Pret redus!
Extract de broccoli cu sulforafan - 60 capsule Vegan Mărește

Vitabay Extract de broccoli cu sulforafan - 60 capsule Vegan

Broccoli este bogat în minerale și oligoelemente precum potasiu, calciu, magneziu, sodiu, fosfor, zinc și fier. Sulforafanul s-a dovedit a avea proprietăți de protecție a celulelor și antioxidanți. Această substanță vegetală poate avea efecte antiinflamatorii, detoxifiante și de stimulare a imunității.

Mai multe detalii


Pret: 119,00 lei Pret: 135,00 lei Pret: -16,00 lei

Produs nou

VB1815

Optiuni Valabile:

Extract broccoli cu sulforafan, 60 Capsule

Un miracol verde

Proprietățile si beneficiile suplimentului alimentar:

    60 capsule vegane

    Fără tehnologie genetică

    Micronizat și activat

    furnizează sulforafan 10%

    conține DIM 100 mg

    minerale esențiale și oligoelemente

    Bomba cu vitamine

    Capsule fabricate din fibre vegetale

Broccoli este o plantă vegetală legată de conopidă și provine din familia cruciferelor. Broccoli (de asemenea, firimituri, sparanghel, conopidă de iarnă sau varză) este bogat în minerale și oligoelemente precum potasiu, calciu, magneziu, sodiu. Fosfor, zinc și fier. Leguma de varză oferă, de asemenea, vitamine importante, cum ar fi B1, B2, B6, C, E și beta-caroten (precursor al vitaminei A). Extractul de broccoli din Vitabay conține fitochimice, cum ar fi diindolilmetanul (DIM) și sulforafanul. Sulforafanul aparține familiei de ulei de muștar și influențează gustul în legume precum broccoli. De regulă, uleiurile de muștar sunt conținute într-un stadiu preliminar inactiv în legume. Diindolilmetanul este, de asemenea, o substanță vegetală secundară, care poate fi găsită în principal în legume.

Radicalii liberi sunt molecule agresive care pot deteriora organismul prin accelerarea îmbătrânirii celulelor, iar sulforafanul neutralizează indirect radicalii liberi prin activarea anumitor enzime. Reacția la aceasta este că în organism există mecanisme eficiente de apărare a antioxidanților. Sulforafanul s-a dovedit a avea proprietăți de protecție a celulelor și antioxidanți. Această substanță vegetală poate avea efecte antiinflamatorii, detoxifiante și de stimulare a imunității. Prin proprietățile sale antioxidante, uleiul de muștar este capabil să încetinească procesul de îmbătrânire.

Mod de administrare: 2 capsule zilnic și se consumă cu suficient lichid.

 Nutrition Facts

Brocoli extract

1000 mg

10% Sulforaphan

Sulfarofan

100 mg

 

Bogăția broccoli este greu de învins!

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruUnisex
Utilizat pentruSistemul imunitar
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate60
Ingrediente principaleBroccoli Extract

Spune-ne părerea ta!

Vitabay Extract de broccoli cu sulforafan - 60 capsule Vegan

Vitabay Extract de broccoli cu sulforafan - 60 capsule Vegan

Broccoli este bogat în minerale și oligoelemente precum potasiu, calciu, magneziu, sodiu, fosfor, zinc și fier. Sulforafanul s-a dovedit a avea proprietăți de protecție a celulelor și antioxidanți. Această substanță vegetală poate avea efecte antiinflamatorii, detoxifiante și de stimulare a imunității.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Vitabay Extract de broccoli cu sulforafan - 60 capsule Vegan

Vitabay Extract de broccoli cu sulforafan - 60 capsule Vegan

lei109.17 in_stock! Broccoli este bogat în minerale și oligoelemente precum potasiu, calciu, magneziu, sodiu, fosfor, zinc și fier. Sulforafanul s-a dovedit a avea proprietăți de protecție a celulelor și antioxidanți. Această substanță vegetală poate avea efecte antiinflamatorii, detoxifiante și de stimulare a imunității. Vitabay
Mergi