Pret redus!
Sunatoare, St. John's Wort, 450mg 240 Capsule Mărește

Sunatoare, St. John's Wort, 450mg 240 Capsule

Beneficii Sunatoare: imbunătățește bunăstarea mintală, poate promova somnul odihnitor, poate susține o dispoziție sănătoasă, poate susține funcția imunitară sănătoasă.

Mai multe detalii


Produs nou

Biovea-265

Optiuni Valabile:

St. John's Wort (Hypericum perforatum) Sunătoare 450mg 240 Capsule

 

Beneficii Sunatoare:

 

• Îmbunătățește bunăstarea mintală

• Poate promova somnul odihnitor

• Poate susține o dispoziție sănătoasă

• Poate susține funcția imunitară sănătoasă

 

Ce este sunătoarea?

Sunătoarea, cunoscută și sub numele de Hypericum perforatum, este cea mai frecventă plantă vândută astăzi. Această planta aromatică galbenă se găsește în întreaga Europă și în Statele Unite. Cum funcționează efectiv compușii, nu este încă pe deplin înțeles, dar au fost sugerate mai multe teorii.

 

Ce face sunătoarea?

Studiile preliminare sugerează că sunatoarea ar putea funcționa prin prevenirea reabsorbției serotoninei, mesenger chimic prin reducerea nivelului de proteină implicată în funcționarea sistemului imunitar al organismului.

 

Cât ar trebui să fie luată sunătoarea?

Doza standard utilizată în întreaga lume pentru sunătoare este aceeași cu cea folosită în majoritatea studiilor din metaanaliza British Medical Journal: trei doze de 300 mg pe zi ale unui preparat care conține extract de sunătoare de St. John, standardizate la 0,3% hipericină, în mod normal, luate pe o perioadă de cateva săptămâni, luni sau de mai multe ori.

 

Produsul notru de sunătoarea este standardizat pentru a conține 0,3% hipericina.

Prospect Sunatoare

Mod administrare: Luați o (1) capsulă pe zi.

Portii de servire: 1 capsulă

Porții pe container: 240

Compozitie pe servire

• Extract de sunătoare ST. JOHN'S WORT 450 mg

    (standardizate la 0,3% hipericine)

 

Alte ingrediente: făină de orez, celuloză, stearat de magneziu, silice.

Avertismente:

• Dozele mari pot determina sensibilitate la lumina soarelui.

• Dacă luați antidepresive pe bază de prescripție medicală, 5-HTP, contraceptive orale, anticoagulante, inhibitori de protează, aveți boală Parkinson sau sunteți însărcinată sau alăptați, consultați un medic înainte de utilizarea sunătoare.

• Următoarele substanțe chimice reacționează negativ la hipericină: Aminoacizi triptofan și tirozină; amfetamine; de inhalat pt astm; bere, cafea, vin; ciocolată, fasole, salam, alimente afumate sau murate și iaurt; medicamente pentru febră; pastile pentru dietă; decongestive nazale.

• Poate interfera cu absorbția fierului și a altor minerale

• Sunătoarea poate provoca multe interacțiuni grave cu medicamentele pe bază de rețetă, plantele medicinale sau suplimentele. Prin urmare, persoanele care utilizează orice medicamente ar trebui să se consulte cu furnizorii lor de asistență medicală, inclusiv cu farmacistul lor, înainte de începerea tratamentului.

Spune-ne părerea ta!

Sunatoare, St. John's Wort, 450mg 240 Capsule

Sunatoare, St. John's Wort, 450mg 240 Capsule

Beneficii Sunatoare: imbunătățește bunăstarea mintală, poate promova somnul odihnitor, poate susține o dispoziție sănătoasă, poate susține funcția imunitară sănătoasă.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Sunatoare, St. John's Wort, 450mg 240 Capsule

Sunatoare, St. John's Wort, 450mg 240 Capsule

lei100.00 out_of_stock! Beneficii Sunatoare: imbunătățește bunăstarea mintală, poate promova somnul odihnitor, poate susține o dispoziție sănătoasă, poate susține funcția imunitară sănătoasă. Biovea
Mergi