Pret redus!
DMAE 100mg 90 Capsule Mărește

Biovea DMAE 100mg 90 Capsule

Beneficii DMAE: promovează sentimente de bunăstare și relaxare, combate pierderea memoriei din cauza îmbătrânirii, sprijină memoria și capacitatea de învățare, stabilizează emoțiile și crește energia, reduce sau împiedică simptomele depresiei, elimină "petele hepatice" (lentigo)

Mai multe detalii


Pret: 75,00 lei Pret: 98,00 lei Pret: -23,00 lei

Produs nou

Biovea-1687

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

DMAE 100mg 90 Capsule

DMAE: Susține funcția creierului sănătoasă, incluzând memoria, învățarea și starea de spirit.

Beneficii DMAE:

• Promovează sentimente de bunăstare și relaxare.

• Combate pierderea memoriei din cauza îmbătrânirii

• Sprijină memoria și capacitatea de învățare

• Stabilizează emoțiile și crește energia

• Reduce sau împiedică simptomele depresiei

• Elimină "petele hepatice" (lentigo)

Ce este DMAE?

DMAE (Dimetilaminoetanol) este un antioxidant și un aminoalcool natural care se produce în cantități minuscule de către creier. DMAE poate fi, de asemenea, găsit în concentrații mai mari la hamsii și sardine. Cunoscut în primul rând ca precursor al colinei și acetilcolinei (substanțe chimice din creier responsabile de transmisiile nervoase și funcția cognitivă), DMAE a fost utilizat cel mai predominant pentru a îmbunătăți memoria și concentrarea stimulând în același timp activitatea neuronală.

Mulți cercetători cred că pot servi o funcție anti-îmbătrânire prin creșterea capacității organismului de a produce acetilcolină - o deficiență asociată frecvent cu pierderea memoriei.

De ce să luați DMAE?

  • Starea de spirit: DMAE este un ascensor de dispoziție, contracarând depresia și starea proastă a dispozițiilor, precum și creșterea și îmbunătățirea funcțiilor cognitive precum memoria și concentrarea. Medicii care monitorizează pacienții la DMAE au raportat că aceștia sunt mai optimi și prezintă o acuitate mentală mai mare. Cei care iau in mod regulat DMAE au raportat atat dormind mai sanatos, cat si mai energici cand se trezesc.
  • Sănătatea creierului: DMAE este utilă în multe părți ale creierului. DMAE ajută la protejarea membranelor celulare din creier. Faptul că joacă un rol major în fabricarea acetilcolinei, o substanță responsabilă pentru funcționarea sănătoasă mentală, DMAE oprește deteriorarea celulelor, ceea ce poate ajuta la prevenirea îmbătrânirii prematură. DMAE poate trata, de asemenea, autismul, Alzheimer, ADHD, deficitele de memorie, depresia și demența.
  • Îngrijirea pielii: Unul dintre beneficiile cele mai promițătoare ale DMAE este faptul că, prin oprirea fabricării acidului arahidonic, care poate duce la ridurile și îmbătrânirea pielii, DMAE promovează pielea sănătoasă. Producția de acid arahidonic poate fi oprită prin administrarea unui supliment DMAE.
  • Lentigo: Unul dintre cele mai dramatice și bine documentate efecte ale DMAE este capacitatea sa de a inhiba formarea pigmentului îmbătrânit (lipofuscin) - pigmentul maroniu care provoacă "pete hepatice" (lentigo) pe spatele mâinilor multor oameni cu varsta peste 50 de ani. Se crede că lipofuscinul este format din metabolismul ineficient al acizilor grași, iar acumularea sa în celule este una dintre cele mai evidente și mai recente modificări citologice (celulare) raportate cu vârsta. Lipofuscinul se acumulează cu vârsta în toate țesuturile corpului - în special, inima, mușchii, rinichi, nervi și creier. Deși nu se știe ce efecte adverse cunoscute rezultă din acumularea de lipofuscin, acesta nu are nici un efect bun, acționând ca "gunoiul intracelular". Chiar dacă nu este dăunător, lipofuscinul este adesea inacceptabil din punct de vedere cosmetic. DMAE nu numai că poate împiedica formarea lipofuscinei, dar, de asemenea, de fapt, o elimină din corp. Mulți oameni evaluează rata de îndepărtare a lipofuscinului din inimă și creier, urmărind că "petele hepatice" dispar cu suplimentarea pe termen lung a DMAE. De obicei, durează aproximativ șase luni pentru a avea loc schimbări semnificative - cu multe pete care rezolvă complet.

