Ghimbir 60-200 capsule Mărește

Ghimbir 60-200 capsule

25,00 lei

Produs nou

Beneficii Ghimbir: ofera energie si vitalitate, eficient impotriva trasmiterii bolilor, promoveaza rezistenta organismului.

Mai multe detalii

Optiuni Valabile:

  • 60 capsule
  • 200 capsule

Ghimbir 60-200 capsule

Gingembre este un supliment alimentar obtinut pe baza de radacina de ghimbir si se utilizeaza datorita actiunii sale impotriva oboselii.

Beneficii Ghimbir:

- ofera energie si vitalitate;

- eficient impotriva trasmiterii bolilor;

- promoveaza rezistenta organismului.

Ghimbirul este o planta erbacee originara din Asia, zona tropicala, iar radacina sa foarte aromata bogata in uleiuri eterice a fost utilizata din cele mai vechi timpuri pentru beneficiile sale asupra sanatatii. Radacina de ghimbir are proprietati revigorante, intareste sistemul imunitar, creste rezistenta organismului la factori de stres sau efort fizic si previne oboseala.

Suplimentul Ghimbir este un aliat ideal in caz de oboseala, cum ar fi dupa o calatorie lunga, datorita proprietatilor tonifiante si energizante ale radacinii de ghimbir, care reduce in mod semnificativ semnele de oboseala si promoveaza o stare generala plina de energie si pofta de viata.

De asemenea, radacina de ghimbir poate trata disconfortul asociat cu utilizarea transportului sau din timpul sarcinii, si anume: voma si greata, datorita efectului antiemetic. Acesta fiind un aliat bun in calatoriile cu avionul, masina sau in timpul sarcinii.

Ghimbirul are puternice proprietati antioxidante si anti-inflamatorii, acesta avand capacitatea de a proteja celulele organismului de atacurile radicalilor liberi. Unele studii au demonstrat ca acesta poate trata cancerul de prostata.

Prospect Ghimbir

Mod de administrare: 4-6 capsule pe zi.

Mod de prezentare: flacon a cate 60 de capsule si 200 de capsule.

Ingrediente

Pentru o capsula

Radacina de ghimbir

300 mg

Stearat de magneziu vegetal

 

Siliciu

 

Ambalaj capsula - gelatina, clorofila naturala

 

 

Fara OGM si fara gluten.

Notă 
07/31/2017

energie si tonic

Chimbirul isi face efectul ca si tonic sau energizant.

Spune-ne părerea ta!

Spune-ne părerea ta!

Ghimbir 60-200 capsule

Ghimbir 60-200 capsule

Beneficii Ghimbir: ofera energie si vitalitate, eficient impotriva trasmiterii bolilor, promoveaza rezistenta organismului.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi