Nou Pret redus!
Vitamina B12 Spray, 25ml Mărește

Vitamina B12 Spray, 25ml

159,00 lei 169,00 lei -10,00 lei

Produs nou

Beneficii Vitamina B12: susține părul, pielea și unghiile sănătoase, ajută la formarea celulelor roșii din sânge și la prevenirea anemiei, sanatatea oaselor si prevenirea osteoporozei, reduce riscul de degenerare maculară, poate îmbunătăți dispoziția și simptomele depresiei, poate oferi o creștere energetică, sănătatea inimii.

Mai multe detalii

Optiuni Valabile:

Vitamina B12 Spray, 25ml, doze foarte mari, 10.000% DZR

Beneficii Vitamina B12:

  • Susține părul, pielea și unghiile sănătoase
  • Ajută la formarea celulelor roșii din sânge și la prevenirea anemiei
  • Poate sprijini sanatatea oaselor si prevenirea osteoporozei
  • Vă poate reduce riscul de degenerare maculară
  • Poate îmbunătăți dispoziția și simptomele depresiei
  • Poate beneficia creierul dvs. prin prevenirea pierderii de neuroni
  • Vă poate oferi o creștere energetică
  • Pot îmbunătăți sănătatea inimii prin scăderea homocisteinei

 

De ce Vitamina B12?

B12 este foarte importanta pentru sistemul nervos, vasele de sange si cardiovasculare. Simptomele de deficit de vitamina B12 includ: pierderea poftei de mâncare, o performanță notabilă și memorie slabă, depresie, dificultati de concentrare si oboseala. Prin urmare, B12 este foarte important, în special în timpul iernii.

Corpul nostru are o inmagazinare de B12 naturala, astfel încât simptomele unui defect nu este imediat vizibil. Dar nu ar trebui să se vină atât de departe și de a umple magazinele sale naturale de vitamina B12 în mod regulat acolo.

Adulții au nevoie de aproximativ 3-6 micrograme de vitamina B12 pe zi. B12 are un mecanism foarte special de înregistrare, acesta poate doar 1-2% din conținuți în produsele alimentare sau într-un supliment alimentar de vitamina B12 sunt absorbite de către organism. Prin urmare, un produs bun B12 este întotdeauna în doze mari.

B12, ca supliment alimentar este deosebit de important pentru vegani, deoarece acestea nu pot sau are dificultăți aceasta vitamina înregistrare în alt mod.

Noi folosim formularul biodisponibil methylcobalamin, deoarece este de a se metaboliza deosebit de bine pentru organism.

1) Ajută la formarea celulelor roșii din sânge și la prevenirea anemiei

Vitamina B12 joacă un rol vital în a ajuta organismul să producă celule roșii din sânge.

Nivelurile scăzute de vitamina B12 cauzează o reducere a formării globulelor roșii și împiedică dezvoltarea lor corectă.

Celulele roșii sanguine sănătoase sunt mici și rotunde, în timp ce ele devin mai mari și în mod obișnuit ovale în cazurile de deficit de vitamina B12.

Datorită acestei forme mai mari și mai neregulate, celulele roșii din sânge nu se pot mișca din măduva osoasă în sânge la o rată adecvată, provocând anemie megaloblastică.

Când sunteți anemic, corpul dumneavoastră nu are suficientă globule roșii pentru a transporta oxigenul în organele vitale. Acest lucru poate cauza simptome cum ar fi oboseala și slăbiciune.

2) Poate sprijini sanatatea oaselor si prevenirea osteoporozei

Menținerea nivelurilor adecvate de vitamina B12 poate susține sănătatea osoasă.

Un studiu la mai mult de 2500 de adulți a arătat că persoanele cu deficit de vitamină B12 au avut, de asemenea, o densitate mai mică decât densitatea minerală osoasă.

Oasele cu densitate minerală scăzută pot deveni delicate și fragile în timp, ducând la creșterea riscului de osteoporoză.

Alte studii au arătat, de asemenea, o legătură între nivelurile scăzute ale vitaminei B12 și sănătatea slabă a oaselor și osteoporoza, în special la femei.

3) Vă poate reduce riscul de degenerare maculară

Degenerarea maculara este o boală oculară care afectează în principal vederea centrală.

