Nou Pret redus!
L-Proline 500 mg 100 Capsule, pret, prospect, beneficii, efecte Mărește

L-Proline 500 mg 100 Capsule

L-prolina este un aminoacid cu un rol important ca fundament in sintetizarea colagenului. L-Prolina poate servi la asigurarea suportului structural si la imbunatatirea sanatatii articulatiilor si impotriva ridurilor.

Mai multe detalii


Pret: 45,00 lei Pret: 55,00 lei Pret: -10,00 lei

Produs nou

Aliness-L-Proline

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

L-Proline 500 mg 100 Capsule

L-prolina este unul dintre cei 20 de aminoacizi care sunt folositi pentru sintetizarea proteinelor de catre corpul uman. Acest aminoacid este codat in codul genetic uman cu codonii CCA, CCC, CCG si CCU. L-prolina este singurul aminoacid proteinogenic care este o amina secundara, ceea ce inseamna ca azotul sau de amina este legat de doua grupari alchil. Practic toate proteinele din corpul uman contin L-prolina, iar singurii aminoacizi care sunt mai abundenti sunt alanina si glutamina. L-prolina este deosebit de importanta in productia de colagen, care este o componenta primara in piele, cartilaj si os.

L-prolina este un aminoacid cu un rol important ca fundament in sintetizarea colagenului.
Colagenul este principala proteina structurala care se regaseste in tesuturile conjunctive. L-Prolina poate servi la asigurarea suportului structural si la imbunatatirea sanatatii articulatiilor.
Acest produs contine L-prolina in forma libera pentru a asigura o absorbtie si asimilare optime. Produsul poate fi consumat de vegetarieni.
Semne cu care ai nevoie de L-Proline

Unele afectiuni, cum ar fi o dieta cu continut scazut de proteine, leziuni cronice si boli va pot impiedica sa fabricati cantitati adecvate de L-prolina. Sportivii de rezistenta pot beneficia, de asemenea, de suplimente L-proline, in special alergatorii de lunga distanta. Semnele specifice ale pielii care pot indica o deficienta de L-prolina includ ridurile si plagile care se vindeca lent. Disconfortul articular cronic din cauza cartilajului degenerare este, de asemenea, un semn ca puteti beneficia de L-prolina.
Mod de administrare:
Se administreaza ca supliment alimentar pentru adulti, o (1) capsula vegetala pe zi cu suc sau apa, intre mese.

Compozitie:
Cantitatea per capsula:
L-Prolina 500 mg.

Mod de prezentare:
100 capsule

Forma Capsule
Pentru Unisex
Utilizat pentru Sistemul muscular
Tip administrare Cale orala
Tip ambalaj Flacon
Set Nu
Beneficii Absorbtie rapida
Proprietati 100% NATURAL
Cantitate 100
Tip produs supliment alimentar
Ingrediente principale L-Proline
Forma/Textura Capsule
Numar bucati/set 100

Spune-ne părerea ta!

L-Proline 500 mg 100 Capsule

L-Proline 500 mg 100 Capsule

L-prolina este un aminoacid cu un rol important ca fundament in sintetizarea colagenului. L-Prolina poate servi la asigurarea suportului structural si la imbunatatirea sanatatii articulatiilor si impotriva ridurilor.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Mergi