Pastrati articulatiile sanatoase cu ulei de Krill Oil

Pastrati articulatiile sanatoase cu ulei de Krill Oil

Pastrati articulatiile sanatoase cu ulei de Krill Oil

Mentinerea articulatiilor sanatoase este critica pentru corpurile noastre, care lucreaza din greu si niciodata nu e prea devreme (sau prea tarziu) pentru a incepe.

Pentru a pastra articulatiile sanatoase, trebuie sa va asigurati ca dieta este bogata in substante nutritive si suplimente benefice. Krill Oil este un mare plus fata de dieta ta, deoarece ofera anti-inflamatoare, precum si alte beneficii.

Lupta cu inflamatia.

Inflamarea poate duce la deteriorarea cartilajului si a tesutului la nivelul articulatiilor. Acest lucru duce la durere si rigiditate. Acizii grasi Omega-3, cum ar fi cele gasite in ulei de krill, poate contribui la sustinerea unui raspuns sanatos impotriva inflamatiei si sustinerea flexibilitatii. Un studiu publicat in Journal of the American College of Nutrition efectuat pe un numar de 90 de pacienti cu artrita. Aceasta a constatat ca, dupa numai 7 zile, cei care au luat ulei de krill au inregistrat o scadere de 19,3 procente asupra inflamatiei, declin durere de 29 la suta, declin rigiditate de 20 la suta, si functia articulara imbunatatita cu 23 la suta.

Reduce simptomele de artrita.

Cele mai multe studii clinice care examineaza omega-3, suplimente de acizi grasi pentru artrita s-au concentrat asupra artritei reumatoide (RA). Un studiu sugereaza ca persoanele cu RA care consuma omega-3 pot fi in masura sa reduca doza de medicamente non-antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) . De asemenea, studiile sugereaza ca dietele bogate in acizi grasi omega-3 pot ajuta persoanele cu osteoartrita. O analiza a 17 studii clinice randomizate, controlate, sugereaza ca acizii grasi omega-3, impreuna cu terapiile conventionale, cum ar fi AINS, pot ajuta la ameliorarea durerii articulare asociate cu aceste conditii.

Este adevarat: niciodata nu esti prea tanar (sau prea in varsta) pentru a incepe hranirea articulatiilor cu nutrienti si suplimente de calitate!