Referinta: Foligain-5003

Marca: Foligain

FOLIGAIN MINOXIDIL 2%, Regenerarea parului pentru femei tratament, 3 luni

0 1 2 3 4 3 Pareri 

FOLIGAIN MINOXIDIL 2% Tratament pentru regenerarea parului pentru femei, Eficient si Ultra Pur 2% Minoxidil Tratament Regenerare par cu rezultate clinice dovedite, recomandat pentru femei, 3 luni tratament. Dovedit clinic pentru a ajuta parul sa creasca din nou. Regenereaza cresterea parului rezistent si plin de viata. Reactiveaza foliculii pilosi pentru...

Pret: Pret 144,00 lei Pret de baza 259,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: OstroVit-GlucosamineMSM

Marca: OstroVit

Glucosamine + MSM + Chondroitin 90 Tablete (Glucozamina, Articulatii, incheieturi, ligamente sanatoase)

0 1 2 3 4 3 Pareri 

Beneficii Glucosamine + MSM + Chondroitin: trei compusi de sustinere in comun, intr-o formula cu potenta ridicata, sustin tesuturile si cartilajele sanatoase, sustin confortul articulatiei, libertatea de rigiditate si usurinta de miscare, sustin mobilitatea, amelioreaza durerea, reduce inflamatia.

Pret: Pret 44,90 lei Pret de baza 55,90 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: Nutrisan-Krill60

Marca: Nutrisan

Krill Oil 60 Capsule moi, Ulei pur de Krill - Omega 3

0 1 2 3 4 3 Pareri 

Nutrisan Krill Oil - Ulei de Krill Omega 3. Ameliorator colesterol rau si trigliceride marite. Ulei de Krill Oil este de 48 de ori mai puternic decat Omega 3. Scade Colesterolul Total si Colesterolul Rau - LDL, creste Colesterolul Bun - HDL. Vezi oferta: Nutrisan Krill Oil 180+15 capsule CADOU Vezi oferta: Neptune Krill Oil 360+30 capsule CADOU Vezi...

Pret: Pret 95,00 lei Pret de baza 135,00 lei
Vezi produs
In stoc

Referinta: ITEM-RE-005571

Marca: Swanson

Swanson Berberine hcl 400 Mg 60 capsule, Diabet, Colesterol, Imunitate

0 1 2 3 4 2 Pareri 

Benefecii Berberina: creste imunitatea si ajuta in caz de infectii cauzate de bacterii si fungi, sprijina sanatatea gastrointestinala, protejeaza inima, ajuta la reglarea nivelurilor de colesterol, sprijina sanatatea impotriva gutei, este un anti-depresiv, imbunatateste echilibrul zaharului din sange, sprijina nivelurile sanatoase ale glicemiei (intr-o...

Pret: Pret 95,90 lei Pret de baza 117,90 lei
Vezi produs
Stoc epuizat
Toate produsele din topul vanzarilor
  • -11,00 lei
Swanson Grape Seed Green Tea & Pine Bark, 60 Capsule (Scoarta de pin, ceai verde, extract de seminte de struguri) BENEFICII Grap
  • Swanson Grape Seed Green Tea & Pine Bark, 60 Capsule (Scoarta de pin, ceai verde, extract de seminte de struguri) BENEFICII Grap
  • Swanson Grape Seed Green Tea & Pine Bark, 60 Capsule (Scoarta de pin, ceai verde, extract de seminte de struguri) BENEFICII Grap

Swanson Grape Seed Green Tea & Pine Bark, 60 Capsule (Scoarta de pin, ceai verde, extract de seminte de struguri)

Swanson-GrapeTeaPine60

BENEFICII Grape Seed: sprijin antioxidant pentru a neutraliza radicalii liberi, o combinatie puternica de plante pentru o stare de bine totala a organismului, promoveaza sanatatea cardiovasculara, mentine sanatatea sistemului imunitar.