Menținerea nivelurilor adecvate de vitamina B12 poate ajuta la prevenirea riscului de degenerescență maculară legată de vârstă.

Cercetătorii consideră că suplimentarea cu vitamina B12 poate reduce homocisteina, un tip de aminoacid care se găsește în sângele nostru.

Nivelurile crescute de homocisteină au fost asociate cu un risc crescut de degenerescență maculară legată de vârstă.

Un studiu care a implicat 5.000 de femei în vârstă de 40 de ani sau mai mult a concluzionat că suplimentarea cu vitamina B12, împreună cu acidul folic și vitamina B6, poate reduce acest risc.

Grupul care primește aceste suplimente timp de șapte ani a prezentat mai puține cazuri de degenerescență maculară, comparativ cu grupul placebo. Riscul de a dezvolta orice formă de afecțiune a fost cu 34% mai mic, în timp ce acesta a fost cu 41% mai mic pentru tipurile mai severe.

În cele din urmă, sunt necesare studii suplimentare pentru a înțelege pe deplin rolul vitaminei B12 în promovarea sănătății vizuale și prevenirea degenerării maculare.

4) Poate îmbunătăți dispoziția și simptomele depresiei

Vitamina B12 vă poate îmbunătăți starea de spirit.

Efectul vitaminei B12 asupra stării de spirit nu este încă pe deplin înțeles. Cu toate acestea, această vitamină joacă un rol vital în sinteza și metabolizarea serotoninei, o substanță chimică responsabilă pentru reglarea stării de spirit.

De aceea, deficitul de vitamina B12 poate duce la scăderea producției de serotonină, ceea ce poate provoca o dispoziție depresivă.

Studiile susțin utilizarea suplimentelor de vitamina B12 pentru îmbunătățirea simptomelor depresiei la persoanele cu deficit de vitamină.

Un studiu la persoanele cu depresie și niveluri scăzute de vitamina B12 a arătat că cei care au primit atât antidepresive, cât și vitamina B12 aveau mai multe șanse de a avea simptome depresive îmbunătățite, comparativ cu cei tratați numai cu antidepresive.

Un alt studiu a descoperit că deficitul de vitamina B12 a fost asociat cu dublul riscului de depresie severă.

În plus, nivelurile ridicate de vitamina B12 au fost asociate cu rezultate mai bune ale tratamentului și cu o probabilitate crescută de recuperare de la tulburarea depresivă majoră (MDD) .

Deși suplimentele de vitamina B12 pot ajuta la îmbunătățirea stării de spirit și a depresiei la persoanele cu deficiență, cercetările nu sugerează în prezent că aceștia au același efect la cei cu niveluri normale de B12.

5) Poate beneficia creierul dvs. prin prevenirea pierderii de neuroni

Deficitul de vitamina B12 a fost asociat cu pierderea memoriei, în special la persoanele mai în vârstă.

Vitamina poate juca un rol în prevenirea atrofiei creierului, care este pierderea neuronilor din creier și asociată adesea cu pierderea memoriei sau cu demența.

Un studiu efectuat la persoanele cu demență în stadiu incipient a arătat că o combinație de suplimente de vitamina B12 și omega-3 cu acid gras a încetinit declinul mental.

Un alt studiu a constatat că chiar și nivelurile de vitamina B12 pe partea inferioară a normalului pot contribui la performanța slabă a memoriei. Ca rezultat, suplimentarea cu această vitamină poate îmbunătăți memoria, chiar și în absența unei deficiențe diagnosticate clinic.

Sunt necesare mai multe studii pentru a face concluzii solide despre efectul suplimentelor de vitamina B12 asupra memoriei și funcției cognitive.

6) Vă poate oferi o creștere energetică

Suplimentele din vitaminele B12 au fost de mult timp atrăgătoare ca produse goale pentru o creștere de energie.

Toate vitaminele B joacă un rol important în producția de energie a organismului, deși nu furnizează în mod necesar energie în sine.

În prezent, nu există dovezi științifice care să sugereze că suplimentele cu vitamina B12 pot stimula energia la cei cu niveluri suficiente ale acestei vitamine.

Deoarece vitamina B12 este solubilă în apă, corpul dumneavoastră nu poate stoca cantități suplimentare. Orice exces trece prin corpul vostru și este eliminat atunci când urinați.

