Pret redus!
FOLIGAIN MINOXIDIL 2% Tratament pentru regenerarea parului pentru femei, 3 luni tratament Mărește

FOLIGAIN MINOXIDIL 2% Tratament pentru regenerarea parului pentru femei, 3 luni tratament

FOLIGAIN MINOXIDIL 2% Tratament pentru regenerarea parului pentru femei, Eficient și Ultra Pur 2% Minoxidil Tratament Regenerare par cu rezultate clinice dovedite, recomandat pentru femei, 3 luni tratament. Dovedit clinic pentru a ajuta părul sa creasca din nou. Regenereaza cresterea parului rezistent si plin de viata. Reactivează foliculii pilosi pentru a stimula regenerarea parului. Aprobat FDA

Mai multe detalii


Pret: 135,00 lei Pret: 250,00 lei Pret: -115,00 lei

Produs nou

Foligain-5003

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

FOLIGAIN MINOXIDIL 2% Tratament pentru regenerarea parului pentru femei, 3 luni tratament

Eficient și Ultra Pur 2% Minoxidil Tratament Regenerare par cu rezultate clinice dovedite, recomandat pentru femei.

 

• Dovedit clinic pentru a ajuta părul sa creasca din nou

• Regenereaza cresterea parului rezistent si plin de viata

• Reactivează foliculii pilosi pentru a stimula regenerarea parului

• Aprobat FDA

• 2% solutie topicala Minoxidil pentru barbati si femei

 

Există produse de regenerare a părului și apoi există FOLIGAIN® MINOXIDIL 2% TRATAMENT PENTRU REGENERAREA PARULUI PENTRU FEMEI, cea mai recentă descoperire a tehnologiei de regenerare a părului!

 

FOLIGAIN® MINOXIDIL 2% TRATAMENT PENTRU REGENERAREA PARULUI PENTRU FEMEI, utilizează materiale de cea mai înaltă puritate pentru cercetare, ceea ce se traduce în cea mai eficientă anti pierdere a părului, iar tratamentul de regenerare si crestere a parului de pe piață astăzi fiind demonstrat clinic.

 

Cu un total de trei sticle (aproximativ trei luni de aprovizionare), FOLIGAIN® MINOXIDIL 2% Tratament pentru îngrijirea parului pentru femei conține ingrediente active pentru a preveni pierderea părului și pentru a promova regresul părului pe zona scalpului la bărbați și femei.

 

Ce este Minoxidil?

 

Minoxidil a fost inițial creat ca un medicament pentru tensiunea arterială, dar pacienții au început să observe cum le cresc mai mult păr! Cu o schimbare de direcție, medicii au început să prescrie minoxidilul ca supliment de pierdere a părului care promovează un cap plin de păr, complet și sănătos.

 

Tratamentele pentru par cu minoxidil sunt disponibile în 5% sau 2% soluții topice de propilen glicol. Propilen glicolul asigură faptul că minoxidilul aplicat este împrăștiat în mod uniform pe toată suprafața scalpului și absorbit eficient prin piele.

Cum funcționează FOLIGAIN® MINOXIDIL 2%?

 

SOLUȚIA FOLIGAIN® 2% MINOXIDIL stimulează zona scalpului - în special foliculii de păr moi - care exercită o creștere maximă a părului pe coroana capului pentru bărbați și femei. Modul exact in care FOLIGAIN® MINOXIDIL 2% TRATAMENT PENTRU REGENERAREA PARULUI PENTRU FEMEI stimulează foliculii de păr nu este cunoscut, dar se sugerează că soluția îmbunătățește circulația sângelui în zona scalpului.

 

Regenerarea parului: FOLIGAIN® MINOXIDIL 2% TRATAMENT PENTRU REGENERAREA PARULUI PENTRU FEMEI stimulează zona scalpului - în special foliculii de păr moi - care exercită o creștere maximă a părului pe coroana capului.

 

Spune STOP caderii parului si subtierii: Folosind 2% minoxidil, FOLIGAIN îmbunătățește fluxul de sânge spre zona scalpului, stimulând efectiv foliculii de păr moi pentru a ajuta la încetinirea / stoparea subțierea părului la bărbați și femei.

 

Prospect

Mod intrebuintare:  Împărțiți părul și aplicați 1 ml de două ori pe zi direct pe scalp în zona de subțiere / pierdere a părului.

Răspândiți uniform soluția pe zona de păr.

Dacă utilizați degetele, spălați-le imediat cu apă și săpun.

Utilizarea mai multor produse sau utilizarea lor mai des nu va îmbunătăți rezultatele.

Utilizarea continuă este necesară pentru a păstra și a crește parul dvs., sau pierderea parului va începe din nou.

Ingredient activ:

• Minoxidil 2% greutate / volum

 

Ingrediente inactive: Alcool, propilen glicol, apă purificată.

 

Avertismente: numai pentru uz extern.

inflamabil; țineți departe de foc sau flacără.

 

Nu utilizați dacă:

• Cantitatea de căderea părului este diferită de cea indicată pe partea laterală a acestei cutii, sau dacă pierderea părului se află doar pe partea din față a scalpului. Soluția locală de 2% nu este destinată chelării frontale sau unei linii de păr care se retrage.

• Nu aveți istoric familial de cădere a părului.

• Pierderea parului este bruscă și / sau neregulată.

• Nu știți motivul pentru căderea părului.

• Sunteți sub 18 ani. Nu utilizați pe bebeluși sau copiii.

• Scalpul este roșu, inflamat, infectat, iritat sau dureros.

• Utilizați alte medicamente pe scalp.

 

Adresați-vă unui medic înainte de utilizare dacă aveți boli de inimă.

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaLichid
PentruFemei
Utilizat pentruPar
Tip administrareCutanat
Proprietati100% NATURAL
Cantitate60
Ingrediente principaleMinoxidil

Spune-ne părerea ta!

FOLIGAIN MINOXIDIL 2% Tratament pentru regenerarea parului pentru femei, 3 luni tratament

FOLIGAIN MINOXIDIL 2% Tratament pentru regenerarea parului pentru femei, 3 luni tratament

FOLIGAIN MINOXIDIL 2% Tratament pentru regenerarea parului pentru femei, Eficient și Ultra Pur 2% Minoxidil Tratament Regenerare par cu rezultate clinice dovedite, recomandat pentru femei, 3 luni tratament. Dovedit clinic pentru a ajuta părul sa creasca din nou. Regenereaza cresterea parului rezistent si plin de viata. Reactivează foliculii pilosi pentru a stimula regenerarea parului. Aprobat FDA

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
FOLIGAIN MINOXIDIL 2% Tratament pentru regenerarea parului pentru femei, 3 luni tratament

FOLIGAIN MINOXIDIL 2% Tratament pentru regenerarea parului pentru femei, 3 luni tratament

lei123.85 in_stock! FOLIGAIN MINOXIDIL 2% Tratament pentru regenerarea parului pentru femei, Eficient și Ultra Pur 2% Minoxidil Tratament Regenerare par cu rezultate clinice dovedite, recomandat pentru femei, 3 luni tratament. Dovedit clinic pentru a ajuta părul sa creasca din nou. Regenereaza cresterea parului rezistent si plin de viata. Reactivează foliculii pilosi pentru a stimula regenerarea parului. Aprobat FDA Foligain
Mergi