► Se accepta plata in rate cu cardul
► Livrare rapida la easybox
50,00 lei
Pret: 39,00 lei Economiseste 11,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

  Plata in siguranta

In sistem ramburs sau cu cardul

  Produse de calitate

Produse premium si livrare rapida

  Livrare Rapida

In 24-48 ore de la comanda plasata online

Descriere

BENEFICII

-          sprijin antioxidant pentru a neutraliza radicalii liberi

-          o combinatie puternica de plante pentru o stare de bine totala a organismului

-          promoveaza sanatatea cardiovasculara

-          mentine sanatatea sistemului imunitar

 

Ceaiul verde si bolile de inima

Bolile de inima sunt inca principala cauza de deces in Statele Unite. De interes, doua studii mari din Japonia au evaluat riscurile bolilor de inima si consumul de ceai. Ambele studii au constatat o scadere a riscului de deces din cauza bolilor de inima in cazul unui consum moderat de ceai. O meta-analiza chineza de mari dimensiuni care include subiecti din America de Nord, Asia si Europa a constatat ca pentru fiecare ceasca de ceai pe zi, riscul de boli de inima a fost redus cu 3%. Atunci cand a fost evaluat in functie de sex, barbatii care au consumat mai mult de o ceasca de ceai verde pe zi si-au redus mortalitatea cauzata de bolile de inima cu 24%, in timp ce femeile au avut reduceri de aproximativ 14%. Avand in vedere siguranta consumului de ceai verde ca bautura, autorii au recomandat includerea ceaiului verde pentru a reduce riscurile de boli de inima.

Ceaiul verde si sanatatea mintala

Polifenolii din ceaiul verde probabil ca joaca, de asemenea, un rol in sanatatea mintala. Desi sunt inca oarecum controversate, datele sugereaza ca consumul de ceai reduce riscul de depresie. O analiza recenta care a explorat date corelationale a constatat ca pentru fiecare trei cesti de ceai consumate pe zi, riscul de depresie a scazut cu 37%. Desi sunt necesare studii de interventie directa, datele actuale sugereaza in continuare ca ceaiul poate imbunatati starea de spirit.

Dincolo de starea de spirit, ceaiul poate fi util si pentru protejarea impotriva riscurilor de declin cognitiv, dementa si boala Alzheimer. Mai multe studii pe animale au constatat ca ceaiul prezinta proprietati de protectie a sanatatii celulelor cerebrale. Datele sunt suficient de puternice pentru ca un studiu sa afirme ca "ceaiul verde suprima imbatranirea creierului". Un studiu doza-raspuns al datelor publicate a constatat ca, pentru fiecare ceasca de ceai verde consumata pe zi, riscul de dementa a fost redus cu 6%.

 

Extract de seminte de struguri si diabet

Studiile pe animale sugereaza ca extractul de seminte de struguri poate proteja impotriva unora dintre efectele pe termen lung asupra sanatatii asociate cu diabetul. In timp, pe masura ce diabetul progreseaza, nivelul de zahar din sange creste. Nivelul ridicat al zaharului din sange duce la glicatie, un tip de deteriorare a tesuturilor care poate perturba functia acestora. Extractul de seminte de struguri pare sa ajute la protejarea nervilor, a vaselor de sange si a rinichilor de aceasta deteriorare. In plus, extractul de seminte de struguri a aratat un potential de protectie si pentru ficat.

Extractul din seminte de struguri si bolile de inima

La fel ca in cazul ceaiului verde, primele date sugereaza, de asemenea, beneficiile potentiale ale extractului de seminte de struguri pentru protejarea sanatatii inimii. Antioxidantii care se gasesc in semintele de struguri par a fi capabili sa protejeze celulele cardiace de deteriorarea radicalilor liberi si sa blocheze oxidarea colesterolului. Colesterolul este un factor de risc mult mai mare pentru bolile de inima atunci cand se oxideaza si se deterioreaza. Studiile pe animale sugereaza, de asemenea, ca poate reduce acumularea de placi in artere, o cauza principala a bolilor de inima.

Prin imbunatatirea sanatatii arterelor, extractul de seminte de struguri poate, de asemenea, sa imbunatateasca tensiunea arteriala prin imbunatatirea flexibilitatii vaselor de sange.  Studiile efectuate pe oameni par sa confirme aceste beneficii.  De exemplu, un studiu efectuat pe adulti japonezi cu hipertensiune arteriala in stadiu incipient a constatat ca extractul de seminte de struguri a redus tensiunea arteriala sistolica cu 13 puncte cu 3 luni de administrare de suplimente. In cadrul unui alt studiu efectuat pe pacienti care se luptau cu obezitatea, suplimentarea cu extract de seminte de struguri, combinata cu o dieta cu restrictii calorice, a redus factorii de risc de boli cardiace si grasimea abdominala.

