Opti'bruleur 60-200 capsule Mărește

Opti'bruleur 60-200 capsule

46,00 lei

Produs nou

Beneficii Opti'Brûleur: arzator de grasimi, arde grasimile si le transforma in energie, aliat ideal in cure de slabire, eficient in pierderea in greutate.

Mai multe detalii

Optiuni Valabile:

  • 60 Capsule
  • 200 Capsule

Opti'bruleur 60-200 capsule

Opti'Brûleur este un supliment alimentar pe baza de plante cu beneficii complementare si se utilizeaza datorita actiunii sale asupra grasimilor.

Beneficii Opti'Brûleur:

- arzator de grasimi;

- arde grasimile si le transforma in energie;

- aliat ideal in cure de slabire;

- eficient in pierderea in greutate.

Complexul de plante Opti’Brûleur sprijina defalcarea grasimilor pentru a obtine rezultatele dorite privind greutatea corporala. Ingredientele principale ale acestui supliment care promoveaza pierderea in greutate sunt guarana, nopal si complexul Sinetrol® brevetat.

Sinetrol® are un continut bogat de polifenoli, substante cu puternice proprietati antioxidante. Acest complex este format din extract de guarana si citrice precum portocale dulci, grapefruit sau orange sanguine - "portocale de sange".

Polifenolii actioneaza direct asupra depozitelor de grasimi, acizii grasi sunt eliberati in sange, iar organismul ii utilizeaza drept "combustibil" in producerea de energie.

Pe complexul Sinetrol® s-au efectuat doua studii, iar rezultatele au inregistrat o scadere medie cu 22,36% a greutatii corporale in doar 12 saptamani.

Formula este completata de nopal si wakame, doua elemente cunoscute si recomandate a fi utilizate in cure de slabire. De asemenea, acest supliment contine guarana si cicoare, plante populare pentru a promova pierderea in greutate. Guarana este cunoscuta si pentru energia pe care o ofera organismului, limitand astfel starile de oboseala.

Suplimentul nostru Opti’Brûleur actioneaza direct asupra grasimilor si elimina excesul de greutate, datorita sinergiei plantelor pe care le are in compozitie.

Prospect Opti'bruleur

Mod de administrare: 5 capsule pe zi. Se iau 3 capsule dimineata si 2 capsule la pranz.

Mod de prezentare: flacon a cate 60 de capsule sau 200 de capsule.

Recomandari:

Combinati suplimentul cu sport: exercitii fizice, bicicleta, alergat sau pur si simplu mers pe jos in fiecare zi cel putin 30 de minute.

Pentru a mentine rezultatele pe termen lung este necesar sa aveti un regim alimentar echilibrat, variat, moderat si un stil de viata sanatos.

Contraindicatii: Nu este recomandat copiilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza si persoanelor care urmeaza un tratament anti-hipertensiv.

Ingrediente

Pentru o capsula

Sinetrol de Fytexia (amestec de extract de fructe de portocale roșii, portocale dulci, grapefruit și semințe de guarana)

180 mg

Nopal - frunze (Opuntia ficus-indica)

50 mg

Extract din frunze de wakame cu continut de 10% fucoxanthin

37,5 mg

Din care fucoxanthin

3,75 mg

Extract din fructe de guarana cu continut de 9% cafeină

30 mg

Inulină de cicoare

5 mg

Agent anti-aglutinant: stearat de magneziu vegetal

 

Ambalaj capsula - gelatină din clorofila naturală

 

 

Fara OGM si fara gluten.

Spune-ne părerea ta!

Opti'bruleur 60-200 capsule

Opti'bruleur 60-200 capsule

Beneficii Opti'Brûleur: arzator de grasimi, arde grasimile si le transforma in energie, aliat ideal in cure de slabire, eficient in pierderea in greutate.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi