Promotie!
L-Leucina pudra 213 grame Mărește

Pure Nutrition USA L-Leucina pudra 213 grame

Leucina este un aminoacid cu catenă ramificată (BCAA). Celelalte două BCAA sunt valină și izoleucină, leucina fiind cea mai promițătoare dintre cele trei, când este utilizată ca supliment de culturism.

Mai multe detalii


Pret: 49,00 lei Pret: 104,00 lei Pret: -55,00 lei

Produs nou

PN6528

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

L-Leucina pudra 213 grame

Leucina este un aminoacid care este folosit de organism în principal pentru a construi mușchii și a furniza energie. Este folosit pe scară largă pentru a îmbunătăți puterea în timpul exercițiilor fizice și de recuperare musculară, ceea ce îl face un supliment popular printre sportivi și membri ai sălii de sport. Cu toate acestea, supraconsumarea leucinei face mai mult rău decât bine. Continuați să citiți pentru a afla beneficiile pentru sănătate și efectele secundare ale leucinei.

Ce este Leucina?

Leucina este un aminoacid care este luat regulat ca supliment. Este esențial pentru organism, ceea ce înseamnă că nu poate fi produs și este necesar pentru a supraviețui. Prin urmare, leucina trebuie furnizată prin consumul de alimente sau suplimente.

Leucina este un aminoacid cu catenă ramificată (BCAA). Celelalte două BCAA sunt valină și izoleucină, leucina fiind cea mai promițătoare dintre cele trei, când este utilizată ca supliment de culturism.

Leucina crește producția de energie și de proteine ​​(prin urmare, musculare), ceea ce reprezintă o indicație clară a utilizării sale ca supliment de culturism.

Similar cu mulți alți aminoacizi, leucina se găsește în multe alimente bogate în proteine. Exemplele includ: carne (cum ar fi pește, pui și curcan), produse lactate (cum ar fi iaurt și brânză) și soia. Alte alimente precum ouăle, nucile, semințele și fructele conțin, de asemenea, leucină, dar într-o măsură mai mică.

 Leucina este folosită pentru creșterea producției de energie

Pentru primele 45 de minute, suplimentarea cu leucină mărește producția de energie, dar după aceea produce o scădere a energiei (cel mai probabil datorită restrângerii distrugerii cu piruvat).

Leucina mărește energia

Degradarea cu leucină produce două molecule care sunt utilizate pentru a obține energie: acetil-CoA și acetoacetat.

La șobolani, leucina servește, de asemenea, ca precursor al diferitelor grăsimi (acizi grași, grăsimi neaponificabile și steroli) care ulterior sunt defalcate pentru a produce energie.

Postul duce la creșterea nivelului de leucină din sânge și la creșterea activității enzimelor care transformă leucina în corpuri cetone și utilizate pentru energie.

Pacienții cu deficiențe în moleculă care descompun leucina în acetil-CoA și acetoacetat (3-hidroxi-3-metilglutaril-CoA-lază) dezvoltă acidoză (scăderea pH-ului sanguin) și hipoglicemie (scăderea glicemiei).

Pe de altă parte, la șobolani, leucina crește nivelul de insulină din sânge, ceea ce determină absorbția glucozei de către celule și, în final, producția de energie. Împreună, leucina și glucoza au indus o creștere de 4,5 ori a insulinei (față de 2,4 ori de glucoză). Prin urmare, leucina joacă un rol-cheie în menținerea nivelurilor de glucoză și producerea energiei.

Suplimentarea cu leucină îmbunătățește mușchii

Leucina îmbunătățește recuperarea musculară

Exercitarea duce la defalcarea în aminoacizi cu catenă ramificată (BCAA), în special în mușchi.

BCAA ajută la sinteza proteinelor și previne degradarea proteinelor, ceea ce, la rândul său, ajută la prevenirea oboselii musculare și a durerii.

Într-un studiu (DB-RCT) de 30 de adulți sănătoși, exercițiile de squat cauzează oboseală musculară și durere. Cei care au primit suplimente de BCAA au avut mai putin durere in zilele urmatoare, in timp ce cei care nu au primit suplimente au aratat perioade prelungite de durere.

Oboseala musculară după efort fizic a scăzut și cu suplimentarea BCAA.

De asemenea, studiile efectuate pe animale au arătat că tratamentul cu leucină a crescut două căi de construcție a mușchilor la șobolani (AKT cu 98% și mTOR cu 49%):

În plus, același studiu a arătat, de asemenea, că suplimentarea cu leucină a redus defalcarea proteinelor musculare.

Leucina scade pierderea musculara

Similar cu modul în care leucina mărește recuperarea musculară, leucina reduce și pierderea musculară la pacienții bolnavi.

În studiile pe șobolani cu cașexie de cancer (o boală cu pierdere musculară grea), suplimentarea cu leucină a crescut masa musculară (cu 23% în gastrocnemius și cu 22% în partea anterioară a tibialului).

Leucina a crescut de asemenea concentrația totală de aminoacizi în sânge, ceea ce este benefic în crearea mai multor proteine ​​și a mușchiului.

La pacienții cu arsuri, traume sau sepsis (infecție în țesuturi), suplimentarea aminoacizilor cu catenă ramificată (BCAA), care include leucina și alți doi aminoacizi, a scăzut rata de mișcare a mușchilor.

În plus, atunci când oamenii în vârstă, ei suferă sarcopenie, un declin natural de mușchi și o creștere a grăsimilor. Aceasta conduce la un risc crescut de accidentare și de invaliditate [R].

La adulții tineri, atât dozele mari cât și cele scăzute de suplimente de leucină au fost capabile să crească sinteza proteinelor.

Cu toate acestea, la pacienții vârstnici, numai cei cărora li se administrează suplimente cu conținut ridicat au crescut sinteza proteinelor (cu 47%).

În studiile la animale, suplimentarea cu L-leucină a redus degradarea musculară cu 16% (prin calea AMPK).

De ce sa aveti incredere in L-Leucina din Nutritia Pura?

Nu a fost adăugat niciun OMG

Stimulează creșterea musculară

Creșter producția de glutamină

Potrivit pentru vegani

Are un certificat de calitate GMP

Prospect L-Leucine

Mod administrare: cate 1 doza pe zi.

Doza: 5 grame

Portii: 40

 

Spune-ne părerea ta!

Pure Nutrition USA L-Leucina pudra 213 grame

Pure Nutrition USA L-Leucina pudra 213 grame

Leucina este un aminoacid cu catenă ramificată (BCAA). Celelalte două BCAA sunt valină și izoleucină, leucina fiind cea mai promițătoare dintre cele trei, când este utilizată ca supliment de culturism.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Pure Nutrition USA L-Leucina pudra 213 grame

Pure Nutrition USA L-Leucina pudra 213 grame

lei44.95 in_stock! Leucina este un aminoacid cu catenă ramificată (BCAA). Celelalte două BCAA sunt valină și izoleucină, leucina fiind cea mai promițătoare dintre cele trei, când este utilizată ca supliment de culturism. Pure Nutrition USA
Mergi