Pret redus!
Taurina cu Vitamina C, 90 capsule, 500 mg Mărește

Taurina cu Vitamina C, 90 capsule, 500 mg

40,00 lei 53,00 lei -13,00 lei

Produs nou

Beneficii Taurina cu Vitamina C: previne si reduce oboseala, intareste sistemul natural de aparare, reprezinta o sursa importanta de energie.

Mai multe detalii

Optiuni Valabile:

Taurine - Vitamine C este un supliment alimetar obtinut din doua elemente foarte eficiente, taurina si vitamina C, utilizat pentru a oferi un impuls de energie organismului.

Beneficii Taurina - Vitamina C

- previne si reduce oboseala;

- intareste sistemul natural de aparare;

- reprezinta o sursa importanta de energie.

 

Aceasta combinatie dintre taurina si vitamina C este foarte eficienta si bine-venita in caz de oboseala. Complexul Taurina-Vitamina C ajuta organismul sa-si recapete vitalitatea, rezistenta, forta si energia.

Taurina este un aminoacid intracelular esential prezent in organism in mod natural, dar si in unele alimente si se utilizeaza in producerea diferitor bauturi energizante si proteine pentru culturisti.

Taurina mentine structura si sanatatea celulelor, sprijinind astfel procesele celulare, conduce impulsurile nervoase, creste capacitatea de concentrare si memorare, imbunatateste calitatea somnului, reduce iritabilitatea, sprijina secretia de melatonina si serotonina (hormonul fericirii), stimuleaza hormonul de crestere, echilibreaza tensiunea arteriala, este un puternic antioxidant, prin urmare reduce stresul oxidativ si previne formarea radicalilor liberi.

Vitamina C de asemenea contribuie la buna functionare a corpului si ii ofera energie. Aceasta este cunoscuta pentru proprietatile antioxidante puternice, datorita carora protejeaza organismul de atacurile radicalilor liberi.

Consumul de vitamina C imbunatateste semnificativ functia naturala de aparare a organismului. Aceasta este considerata "vitamina tineretii", deoarece previne formarea radicalilor liberi si astfel incetineste procesul de imbatranire, reduce stresul oxidativ, previne moartea celulelor si sprijina inmultirea lor.

Prin urmare, consumul de 1000 mg de taurina combinata cu vitamina C este foarte benefic in caz de suprasolicitare, oboseala sau stres.

Adaugati acest supliment la dieta dvs., iar in numai 15 zile taurina si vitamina C vor  contribui la restabilirea fortei si energiei, pe care organismul le-a epuizat din cauza unei perioade de stres si oboseala.

Prospect Taurina-Vitamina C

Mod de administrare: 2 capsule pe zi.

Mod de prezentare: flacon de 90 de capsule.

Ingrediente

Pentru o capsula

Taurina

500 mg

Vitamina C

20 mg

Agent anti-aglutinant: stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu

 

Ambalaj capsula - gelatină, dioxid de titan (încețoșare)

 

 

Fara OGM si fara gluten. 

Notă 
05/29/2017

taurina 1 gram

enegie pentru o zi intreaga.
este bun

Spune-ne părerea ta!

Spune-ne părerea ta!

Taurina cu Vitamina C, 90 capsule, 500 mg

Taurina cu Vitamina C, 90 capsule, 500 mg

Beneficii Taurina cu Vitamina C: previne si reduce oboseala, intareste sistemul natural de aparare, reprezinta o sursa importanta de energie.

Mergi