Ce studii științifice oferă dovezi care să susțină beneficiile DMAE?

Un studiu recent efectuat în Germania a evaluat efectele DMAE la subiecții care suferă de perturbări emoționale și depresie la limită, folosind o combinație de EEG (electroencefalograma) și teste psihometrice. Oamenii de stiinta au descoperit ca utilizarea DMAE duce la scaderea valurilor theta si alpha1, caracteristice cresterii vigilentei si atentiei. În plus, subiecții au raportat o activitate crescută și o dispoziție mai bună. Autorii au concluzionat că DMAE induce o stare psihofiziologică de bunăstare sporită, coroborată cu analiza stării de spirit și activitatea electrică a creierului.

O variantă de DMAE este comercializată ca medicamente Deaner și Deanol. Numeroase studii au arătat că aceste medicamente ajută persoanele cu probleme de învățare, tulburare de deficit de atenție (ADD) și probleme de memorie și comportament. Într-un sondaj efectuat de Dr. Bernard Rimland de la Institutul de Cercetare a Autismului din San Diego, Deaner sa dovedit a fi aproape de două ori mai eficace în tratarea copiilor cu ADD decât medicamentul Ritalin utilizat pe scară largă, fără efectele secundare.

Cât de mult ar trebui să fie luate și dacă există efecte secundare ale DMAE?

DMAE este netoxic și este sigur pentru utilizare umană. Cu toate acestea, se recomandă ca indicațiile de etichetă să fie respectate întotdeauna. Luarea prea multor DMEA poate duce la insomnie, dureri de cap și tensiune musculară. Persoanele care suferă de boala Alzheimer, depresie sau alte afecțiuni psihiatrice ar trebui să consulte un medic înainte de a fi suplimentate cu DMAE.

Avertismente: Nu luați DMAE dacă aveți o tulburare de convulsii sau depresie maniacală, deoarece ar putea agrava aceste afecțiuni.

Prospect DMAE

Mod administrare: Luați 1 capsulă zilnic sau conform recomandărilor unui medic.

Portii de servire: 1 capsulă

Porții pe container: 100

Compozitie pe servire:

• DMAE (sub formă de bitartrat de dimetilaminoetanol) 100 mg

Alte ingrediente: făină de orez, celuloză, stearat de magneziu, silice.

Produsul Vegan

Avertisment: Nu luați DMAE dacă aveți o tulburare de convulsii sau depresie maniacală, deoarece ar putea agrava aceste afecțiuni. Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un medic specialist înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.

Spune-ne părerea ta!

Biovea DMAE 100mg 90 Capsule

Biovea DMAE 100mg 90 Capsule

Beneficii DMAE: promovează sentimente de bunăstare și relaxare, combate pierderea memoriei din cauza îmbătrânirii, sprijină memoria și capacitatea de învățare, stabilizează emoțiile și crește energia, reduce sau împiedică simptomele depresiei, elimină "petele hepatice" (lentigo)

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Biovea DMAE 100mg 90 Capsule

Biovea DMAE 100mg 90 Capsule

lei68.81 in_stock! Beneficii DMAE: promovează sentimente de bunăstare și relaxare, combate pierderea memoriei din cauza îmbătrânirii, sprijină memoria și capacitatea de învățare, stabilizează emoțiile și crește energia, reduce sau împiedică simptomele depresiei, elimină "petele hepatice" (lentigo) Biovea
Mergi