 

Extract de scoarta de pin si artrita

Un studiu efectuat pe pacienti care sufereau de dureri artritice la genunchi a constatat ca extractul de scoarta de pin a fost eficient. Extractul de scoarta de pin a imbunatatit in mod semnificativ abilitatile individului de a efectua activitatile zilnice, reducand in acelasi timp rigiditatea si durerea. Scorurile de durere au aratat o reducere de aproximativ o treime in medie cu suplimentarea cu scoarta de pin pe parcursul a 14 saptamani.

Un studiu separat privind artrita a combinat extractul de scoarta de pin cu alge rosii bogate in minerale si a comparat efectele suplimentarii cu cele ale glucozaminei. Combinatia de scoarta de pin a fost mai performanta decat glucozamina in ceea ce priveste reducerea durerii si imbunatatirea functiei fizice.

 

Extractul de scoarta de pin si bolile de inima

Asa cum era de asteptat, similar cu alte plante bogate in polifenoli, extractul de scoarta de pin pare sa aiba beneficii pentru sanatatea inimii. Un studiu la femeile aflate la menopauza a constatat ca suplimentarea cu extract de scoarta de pin a imbunatatit majoritatea simptomelor menopauzei. In plus, extractul a redus doi markeri inflamatori puternic corelati cu bolile de inima, proteina C reactiva si homocisteina, cu 60% si, respectiv, 43%.

La pacientii cu afectiuni cardiace stabilite, s-a constatat ca extractul de scoarta de pin a imbunatatit functia endoteliala - functionarea mucoasei din interiorul vaselor de sange si a inimii - legata de tensiunea arteriala si de formarea cheagurilor de sange. Efectele pareau sa se datoreze proprietatilor antioxidante ale scoartei de pin.

 

PROSPECT

Ingrediente active/capsula

Seminte de struguri (Vitis vinifera) 125 mg *,

Ceai verde 125 mg *Cortea de pin (Pinus strobus) 125 mg *,

*Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita.

Alte ingrediente: Gelatina, celuloza microcristalina (fibra vegetala), palmitat de calciu, silice,

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, luati o capsula pe zi cu apa.

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

Detalii ale produsului
Swanson-GrapeTeaPine60
Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filtru:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
10 alte produse in aceeasi categorie:

Referinta: Vegavero-Maitake60caps

Marca: Vegavero

Vegavero Organic Maitake500 mg, 60 Capsule

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Maitake (Grifola Frondosa) provine din culturi ecologice din China, unde s-a născut traditia ciupercilor medicinale si unde acestea sunt cultivate de secole. Am ales un Maitake cultivat organic, care este atât nemodificat genetic, cât si lipsit de pesticide si alti contaminanti. Acest lucru este deosebit de important pentru ciuperci, deoarece acestea...

Pret: Pret 133,00 lei Pret de baza 150,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: Swanson-Fenugreek1220mg90

Marca: Swanson

Swanson Fenugreek Seed, 610 mg - 90 Capsule

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Beneficii Fenugreek (Schinduf) : sursa bogata de nutrienti, sustine procesele metabolice sanatoase, reduce senzatia de oboseala si extenuare, creste energia, are importante proprietati antiimflamatorii, sprijina digestia, protejeaza mucoasa gastrica, amelioreaza simptomele refluxului gastric, ajuta la reglarea nivelului colesterolului si glucozei din...

Pret: Pret 36,92 lei Pret de baza 50,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: Vegavero-ArtichokeRadish90caps

Marca: Vegavero

Vegavero Artichocke + Black Radish, 90 Capsule (Anghinare si Ridiche neagra)

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Beneficii: imbuntateste sanatatea inimii, regleaza tensiunea arteriala, imbunatateste sanatatea ficatului, ajuta in caz de flatulenta, balonare sau diaree, ajuta in caz de mahmureala, suport metabolic, sursa naturala de flavonoide.

Pret: Pret 98,00 lei Pret de baza 120,00 lei
Vezi produs
Ultimele produse in stoc

Referinta: Biovea-12340

Marca: Biovea

Biovea Anghinare - Artichoke extract 600mg 90 pastile

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Beneficii Anghinare: imbuntateste sanatatea inimii, regleaza tensiunea arteriala, imbunatateste sanatatea ficatului, ajuta in caz de flatulenta, balonare sau diaree, ajuta in caz de mahmureala, suport metabolic, sursa naturala de flavonoide

Pret: Pret 119,00 lei Pret de baza 155,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: Nutrisan-Krill180

Marca: Nutrisan

Krill Oil 180 + 30 Capsule Cadou, Ulei de Krill Oil Omega 3

0 1 2 3 4 2 Pareri 

Nutrisan Krill Oil - Ulei de Krill Omega 3. Ameliorator colesterol rau si trigliceride marite. Ulei de Krill Oil este de 48 de ori mai puternic decat Omega 3. Scade Colesterolul Total si Colesterolul Rau - LDL, creste Colesterolul Bun - HDL. Vezi oferta: Nutrisan Krill Oil 60 Capsule Vezi oferta: Nutrisan Krill Oil 360+30 capsule CADOU Vezi oferta:...

