancerul, intărește sistemul imunitar, proprietăți anti-îmbătrânire, tratament disfuncție sexuala, detoxifică corpul. Vitabay
Mergi