Opti'Circulation-Circulatia Sangelui Mărește

Opti'Circulation-Circulatia Sangelui 60-200 capsule

Beneficii Circulatia Sangelui: tonic venos, ajuta in cazul picioarelor grele si obosite, ajuta circulatia sangelui, complex din 6 plante, imbunatateste circulatia sanguina

Mai multe detalii


Pret: 25,00 lei

Produs nou

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

 • 60 Capsule
 • 200 Capsule

Opti'Circulation | Circulatia Sangelui | 60 - 200 capsule

Beneficii Circulatia Sangelui

• Tonic venos

• Ajuta in cazul picioarelor grele si obosite

• Ajuta circulatia sangelui

• Complex din 6 plante

• Imbunatateste circulatia sanguina

Persoanele care nu fac activitate fizica sau care stau foarte mult in picioare risca sa aiba probleme cu intoarcerea venoasa sau insuficienta venoasa. Efectele acestuia se resimt asupra organismului prin picioare grele, crampe musculare, furnicaturi, sau oboseala crescuta in picioare. Suplimentul de la Diati-Natura ofera o combinatie din 6 plante care ajuta organismul sa-si recapete circulatia venoasa si sa diminueze senzatia de picioare grele.

Circulatia Sangelui contine urmatoarele plante: Chiparos, Vita de vie rosie, Frunze Alun, extract de castan salbatic, Frunze de Hamamelis, Flori de paducel.

Boabele de Chiparos contin tanini si flavonoide care ajuta in cazul picioarelor grele si imbunatatesc circulatia sanguina.

Prezenta extractului de castan salbatic din India il face un aliat important in mentinerea circulatiei sangelui.

Extrasul din vita de vie rosie este bogat in polifenoli si antocianozide. Acestea doua din urma ajuta foarte mult in cazul picioarelor grele si picioarelor obosite, un tonic venos natural.

Prospect Circulatia Sangelui

Compozitie: Chiparos-225 Mg, Vita de vie rosie-32.5 Mg, Frunze Alun-10 Mg, Extract de castan salbatic-10 Mg, Frunze de Hamamelis-10 Mg, Flori de paducel-10 Mg.

Mod administrare: 4-6 capsule/zi.

Notă 
01/05/2017

probleme cu circulatia si tensiunea

L-am luat pentru tatal meu care are probleme cu circulatia si tensiunea arteriala.
Se simte mai bine.

  Notă 
  01/05/2017

  Pentru picioare grele

  Din cauza job-ului care presupune mult stat in picioare, seara ajungeam foarte obosita si ma dureau picioarele ingrozitor de nu mai puteam face nimic. Insa, de cand iau acest supliment, circulatia la nivelul picioarelor s-a imbunatatit, iar eu sunt mai energica si plina de viata. Recomand cu incredere.

   Spune-ne părerea ta!

   Spune-ne părerea ta!

   Opti'Circulation-Circulatia Sangelui 60-200 capsule

   Opti'Circulation-Circulatia Sangelui 60-200 capsule

   Beneficii Circulatia Sangelui: tonic venos, ajuta in cazul picioarelor grele si obosite, ajuta circulatia sangelui, complex din 6 plante, imbunatateste circulatia sanguina

   Disclaimer medical

   Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

    

   Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

   INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

   Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

   Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

   Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

   Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

   Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

    

   Transport si Livrare.

   Posta Romana
   Posta Romana:

   Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

   Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

   Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

   Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

   Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

    

   Fan Curier
   Fan Courier:

   Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

   Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

   Costul transportului este intre 0-20 de lei.

   Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

   Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

   Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

   Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

   Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

   Mergi