Pret: Pret 269,00 lei Pret de baza 330,00 lei
Vezi produs
In stoc

Referinta: RawPowders-Seleniu

Marca: Raw Powders

Raw Powders Seleniu (Selenometionina) 200mcg 60 Capsule

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Beneficii Seleniu: antioxidant ce inhiba radicalii liberi, repara celulele deteriorate si ADN, detoxifica celulele nocive, scade colesterolul LDL si riscul de boala ale inimii, regleaza tensiunea arteriala, reduce simptomele asociate cu astmul, creste imunitatea organismului, amelioreaza arsurile.

Pret: Pret 39,00 lei Pret de baza 53,00 lei
Vezi produs
Ultimele produse in stoc

Referinta: Biovea-4390

Marca: Biovea

Biovea L-Arginina / L-Ornitina (750mg) 100 Capsule

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Beneficii L-Arginina si L-Ornitina: ajută la promovarea ameliorarii optime a rănilor, facilitează creșterea masei musculare în timp ce limitează stocarea grăsimilor, ajută la menținerea nivelului sănătos de colesterol, promotor al sănătății cardiovasculare.

Pret: Pret 99,00 lei Pret de baza 135,00 lei
Vezi produs
Ultimele produse in stoc
> <div itemscope itemtype="http://schema.org/Breadcrumb"><a href="https://krilloil.ro/16-circulatie-sanguina" itemprop="url" title="Circulatie"><span itemprop="title">Circulatie</span></a></div> > <div itemscope itemtype="http://schema.org/Breadcrumb"><span itemprop="name">Swanson Grape Seed Green Tea & Pine Bark, 60 Capsule (Scoarta de pin, ceai verde, extract de seminte de struguri)</span></div>

Swanson Grape Seed Green Tea & Pine Bark, 60 Capsule (Scoarta de pin, ceai verde, extract de seminte de struguri)

lei35.78 in_stock! BENEFICII Grape Seed:  sprijin antioxidant pentru a neutraliza radicalii liberi , o combinatie puternica de plante pentru o stare de bine totala a organismului , promoveaza sanatatea cardiovasculara , mentine sanatatea sistemului imunitar. Swanson
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Referinta: Swanson-Ashwagandha450

Marca: Swanson

Ashwagandha 450mg 100 Capsule, Swanson

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Ashwagandha beneficii: planta medicinala antica, reduce nivelul de zahăr din sânge, reduce nivelul de cortizol, ajuta la reducerea stresului și anxietății, reduce simptomele depresiei, poate stimula tes-tosteronul și crește fertilitatea la bărbați, Ashwagandha poate crește masa musculara și forța, reduce inflamația, reduce colesterolul și trigliceridele.

Pret: Pret 43,00 lei Pret de baza 56,50 lei
Vezi produs
In stoc

Referinta: Swanson-MegaTribulus120caps

Marca: Swanson

Swanson Mega Tribulus Extract, 250mg - 120 Capsule

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Beneficii TRIBULUS: creste in mod natural nivelul de tes-tosteron, imbunatateste circulatia sangelui, creste libidoul, ajuta in ameliorarea infertilitatii masculine, imbunatateste functia erectila, creste forta, masa musculara si rezistenta, reduce senzatia de oboseala si slabiciune, sporeste concentrarea, in cazul femeilor amelioreaza simptomele asociate...

Pret: Pret 55,00 lei Pret de baza 70,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: Ostrovit-TripleGinseng90

Marca: OstroVit

OstroVit Triple Ginseng VEGE - 90 Capsule

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Beneficii ginseng: antioxidant puternic care poate reduce inflamatia, poate aduce beneficii functiei creierului, ar putea imbunatati disfunctia erectila, poate intari sistemul imunitar, poate lupta impotriva oboselii si creste nivelul de energie, ar putea scadea zaharul din sange.

Pret: Pret 44,90 lei Pret de baza 57,90 lei
Vezi produs
Stoc epuizat
Setari cookie-uri