Usturoi extract (inodor) 500mg 120 Capsule moi

Beneficii Usturoi: reduce colesterolul total (dar crește nivelul colesterolului HDL de bună calitate), produce mai multe celule "ucigătoare naturale" din sânge, care vor aborda infecțiile și tumorile, reduce tensiunea arterială, reduce riscul de formare a cheagurilor de sânge (care sunt responsabile pentru cele mai multe atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale)

Mai multe detalii


Pret: 79,00 lei Pret: 112,00 lei Pret: -33,00 lei

Produs nou

Biovea-1155

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

GARLIC (Odorless) 500mg 120 Softgels

Usturoi extract (inodor) 500mg 120 Capsule moi

Susține și menține bunăstarea sistemului cardiovascular!

Beneficii Usturoi:

• Reduce colesterolul total (dar crește nivelul colesterolului HDL de bună calitate)

• Produce mai multe celule "ucigătoare naturale" din sânge, care vor aborda infecțiile și tumorile

• Reduce tensiunea arterială

• Reduce riscul de formare a cheagurilor de sânge (care sunt responsabile pentru cele mai multe atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale)

• Distruge infecția care provoacă viruși și bacterii

• Ajută la reglarea funcției stomacului

• Îmbunătățește circulația sângelui

Ce este usturoiul?

Usturoiul este o specie în familia cepei. Printre rudele apropiate se numără ceapa și prazul. Usturoiul a fost folosit în istoria înregistrată atât pentru scopuri culinare, cât și pentru scopuri medicinale. Usturoiul a fost folosit în multe culturi timp de mii de ani, datând cel puțin până în momentul în care au fost construite piramidele egiptene. Usturoiul este susținut că ajută la prevenirea bolilor de inimă incluzând ateroscleroza, colesterolul ridicat și tensiunea arterială ridicată.

Ce studii științifice oferă dovezi care să susțină beneficiile usturoiului?

Un studiu efectuat de Silagy și Neil (1994) a arătat că suplimentele de usturoi au un rol important în tratamentul colesterolului ridicat. În general, o reducere cu 12% a colesterolului total a fost prezentată pe un placebo și că această reducere a fost evidentă în mod normal după numai 4 săptămâni de tratament și a fost considerată probabil să persiste atât timp cât studiul era în curs de desfășurare. Cel mai mare studiu efectuat până în prezent a fost efectuat în Germania, unde 261 de pacienți din 30 de practici generale au primit fie comprimate de praf de usturoi, fie un placebo. După o perioadă de tratament de 12 săptămâni, nivelurile de colesterol au scăzut cu 12% în grupul tratat cu usturoi, iar trigliceridele au scăzut cu 17% comparativ cu grupul tratat cu placebo. Studiile (Dr. D Sooranna, dna J Hirani și Dr I Das, Spitalul Chelsea

Spune-ne părerea ta!

Usturoi extract (inodor) 500mg 120 Capsule moi

Usturoi extract (inodor) 500mg 120 Capsule moi

Beneficii Usturoi: reduce colesterolul total (dar crește nivelul colesterolului HDL de bună calitate), produce mai multe celule "ucigătoare naturale" din sânge, care vor aborda infecțiile și tumorile, reduce tensiunea arterială, reduce riscul de formare a cheagurilor de sânge (care sunt responsabile pentru cele mai multe atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale)

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi