Articulatii

Produse naturiste pentru sanatatea articulatiilor. Tratamente naturale pentru articulatii fara dureri.

Articulatii

  • tabel
  • lista
80,00 lei 100,00 lei
Reduced price!

Beneficii Acid Hialuronic: Complex cu Acid Hialuronic, Colagen marin si Vitaminele C si E, ajuta in cazul ridurilor, hidrateaza pielea prin interior, incetineste procesul de imbatrinire a pielii.

85,00 lei 112,00 lei
Reduced price!

Beneficii ulei de krill: sursa importanta de Omega-3 si astaxantina, este de origine naturala, calitate "Superba Krill Oil", ajuta la scaderea colesterolului si a trigliceridelor

235,00 lei 286,00 lei
Reduced price!

Uleiul de krill este utilizat pentru boli de inima, niveluri ridicate ale anumitor grasimi din sange (trigliceride), colesterol ridicat, hipertensiune arteriala, accident vascular cerebral, osteoartrita, depresie, sindromul premenstrual (PMS) si perioadele menstruale dureroase.

20,00 lei

Beneficii Gheara Diavolului (Harpagophytum): articulatii flexibile, mobilitatea articulatiilor, proprietati de calmare.

60,00 lei

Silicea este un supliment pe baza de coada calului si siliciu; o formula noua conceputa pentru sustinerea mobilitatii articulatiilor.

25,00 lei

Beneficii colagen marin: contribuie la vitalitatea pielii, promoveaza flexibilitatea articulatiilor, benefic impotriva stresului oxidativ.

75,00 lei

Beneficii Omega 3: contine acizi grasi esentiali EPA si DHA, regleaza nivelul de colesterol, benefic asupra sistemului cardiovascular.

20,00 lei

Beneficii MSM: mentine sanatatea articulatiilor, ofera elasticitate, contine sulf si vitamine.

65,00 lei 75,00 lei
Reduced price!

Beneficii Curcuma: promoveaza flexibilitatea in miscare, sustine elasticitatea, imbunatateste confortul articular.

Mergi