Metaux+ 60-200 capsule Mărește

Metaux+ 60-200 capsule

35,00 lei

Produs nou

Beneficii Metaux+: actiune de detoxifiere, elimina toxinele, promoveaza bunastarea generala, elimina metalele grele precum mercur sau plumb.

Mai multe detalii

Optiuni Valabile:

  • 60 capsule
  • 200 capsule

Metaux+ 60-200 capsule

Métaux + este un supliment alimentar produs pe baza de plante cu efecte sinergice si se utilizeaza in curele de detoxifiere, in special pentru eliminarea metalelor grele.

Beneficii Métaux+ :

- actiune de detoxifiere;

- elimina toxinele;

- promoveaza bunastarea generala.

Métaux + reprezinta un complex de plante care sprijina functia de eliminare a toxinelor acumulate in organism si promoveaza detoxifierea.

Chlorella este o alga de culoare verde-albastra ce se aseamana cu spirulina si se gaseste in ape curate si dulci. Aceasta este originara din Taiwan si Japonia. Chlorella reprezinta o sursa naturala de stimulare a energiei, ajuta la pierderea in greutate si este foarte eficienta in curele de detoxifiere a organismului, in special in eliminarea metalelor grele precum mercur sau plumb.

Chlorella este considerata ca si spirulina un super-aliment, datorita continutului bogat de fitonutrienti, aminoacizi, clorofila, fosfor, beta-caroten, magneziu, potasiu, biotina si complexul de vitamine B.

Unul dintre cele mai importante beneficii ale acestei alge este ca elimina din organism metalele grele, cum ar fi: uraniu, plumb, cadmiu si mercur, iar consumul regulat al acestui supliment va preveni depozitarea metalelor respective, care reduc functia generala a corpului.

Prospect Metaux+

Mod de administrare: 2-4 capsule pe zi.

Mod de prezentare: flacon a cate 60 de capsule sau 200 de capsule.

Ingrediente

Pentru o capsula

Chlorella pyrenoidosa

50 mg

Frunze de usturoi (Allium ursinum)

50 mg

Acid Malic

27 mg

L.Méthionine

27 mg

L.Histidine

27 mg

Drojdie îmbogățită cu seleniu*

6,25 mg

Agent de îngroșare: maltodextrină

 

Ambalaj capsula - gelatină din clorofila naturală

 

*Seleniu

12,5 mcg

 

Fara OGM si fara gluten.

 

 

Spune-ne părerea ta!

Metaux+ 60-200 capsule

Metaux+ 60-200 capsule

Beneficii Metaux+: actiune de detoxifiere, elimina toxinele, promoveaza bunastarea generala, elimina metalele grele precum mercur sau plumb.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi