Pret redus!
Zeaxantina cu Luteina 30 Capsule Mărește

Biovea Zeaxantina cu Luteina 30 Capsule

Beneficii Zeaxantina cu Luteina: protejează retina împotriva luminii albastre dăunătoare, combate degenerarea maculară legată de vârstă, promovează vederea generală sănătoasă.

Mai multe detalii


Pret: 115,00 lei Pret: 125,00 lei Pret: -10,00 lei

Produs nou

Biovea-6150

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Zeaxantină cu Luteina 30 Capsule

Ajută la prevenirea degenerării maculare.

Beneficii Zeaxantina cu Luteina

• Protejează retina împotriva luminii albastre dăunătoare

• Combate degenerarea maculară legată de vârstă

• Promovează vederea generală sănătoasă

Zeaxantină cu Luteina este un supliment derivat natural, care poate ajuta la combaterea degenerării maculare cauzate de vârstă (de exemplu, estompare, zone întunecate și distorsiuni în vederea centrală), protejează retina și promovează o viziune mai sănătoasă. Se crede că ZEAXANTHIN cu LUTEIN împiedică lumina albastră dăunătoare să ajungă la structurile primare din retină, reducând astfel riscul de leziuni oxidative care ar putea duce la degenerarea maculară.

Zeaxantină cu Luteina ambele conțin niveluri ridicate de compuși carotenoizi, care sunt cunoscuți pentru a promova vizibilitatea sănătoasă și pot fi găsiți în multe plante și legume cu frunze, cum ar fi arugula, spanacul, kale, chardul elvețian și salata romaina.

Ce este Degenerarea maculară?

Macula este un mic punct galben care se află în apropierea centrului retinei. Acesta vă permite să vă concentrați asupra unor detalii delicate, cum ar fi citirea de la distanță a amprentelor mici de imprimare și a străzilor și filetarea unui ac. Pe măsură ce îmbătrâniți, vă înfruntă vederea, mulți indivizi mai în vârstă care doresc să vadă ochelarii pentru a le citi sau a conduce noaptea. Degenerarea maculară este procesul de îmbătrânire lentă care apare la partea maculară a ochiului - indivizii pot prezenta simptome cum ar fi distorsiunea, vederea neclară și chiar pierderea permanentă a vederii centrale.

De ce să luați Zeaxantină cu Luteina?

Zeaxantină cu Luteina  este un supliment natural carotenoid pe care cercetatorii cred ca protejeaza macula prin inhibarea formelor de lumina potential daunatoare. Zeaxantină cu Luteina  consolidează și protejează ochii împotriva deteriorării mediului, acționând ca un filtru optic și antioxidant, care ajută la promovarea funcțiilor sănătoase ale ochiului și reduce îmbătrânirea prematură.

Ingredientele puternice care fac Zeaxantină cu Luteina  atât de eficient:

Zeaxanthin: Un antioxidant găsit în pigmentul de fructe și legume, precum și în ochi și creier, zeaxanthinul este un compus natural care poate ajuta în mod eficient la protejarea ochiului prin absorbția de lumină albastră dăunătoare și reducerea efectului de orbire. Zeaxantinul poate lupta împotriva radicalilor liberi care pot provoca îmbătrânirea prematură.

Luteina: Conținută în legume cu frunze întunecate și ouă, luteina este, de asemenea, un antioxidant puternic, care sa dovedit a contribui la combaterea degenerării maculare. Similar cu zeaxantina, luteina se gaseste in mod natural in ochi si scade lent in timp ce imbatranesti. Luteina funcționează împreună cu zeaxantina pentru a proteja, întări și îmbunătăți vederea.

Asociațiile dintre luteină, zeaxantină și degenerarea maculară legată de vârstă: o privire de ansamblu .; ncbi.nlm.nih.gov; Aprilie 2009.

Prospect Zeaxantină cu Luteina

Modadministrare: Luați 1 gel zilnic cu o masă.

Porti de servire: 1 capsula

Porții pe container: 30

Compozitia pe servire

• Zeaxantină 4 mg

• Luteină 12 mg

• Ulei de măsline extra virgin 470mg

Alte ingrediente: gelatină, glicerină, extract de flori de gălbenele, ceară de albine, extract de fructe de arțar, apă purificată, ulei de lecitină din semințe de floarea-soarelui și caramel.

Atenție: Dacă sunteți gravidă, alăptați, luați orice medicamente sau vă planificați o procedură medicală, consultați-vă medicul înainte de utilizare. Întrerupeți utilizarea și consultați-vă medicul dacă apar reacții adverse. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. A nu se lăsa la lumina soarelui. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruUnisex
Utilizat pentruOchi
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate30
Ingrediente principaleLuteina

Spune-ne părerea ta!

Biovea Zeaxantina cu Luteina 30 Capsule

Biovea Zeaxantina cu Luteina 30 Capsule

Beneficii Zeaxantina cu Luteina: protejează retina împotriva luminii albastre dăunătoare, combate degenerarea maculară legată de vârstă, promovează vederea generală sănătoasă.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Biovea Zeaxantina cu Luteina 30 Capsule

Biovea Zeaxantina cu Luteina 30 Capsule

lei105.50 in_stock! Beneficii Zeaxantina cu Luteina: protejează retina împotriva luminii albastre dăunătoare, combate degenerarea maculară legată de vârstă, promovează vederea generală sănătoasă. Biovea
Mergi