Pe de altă parte, dacă aveți o deficiență semnificativă în vitamina B12, administrarea unui supliment sau creșterea consumului de alimente va îmbunătăți probabil nivelul de energie.

De fapt, unul dintre cele mai frecvente semne timpurii ale deficienței vitaminei B12 este oboseala sau lipsa de energie.

7) Pot îmbunătăți sănătatea inimii prin scăderea homocisteinei

Nivelurile ridicate din sânge ale homocisteinei comune de aminoacizi au fost legate de un risc crescut de boală cardiacă.

Dacă sunteți în mod semnificativ deficitar în vitamina B12, nivelurile de homocisteină devin ridicate.

Studiile au arătat că vitamina B12 contribuie la scăderea nivelului de homocisteină, ceea ce poate reduce riscul de apariție a bolilor de inimă.

Cu toate acestea, în prezent nu există dovezi științifice care să confirme că suplimentele cu vitamina B12 sunt eficiente în acest sens.

Prin urmare, sunt necesare cercetări suplimentare pentru a înțelege relația dintre vitamina B12 și sănătatea inimii.

8) Susține părul, pielea și unghiile sănătoase

Având în vedere rolul vitaminei B12 în producția celulară, nivelurile adecvate ale acestei vitamine sunt necesare pentru a promova părul, pielea și unghiile sănătoase.

De fapt, nivelurile scăzute ale vitaminei B12 pot determina diverse simptome dermatologice, inclusiv hiperpigmentarea, decolorarea unghiilor, modificări ale părului, vitiligo (pierderea culorii pielii în patch-uri) și stomatita unghiulară (colțurile gurii inflamate și crăpate).

Suplimentarea cu vitamina B12 sa dovedit a îmbunătăți simptomele dermatologice la persoanele cu deficit de B12.

Cu toate acestea, dacă sunteți bine hrănit și nu aveți deficiențe în această vitamină, luarea unui supliment este puțin probabil să vă îmbunătățiți pielea, puterea unghiilor sau sănătatea părului.

Cine este expus riscului de deficit de vitamina B12?

Se estimează că 6% dintre persoanele din SUA și Marea Britanie cu vârsta de 60 de ani sau mai mari au deficit de vitamină B12, în timp ce aproximativ 20% au valori scăzute până la normale sau limitate.

Deficitul de vitamina B12 poate să apară în unul din două moduri. Nici dieta dvs. nu are cantități adecvate de aceasta, nici corpul dvs. nu este capabil să o absoarbă complet de alimentele pe care le consumați.

Persoanele cu risc de deficit de vitamina B12 includ:

Vârstnici

Persoanele cu tulburări gastro-intestinale, cum ar fi boala Crohn sau boala celiacă

Cei care au avut intervenții chirurgicale gastro-intestinale, cum ar fi chirurgia bariatrică sau chirurgia rezecției intestinale

Oamenii cu o dietă vegetariană strictă

Cei care iau metformin pentru controlul zahărului din sânge

Cei care iau inhibitori ai pompei de protoni pentru arsuri cronice

La mulți adulți mai în vârstă, secreția de acid clorhidric în stomac este redusă, determinând o reducere a absorbției vitaminei B12.

Prospect Vitamina B12 Spray

Mod administrare: A se agita bine înainte de utilizare. Zilnic cate un spray pe limba (produs pentru 125 de spray-uri).

Compozitie: Vitamina B12 (methylcobalamin) - 250 mcg (10.000% DZR).

Ingrediente: apa, xilitol (îndulcitor), aromă, gumă de xantan (un agent de îngroșare), sorbat de potasiu (conservant), acid citric (acidifiant), vitamina B12 (methylcobalamin)

Notă: Suplimentele alimentare nu sunt un substitut pentru o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos Nu depășiți doza recomandată .. Păstrați departe de copii.

 

Spune-ne părerea ta!

Coenzima Q10 Super Forte 600mg 60 Capsule

Coenzima Q10 Super Forte 600mg 60 Capsule

Beneficii Coenzima Q10: promovează sănătatea inimii, imbunătățește imunitatea, ajuta în producția de energie, poate încetini procesul de îmbătrânire.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana

Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

PRODUSE DIN ACEIASI CATEGORIE

Mergi